De 21 de ani oferim Servicii Profesionale de Branding, Design Grafic, Grafică Publicitară, Semnalistică și Promoționale

Într-un singur loc găsești toate serviciile de

Design și Grafică Publicitară

de care ai nevoie pentru a-ți crea cea mai eficientă prezentare și pentru a-ți dezvolta afacerea.
Creatikon Studio este o firmă de design specializată în grafică publicitară și design grafic. În ziua de astăzi, competiția oferă multiple posibilități de alegere a produselor sau serviciilor. Scopul design-ului grafic este să capteze atenția, să vândă, să încânte vizual și, nu în ultimul rând, să diferențieze! Dacă îți dorești ca brandul tău să se evidențieze în fața competitorilor, atunci ai nevoie de servicii de design grafic profesionale!
BRANDING, LOGO DESIGN ȘI IDENTITATE VIZUALĂ
Fie că dorești doar un logo unic și special pentru firmă, ori un set complet de materiale de promovare, pentru a te remarca pe piață ai nevoie de o identitate vizuală bine conturată.
Design-ul identității vizuale, respectiv a materialelor publicitare, poate fi reunit într-un set de reguli, care vor defini apoi brandul tău.
Noi îți putem oferi consultanță și servicii complete de branding și de concepție grafică a identității vizuale.

GRAFICĂ PUBLICITARĂ PRINT ȘI ONLINE
Promovarea corectă și eficientă este cheia succesului unui brand, a unui produs sau serviciu. Materialele de promovare, fie că sunt tipărite sau distribuite în mediul online sunt cele mai eficiente mijloace de promovare.
De aceea, dacă ai nevoie de un flyer, un afiș, o mapă de prezentare, o broșură, un catalog de produse sau doar cărți de vizită, noi suntem aici să ne folosim creativitatea și să creăm o imagine puternică pentru afacerea ta.

GRAFICĂ PROMOȚIONALE TIPĂRITE
Presupunând că afacerea ta de succes are deja un brand bine stabilit, periodic ai nevoie să-i susții imaginea prin diverse materiale promoționale. Colaboratorii sau clienții tăi vor fi mereu încântați să primească un promoțional cu un design de impact. Noi putem asigura impactul vizual, care va fi vizibil peste tot, pe: calendare, agende și notes-uri tipărite, pungi, etichete ambalaj, autocolante sau carduri de fidelitate.

GRAFICĂ SEMNALISTICĂ ȘI AFIȘAJE
Dacă ai un punct de lucru sau de prezentare a afacerii, ori ai nevoie să-ți promovezi afacerea prin sisteme de afișaj la interior sau exterior, echipa de design și grafică publicitară de la Creatikon Studio îți pot furniza rapid câteva idei personalizate pentru publicitatea indoor sau outdoor.
Dezvoltăm concepte grafice pentru reclame de evenimente, roll-up, people stopper, bannere publicitare, panouri sau casete luminoase, vitrine magazine, dar personalizăm și vehicule auto.

Creatikon Studio

Agenția ta de Branding și Logo Design, Design Grafic, Grafică Publicitară pentru Print, Outdoor și Online, Creație Grafică Profesională pentru orice domeniu și pentru orice afacere!Felul în care te prezinți lasă o impresie permanentă și importantă asupra interlocutorilor.


Nu îți vom da sfaturi în privința stilului personal, dar putem să ne asigurăm că materialele de prezentare ale afacerii tale sunt perfecte!

Faptul că putem crea ceva nou și unic pentru clienții noștri ne stimulează creativitatea.

SUNTEM DEDICAȚI ZI ȘI NOAPTE CREAȚIEI!

Noi suntem agenția care face grafică publicitară cu pasiune și profesionalism.
Contactați-ne acum și lăsați-ne să vă arătăm ce putem face pentru dumneavoastră!
Întreabă-ne orice pe email despre proiectul tău.
oferta@graficapublicitara.net
Sună-ne oricând și vom fi bucuroși să dezvoltăm proiecte împreună!

0766 663 774

Pentru ca o firmă să aibă profit în prezent trebuie să utilizeze eficient mediile de comunicare, fie ele tradiționale, adică bazate pe hârtie, fie mediul online, reprezentat de internet.

Alege servicii cu efect de durată, realizate de graficienii profesioniști de la Creatikon Studio!


Suntem specializați în relații de lungă durată cu clienții noștrii.
Pentru că știm ce facem și folosim puterea de exprimare a graficii pentru promovare convingătoare!

Experiență în design

Creatikon Studio este o firmă de design specializată în grafică publicitară și design grafic.
Din observațiile și experiența noastră, felul în care informația este prezentată clienților este de importanță maximă.
Grafica trebuie să aibă elementul artistic subordonat unor reguli de marketing testate în toată lumea, pe parcursul activității comerciale moderne.
Astfel, este de la sine înțeles că informațiile sunt prezentate diferit pe un afiș față un pliant, însă amândouă caută să trezească o aceeași anumită reacție din partea audienței, să-i atragă atenția și s-o direcționeze spre scopul final: actul de cumpărare.
Toate companiile vor să vândă produse sau servicii. Dar piața este atât de aglomerată că simplul anunț că vinzi și tu ceva nu mai funcționează de ani buni.

Lucrurile s-au complicat și mai mult cu ocazia exploziei informaționale. Este nevoie acum de oameni pregătiți special pentru a te confrunta cu problemele specifice promovării, în condiții de concurență în medii de informare cu specificitate tehnică ridicată.
Este direcția în care se îndreaptă fenomenul reclamei.

Acum, dacă ne referim strict la materialele de promovare tipărite, reclama prin intermediul hârtiei tipărite cere cunoștințe tehnice speciale, atestate de experiență.
Știm cât se poate de bine că un fișier prost făcut pentru tipografie produce pagube importante, lucru ce poate fi evitat prin respectarea unor reguli specifice de tipar, iar acestea nu sunt puține. Pentru a vă conforma acestor reguli și pentru a optimiza la maxim costurile, folosiți-vă de experiența prețioasă pe care v-o punem la dispoziție.

Noi nu ne mulțumim cu mediocritatea, ci ne străduim să depășim așteptările dumneavoastră și să vă impresionăm cu calitatea și originalitatea lucrărilor noastre.

Procesul nostru de lucru implică o comunicare strânsă cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile lor și a crea soluții de design personalizate care să se potrivească nevoilor lor. Suntem dedicați să oferim servicii de calitate superioară și să ne asigurăm că clienții noștri sunt mulțumiți de munca noastră.
Într-un singur loc găsiți toate serviciile de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacereaCunoaștem cât de frustrant poate fi pentru clienții noștri să găsească o idee unică și interesantă pentru un logo, o carte de vizită, un concept de design pe care ar dori să-l utilizeze pentru afacerea lor.
Însă nu pot face de unii singuri acest lucru pentru că au nevoie de respectivul element într-un format care să poată fi reprodus la calitate bună sau foarte bună pe orice tip de mediu.
Uneori la dimensiuni foarte mari, cum ar fi pentru un banner outdoor, un panou publicitar, grafică vitrină sau un mesh pe o clădire.

Fie că găsiți inspirație pe internet sau desenați chiar voi acel element grafic reprezentativ și unic, noi vă putem ajuta cu servicii de vectorizare a elementelor raster.

Mai simplu spus, putem reproduce vectorial orice doriți, chiar dacă desenați un logo pe un servețel și ne trimiteți o poză a acestuia făcută cu telefonul.
Inspirația poate veni oricând, iar noi vă stăm la dispoziție s-o materializăm in grafică vectorială high resolution, care poate fi printată pe orice și oricât de mare.Creativitate, Strategie, Design

Ingredientele prin care livrăm întreg specificul unui brand spre aplicații memorabile ale identității sale vizuale.
1.
Construcția brandului este primul pas
2.
Comunicarea brandului este al doilea pas
Ambele etape sunt la fel de importante. Ele se completează și nu poate exista o etapă fără cealaltă, așa cum nu poți construi o casă fără fundație, dar nici fundație, dacă nu ai proiectul casei.

Comunicarea de brand trebuie să fie una planificată, și nu una oportunistă. Este nevoie de materiale de brand pentru fiecare audiență a brandului.

Acestea pot fi structurate în funcție de produs sau de serviciu, în funcție de ciclul de viață al acestuia, de mărimea companiei, de resursele disponibile pentru implementarea comunicării sau în funcție de viziunea pe care și-o stabilește compania.

Crește-ți brandul cu imagini captivante!

Ești gata să faci o impresie de durată și să te remarci pe piața aglomerată?

Nu mai căuta!
Îți prezentăm serviciile noastre profesionale de Brand Visuals, concepute pentru a-ți transforma brandul într-o capodopera vizuală.

Imersează-ți publicul:
Uimește-ți publicul cu imagini uimitoare care spun povestea brandului tău dintr-o privire.

Echipa noastră talentată de designeri creează imagini care rezonează cu identitatea mărcii dvs., creând o experiență captivantă care captează atenția și construiește conexiuni de durată.
Dezlănțuiți creativitatea:
Aprindeți scânteia creativității cu elemente vizuale care depășesc limitele și sparg modelul.

De la logo-uri atrăgătoare până la grafică dinamică, suntem specializați în crearea de elemente vizuale care nu numai că reflectă etosul mărcii dvs., ci și lasă o amprentă memorabilă în mintea publicului dvs.
Creșteți recunoașterea brandului:
Ieși în evidență în marea concurenților!

Designurile noastre uimitoare din punct de vedere vizual sporesc recunoașterea brandului, făcând ca afacerea dvs. să fie recunoscută instantaneu. Fie că este vorba despre rețelele sociale, materialele tipărite sau site-ul dvs. web, asigurăm consecvență pe toate platformele pentru o imagine de marcă coerentă și puternică.
Precizie orientată către detalii:
Înțelegem importanța fiecărui detaliu.

Abordarea noastră meticuloasă asigură că fiecare element vizual se aliniază perfect cu mesajul, valorile și obiectivele brandului dvs.
Precizia este secretul pentru a lăsa un impact de durată asupra publicului țintă și ne angajăm să-ți oferim toată experiența și pasiunea noastră pentru atingerea obiectivelor dorite.
Oferim excelență în tot ceea ce îți livrăm!
Adaptabilitate pentru era digitală:
În peisajul digital care se schimbă într-un ritm extrem de rapid, adaptabilitatea este crucială.

Imaginile noastre sunt optimizate pentru diverse platforme, asigurându-vă că brandul dvs. strălucește pe site-uri web, rețele sociale, campanii de e-mail și multe altele.
Rămâneți înainte în jocul digital cu imagini care atrag atenția în fiecare spațiu online.
Generați implicarea și conversiile:
Imaginile vizuale convingătoare nu numai că atrag atenția, dar generează și implicarea și conversiile.

Fie că este vorba de grafică interactivă, infografică sau conținut atrăgător din punct de vedere vizual, dăm șansa brandului dvs. să aibă un impact semnificativ asupra publicului țintă. Transformă privitorii pasivi în cumpărători!
Ești gata să transformi imaginile brandului tău într-o capodoperă captivantă?
Să pornim împreună în această călătorie creativă!

Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre cum vă putem ridica brandul la noi culmi prin puterea unui design uimitor din punct de vedere vizual!

#VizualizeazăSuccesul
#TransformămBranduri
#ExcelențăCreativă
#BrandIdentity
#CreativeDesigns
#StandOutInCrowd
#GraficădeExcepție
#Design2Conversion

Cere o ofertă personalizată pentru proiectul tău de logo design, branding, grafică publicitară pentru print, online sau pentru sisteme de afișaj!