De 21 de ani oferim Servicii Profesionale de Branding și Identitate Vizuală, Logo Design și Concepție Grafică Siglă, Manual Brand

Branding și Identitate Vizuală

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică publicitară specializată în branding și identitate vizuală precum și în creare manual de brand.
Îți oferim soluții practice și simple pentru rezolvarea problemelor pe care le întâmpină majoritatea brandurilor din România: strategie de branding, design brand, branding și definirea identității vizuale, rebranding, brand messaging și comunicarea de brand, consultanță în alegerea numelui de brand, a graficii siglei sau logo-ului, a tuturor materialelor pe care le dorești incluse în manual de identitate vizuală, precum și în refacerea unui brand de la zero.

Scopul unui brand de succes este să transmită eficient mesajul principal al afacerii tale către publicul țintă, care de cele mai multe ori este divizat prin culturi diferite, substrat social diferit, nivele diferite de educație, dar împărtășește valori comune.
Ceea ce ne diferențiază pe noi ca

agenție de branding

este abordarea strategică, pas cu pas, precum și simplitatea designului în abordarea proiectelor de branding.

Procesul de dezvoltare a unui brand:

1. Consultanță Branding și Identitate Vizuală


Analizăm împreună segmentul de piață în care se va situa viitorul brand, descoperim care sunt valorile pe care brandul vrea să le transmită, cum se diferențiază el între competitori, planificăm viziunea inovativă spre care vom merge împreună.

Apoi dezvoltăm strategia de branding și vom pune bazele direcției de design ale materialelor publicitare dorite.

În foarte multe cazuri, diferența între o afacere de succes și una sortită eșecului este făcută de poziționarea brandului atât din punct de vedere vizual, cât și al strategiei folosite.

Îți stăm la dispoziție cu toată experiența noastră și cu sfaturi pertinente și sincere despre cum să îți creezi și să îți dezvolți brandul.


Mai multe detalii

2. Logo Design și Concepție Grafică Siglă


Îți vom propune între 3 și 5 concepte diferite de logo și siglă.
Pare simplu să creezi un logo, însă dacă acesta este bine gândit, brandul și afacerea ta vor fi ușor de recunoscut, unic din punct de vedere vizual, devenind astfel un element-cheie în dezvoltarea afacerii.

Vom revizui împreună aceste propuneri de logo până când vom fi mulțumiți de rezultat, atât noi ca și creatori dar și tu ca utilizator final.

Ca o ultimă verificare, vom aplica conceptul final pe 2 mock-up-uri sau simulări de produs final, cele mai relevante pentru domeniul tău de activitate.

În funcție de concluzii vom defini gama cromatică câștigătoare și îți vom livra fișierele digitale finale, în toate versiunile și formatele de care ai putea avea vreodată nevoie.


Mai multe detalii

3. Manual de Brand și Ghid de Identitate Vizuală


Regulile de folosire noului logo sau a noii sigle pe care am creat-o la pasul anterior, deci implicit a identității grafice, alături de aplicațiile acesteia prin materiale publicitare, packaging, tipizate, tot felul de tipărituri, sisteme de afișaj sau personalizarea unor obiecte vor fi incluse în final într-un manual de brand sau brand book.

Acesta din urmă este extrem de util pentru a fi siguri că atunci când mergeți la o agenție de producție publicitară de exemplu, aceștia vor respecta cu strictețe imaginea brand-ului dvs.

Noi vă putem oferi serviciile noastre de design pentru a vă crea oricare din materialele de identitate vizuală vă sunt necesare, pentru a vă crea o identitate vizuală completă, pentru a o aduce la zi sau împrospăta, pentru a o schimba sau pentru a o concretiza într-un manual de identitate vizuală.

Realizarea unui manual de brand sau brand book, nu îngrădește dezvoltarea creativă, ci stabilește un set de reguli care să permită crearea unor aplicații capabile să transmită coerent și unitar identitatea brandului în comunicarea către audiențe.


Mai multe detalii

4. Aplicarea Identității Vizuale: Brand Visuals

Cea mai mare satisfacție o vom avea cu toții atunci când vom pune în practică tot ce am discutat, am stabilit și am creat până acum. Adică acum vom trece la fapte, putem aplica diferitele aspecte ale identității vizuale pe materialele de comunicare cu publicul țintă: materiale grafice de marketing, ambalaje, ambient branding, stationary, web design și multe altele.

Dacă ne ceri acest lucru, vom fi încântați să ne implicăm direct în dezvoltarea materialelor de comunicare vizuală sau să îți oferim consultanță dacă alegi să dezvolți intern brandul.

Știm cu toții că într-o piață din ce în ce mai aglomerată și mai competitivă nu “cel mai bun câștigă”, ci acela care se promovează cel mai bine și brandul afacerii sale rămâne în mintea consumatorului. Noi te ajutăm cu pachetul complet pentru crearea brandului și consolidarea afacerii tale.

Ne dorim ca experiența ta cu Creatikon Studio să fie una completă și pe deplin satisfăcătoare. Obiectivul nostru este să te ascultăm, să te auzim, să îți definim proiectul și să dezvoltăm conținut vizual care este deopotrivă estetic, dar mai ales funcțional.


Mai multe detalii


Dezvoltăm idei care generează rezultate!

Creare brand și dezvoltare pachet complet de identitate vizuală pentru firma Lindec Romania.
Pachetul include următoarele servicii:
- logo design, design cărți de vizită, coli cu antet, template fax, template bloc-notes, model ecuson, model plic, mapă de prezentare, pungi, website, șepci și tricouri.

Creare brand și dezvoltare pachet complet de identitate vizuală pentru localul "Pizza Mamma Mia", ce include:
- creare logo, cărți de vizită, pixuri personalizate, meniu de tip fast-food, notes, diverse ambalaje, tacâmuri și veselă personalizate, uniforme și articole de îmbrăcăminte personalizate etc.

#

Etichete:

brand visuals, branding, branding companie, branding firma, concepte identitate vizuala, design grafic, design grafic branding, design identitate vizuala, grafica identitate vizuala, grafica publicitara, identitate vizuala, identitate vizuala brand, identitate vizuala companie, identitate vizuala firma, servicii branding, servicii design, servicii design grafic, servicii grafica, servicii grafica publicitara, servicii identitate vizuala

Cere Ofertă

Cere o ofertă personalizată pentru proiectul tău de branding și identitate vizuală!