De 20 ani oferim Servicii Profesionale de Grafică Publicitară pentru Branding, Machete Reclame, Semnalistică și Promoționale.

Într-un singur loc găsești toate serviciile de

Design și Grafică Publicitară

de care ai nevoie pentru a-ți crea cea mai eficientă prezentare și pentru a-ți dezvolta afacerea.Creatikon Studio este o firmă de design specializată în grafică publicitară și design grafic. În ziua de astăzi, competiția oferă multiple posibilități de alegere a produselor sau serviciilor. Scopul design-ului grafic este să capteze atenția, să vândă, să încânte vizual și, nu în ultimul rând, să diferențieze! Dacă îți dorești ca brandul tău să se evidențieze în fața competitorilor, atunci ai nevoie de servicii de design grafic profesionale!

Fie că dorești doar un logo unic și special pentru firmă, ori un set complet de materiale de promovare, pentru a te remarca pe piață ai nevoie de o identitate vizuală bine conturată. Design-ul identității vizuale, respectiv a materialelor publicitare, poate fi reunit într-un set de reguli, care vor defini apoi brandul tău.
Noi îți putem oferi consultanță și servicii complete de branding și de concepție grafică a identității vizuale.

Promovarea corectă și eficientă este cheia succesului unui brand, a unui produs sau serviciu. Materialele de promovare, fie că sunt tipărite sau distribuite în mediul online sunt cele mai eficiente mijloace de promovare. De aceea, dacă ai nevoie de un flyer, un afiș, o mapă de prezentare, o broșură, un catalog de produse sau doar cărți de vizită, noi suntem aici să ne folosim creativitatea și să creăm o imagine puternică pentru afacerea ta.

Presupunând că afacerea ta de succes are deja un brand bine stabilit, periodic ai nevoie să-i susții imaginea prin diverse materiale promoționale. Colaboratorii sau clienții tăi vor fi mereu încântați să primească un promoțional cu un design de impact. Noi putem asigura impactul vizual, care va fi vizibil peste tot, pe: calendare, agende și notes-uri tipărite, pungi, etichete ambalaj, autocolante sau carduri de fidelitate.

Dacă ai un punct de lucru sau de prezentare a afacerii, ori ai nevoie să-ți promovezi afacerea prin sisteme de afișaj la interior sau exterior, designerii de la Creatikon Studio îți pot furniza rapid câteva idei personalizate pentru publicitatea indoor sau outdoor. Dezvoltăm concepte grafice pentru reclame de evenimente, roll-up, people stopper, bannere publicitare, panouri sau casete luminoase, vitrine magazine, dar personalizăm și vehicule auto.

Felul în care te prezinți lasă o impresie permanentă și importantă asupra interlocutorilor.


Nu îți vom da sfaturi în privința stilului personal, dar putem să ne asigurăm că materialele de prezentare ale afacerii tale sunt perfecte!

Faptul că putem crea ceva nou și unic pentru clienții noștri ne stimulează creativitatea.

SUNTEM DEDICAȚI ZI ȘI NOAPTE CREAȚIEI!

Pentru ca o firmă să aibă profit în prezent trebuie să utilizeze eficient mediile de comunicare, fie ele tradiționale, adică bazate pe hârtie, fie mediul online, reprezentat de internet.

Alege servicii cu efect de durată, realizate de graficienii profesioniști de la Creatikon Studio!


Suntem specializați în relații de lungă durată cu clienții noștrii.
Pentru că știm ce facem și folosim puterea de exprimare a graficii pentru promovare convingătoare!

Experiență în design

Din observațiile și experiența noastră, felul în care informația este prezentată clinților este de importanță maximă.

Grafica trebuie să aibă elementul artistic subordonat unor reguli de marketing testate în toată lumea, pe parcursul activității comerciale moderne.
Astfel, este de la sine înțeles că informațiile sunt prezentate diferit pe un afiș față un pliant, însă amândouă caută să trezească o aceeași anumită reacție din partea audienței, să-i atragă atenția și s-o direcționeze spre scopul final: actul de cumpărare.

Toate companiile vor să vândă produse sau servicii. Dar piața este atât de aglomerată că simplul anunț că vinzi și tu ceva nu mai funcționează de ani buni.

Lucrurile s-au complicat și mai mult cu ocazia exploziei informaționale. Este nevoie acum de oameni pregătiți special pentru a te confrunta cu problemele specifice promovării, în condiții de concurență în medii de informare cu specificitate tehnică ridicată.
Este direcția în care se îndreaptă fenomenul reclamei.

Acum, dacă ne referim strict la materialele de promovare tipărite, reclama prin intermediul hârtiei tipărite cere cunoștințe tehnice speciale, atestate de experiență.

Știm cât se poate de bine că un fișier prost făcut pentru tipografie produce pagube importante, lucru ce poate fi evitat prin respectarea unor reguli specifice de tipar, iar acestea nu sunt puține. Pentru a vă conforma acestor reguli și pentru a optimiza la maxim costurile, folosiți-vă de experiența prețioasă pe care v-o punem la dispoziție.

Pentru servicii de grafică și design cereți acum prețurile noastre. Vă garantăm avantaje la care nu v-ați gândit!

Dezvoltăm idei care generează rezultate!


Vezi mai jos exemple din Portofoliul nostru. Clic pe fiecare imagine pentru galerie de portofoliu.

Cere Ofertă

Cere o ofertă personalizată pentru proiectul tău de grafică publicitară!