Aplicarea Identității Vizuale: Brand Visuals

Cea mai mare satisfacție o vom avea cu toții atunci când vom pune în practică tot ce am discutat, am stabilit și am creat până acum. Adică acum vom trece la fapte, putem aplica diferitele aspecte ale identității vizuale pe materialele de comunicare cu publicul țintă: materiale grafice de marketing, ambalaje, ambient branding, stationary, web design și multe altele.

Dacă ne ceri acest lucru, vom fi încântați să ne implicăm direct în dezvoltarea materialelor de comunicare vizuală sau să îți oferim consultanță dacă alegi să dezvolți intern brandul.


Ne dorim ca experiența ta cu Creatikon Studio să fie una completă și pe deplin satisfăcătoare. Obiectivul nostru este să te ascultăm, să te auzim, să îți definim proiectul și să dezvoltăm conținut vizual care este deopotrivă estetic, dar mai ales funcțional.


Știm cu toții că într-o piață din ce în ce mai aglomerată și mai competitivă nu “cel mai bun câștigă”, ci acela care se promovează cel mai bine și brandul afacerii sale rămâne în mintea consumatorului.
Noi te ajutăm cu pachetul complet pentru crearea brandului și consolidarea afacerii tale.

Creativitate, Strategie, Design: ingredientele prin care livrăm experiența unui brand prin aplicații memorabile ale identității vizuale a unui brand
Construcția brandului este primul pas.
Comunicarea brandului este al doilea pas.

Ambele etape sunt la fel de importante. Ele se completează și nu poate exista o etapă fără cealaltă, așa cum nu poți construi o casă fără fundație, dar nici fundație, dacă nu ai proiectul casei.

Comunicarea de brand trebuie să fie una planificată, și nu una oportunistă. Este nevoie de materiale de brand pentru fiecare audiență a brandului.

Acestea pot fi structurate în funcție de produs sau de serviciu, în funcție de ciclul de viață al acestuia, de mărimea companiei, de resursele disponibile pentru implementarea comunicării sau în funcție de viziunea pe care și-o stabilește compania.

Pachete pentru tipuri de companii:

1
STARTUPS:
Este suficient pachetul basic, care conține carte de vizită, website și pagină de Facebook.
2
COMPANII MIJLOCII:
Carte de vizită, website și pagină de Facebook, template Powerpoint, o prezentare a companiei în format electronic, prezentare a ofertei comerciale.
3
COMPANII MARI:
Carte de vizită, website și pagină de Facebook, template Powerpoint, o prezentare a companiei în format electronic, prezentare a ofertei comerciale, broșură, film de prezentare a companiei, film de prezentare a produselor/serviciilor, rapoarte anuale, cataloage de vânzări, documente de comunicare internă.
4
COMUNICAREA DE BRAND INTERNĂ:
Se aplică la toate companiile, însă e mai mult sau mai putin standardizată în funcție de mărimea companiei. Se recomandă induction book pentru noii angajați (adică un ghid despre companie, regulament de ordine interioară și avantajele oferite angajaților), plan de integrare, plan de asimilare a platformei de brand (misiune, viziune, valori), materiale cu brandul firmei care să genereze apartenența la o comunitate.

Exemple:

Cere Ofertă

Dacă te-ai decis să colaborăm și să îți creăm materiale de promovare profesioniste, te așteptăm să ne contactezi prin formularul alăturat, pe email creatikonstudio@gmail.com
sau la telefon 0766 663 774