De 20 ani oferim Servicii Profesionale de Design Grafic, Creație Publicitară, Fotografie Comercială, Web Design și SEO

Cum te putem ajuta?

Sediul nostru este în Brașov, dar ne putem deplasa oriunde în țară pentru proiecte foto.
Pentru proiecte de grafică publicitară sau web design sunt de preferat întâlnirile virtuale, pentru care există numeroase soluții audio sau video.

Cere o Ofertă Personalizată

Cere o ofertă personalizată pentru proiectul tău de grafică publicitară, fotografie comercială sau web design!

  Creatikon Studio este o firmă de design specializată în grafică publicitară și design grafic.
  Serviciile noastre sunt accesibile tuturor persoanelor fizice sau firmelor care doresc să-și creeze o siglă, un brand, să construiască o imagine a afacerii prin materiale de prezentare sau de promovare, care au nevoie de fotografii de produs sau de servicii de webdesign. Creatikon Studio este o agenție de branding, de servicii de creație publicitară și de promovare a afacerilor voastre.

  În primul rând, noi facem Grafică Publicitară!
  Vă oferim servicii complete de promovare - orice fel de proiect de promovare ți-ai propus să dezvolți, cu ajutorul nostru e mult mai simplu.
  De ce? Pentru că noi îți putem oferi toate serviciile necesare, de la transpunerea in grafică a unei idei de branding, crearea unui brand complet, a unor elemente de grafică pentru acesta, până la completarea sa cu indispensabilele fotografii, sau până la conceperea unor prezentări grafice și dinamice în mediul online.
  Disclaimer:
  Toate conceptele grafice, machetele grafice, simulările și fotografiile prezentate pe acest site sunt proprietatea SC Creatikon Studio Innovation SRL și nu pot fi utilizate sau republicate fără permisiunea noastră scrisă.

  Pentru orice colaborare sau utilizare a elementelor menționate mai sus, vă rugăm să ne contactați în prealabil!