Logo Design și Concepție Grafică Siglă

Creatikon Studio este o firmă de logo design specializată în creare siglă vectorială, concepție emblemă firmă, dezvoltare brand și aplicarea logo-ului pe orice tip de materiale de promovare.
Pare simplu să creezi un logo, însă dacă acesta este bine gândit, brandul și afacerea ta vor fi ușor de recunoscut, unic din punct de vedere vizual, devenind astfel un element-cheie în dezvoltarea afacerii. Un logo bine făcut nu vinde singur, dar cu siguranță ajută!

Un design de logo simplu permite recunoașterea acestuia cu ușurință și îi permite să fie versatil și memorabil.
Logo-urile cu un design bun posedă ceva unic, fără să fie complicate.
Trebuie să fie suficient de simple și de atrăgătoare pentru a putea fi observate și reținute atât de către cei care trec pe lângă panouri publicitare în viteză cu mașina, cât și de către cei care trec grăbiți pe lângă rafturi într-un supermarket aglomerat.

Creșteți-vă brandul cu un logo uimitor!

Sunteți gata să faceți o impresie de durată cu un logo captivant și memorabil? Serviciile noastre experte de design de logo sunt aici pentru a vă transforma identitatea brandului și a lăsa o amprentă de durată în mintea publicului dumneavoastră.

De ce să alegeți serviciile noastre de design siglă?

Strălucire creativă
Echipa noastră de designeri talentați vă pun la dispoziție toată creativitatea lor - dovedită în timp de atâtea ori, creând logo-uri unice și atrăgătoare, care ies în evidență în orice domeniu de activitate.
Design personalizat
Înțelegem că fiecare afacere este unică. Modelele noastre de logo-uri sunt adaptate pentru a reflecta personalitatea, valorile și mesajul brandului dvs., asigurând o reprezentare unică.
Versatilitate
Indiferent dacă aveți nevoie de un design minimalist, modern, clasic sau îndrăzneț, vă oferim acoperire. Designerii noștri sunt fideli în crearea de logo-uri care se aliniază perfect cu viziunea dumneavoastră.
Concepte inovatoare
Poziționați-vă înaintea competiției cu concepte de logo design proaspete și inovatoare. Nu creăm doar logouri; noi vă spunem povestea brandului prin concepte grafice care lasă o impresie de durată.
Livrare rapidă
Prețuim timpul dvs. Fluxul nostru de lucru eficient vă asigură că primiți logo-ul personalizat în timp util, permițându-vă să vă lansați sau să vă reînnoiți brandul mai devreme.
Creșteți-vă impactul
Un logo bine conceput este mai mult decât un element vizual - este un instrument puternic care comunică povestea mărcii dvs. Ne asigurăm că logo-ul dvs. trimite mesajul potrivit publicului țintă.
Colaborare sigură
Ideile dvs., expertiza noastră. Colaborăm îndeaproape cu dumneavoastră pentru a vă înțelege viziunea și pentru a vă oferi propuneri grafice de logouri care depășesc așteptările dumneavoastră.
Impresie de durată
Salutăm feedback-ul dvs. și lucrăm îndeaproape cu dvs. pentru a perfecționa conceptul ales până când acesta surprinde perfect esența mărcii dvs. Odată ce sunteți mulțumit, livrăm fișierele finale cu logo-ul de înaltă calitate gata de utilizare pe diverse platforme.
Transformă-ți imaginea astăzi!

Sunteți gata să faceți o declarație îndrăzneață pe piață?
Permiteți-ne să creăm un logo care să rezoneze cu publicul dvs. și să vă deosebească.
Contactați-ne astăzi pentru o consultație și haideți să pornim împreună în această călătorie captivantă a brandingului vizual!

#LogoDesign #DesignSiglă #BrandIdentity #CreativeDesigns #StandOutInCrowd #LogoWOW #GraficădeExcepție

Serviciile noastre includ:

 • Design atrăgător și creativ

 • Opțiuni de design nelimitate

 • Minim 6 concepte unice

 • 4 revizii gratuite

  DURATA proiectului:
  2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 3 zile.
  Format VECTORIAL
  După definitivarea sa, logo-ul va fi realizat și livrat în formatele vectoriale cele mai comune (Adobe Illustrator .AI .EPS, .PDF), necesare pentru tipar.
  Format RASTER
  Vei primi totodată și sigla în format JPG și PNG transparent, pentru preview, inserare în diverse documente sau pentru utilizare online.
  100% SATISFACȚIE
  Servicii rapide.
  Fără compromisuri la calitate.
  100% satisfacție garantată.

  Cum lucrăm noi și ce îți putem oferi

  Exemple din Portofoliul de Logo Design și Concepție Grafică Siglă:

  Sigla unui brand este cel mai reprezentativ element de identitate vizuală, iar elementele care îl compun (simbol logo, font, gama de culori, slogan) sunt expresia grafică a identității.

  Un logo este un element de identificare
  El identifică o firmă sau un produs prin folosirea unui anumit simbol. Un logo nu ajută firma să se vândă în mod direct și, de cele mai multe ori, nici nu îi descrie afacerea. Scopul logo-urilor decurge din calitatea lucrului pe care îl simbolizează și nu invers. Logo-urile există pentru a identifica, nu pentru a explica. Așadar, ceea ce semnifică un logo este mult mai important decât felul în care arată acesta.

  Totuși, aveți nevoie de logo. Iar noi suntem dispuși să ne provocăm creativitatea și să generăm cele mai bune concepte, care să urmeze cât mai fidel viziunea dvs. despre brand-ul pe care vreți să-l construiți.

  Pentru a ilustra acest concept ar trebui să ne gândim la logo-uri ca la oameni. Preferăm să fim strigați pe nume, decât după o confuză și efemeră descriere a ceea ce suntem, ca de exemplu: "tipul care poartă mereu culoarea roșie și are părul blond".
  Sau, exemplul clasic atunci când vine vorba de produse, știm cum toții că numele firmei Adidas a devenit sinonim (cel puțin în România) cu pantofii sport.

  În același fel, un logo n-ar trebui să descrie exact ce face afacerea respectivă, ci mai degrabă să identifice afacerea într-un mod care să fie ușor recognoscibil și de ținut minte.

  Procesul de creare a unui logo implică atât creativitate cât și o abordare strategică și analitică. Este important ca logo-ul să reflecte valorile brandului, definite anterior în strategia de branding.În proiectele de branding mizăm pe minimalism; fie ca este vorba despre un logo tipografic sau unul simbolic, acesta trebuie redus la forma optimă ce comunică valorile de bază ale companiei.

  Care sunt etapele de lucru atunci când vii la noi să îți facem o siglă de succes?
  1
  Analiza publicului țintă
  VALORI | CULTURĂ | TREND
  Începem prin a înțelege brandul dvs., publicul țintă și preferințele de design printr-o consultare cuprinzătoare.
  Logo-ul creat trebuie să comunice clar cu targetul.
  De abia după ce un logo devine familiar el va funcționa așa cum a fost conceput, adică după același model care spune că trebuie să învățăm numele oamenilor pentru a-i identifica. Un logo identifică o afacere sau un produs în forma sa de bază.
  2
  Cercetare și brainstorming
  Stabilim împreună 2 valori de bază ce trebuie ilustrate în logo. Identificăm simbolurile optime pentru ilustrarea acestor valori.
  Este important să cunoaștem ceea ce există deja pe piață. Ne dorim să fim originali, dar nu foarte distanți de conceptele cu care publicul este deja obișnuit.
  Designerii noștri fac un brainstorming și creează mai multe concepte de logo, prezentându-vă o gamă de opțiuni din care să alegeți.
  3
  Prototipuri și concepte
  Vă vom propune minim 6 concepte unice și diferite de logo și siglă.

  Vom revizui împreună aceste propuneri de logo până când vom fi mulțumiți de rezultat, atât noi ca și creatori dar și tu ca utilizator final.

  Ca o ultimă verificare, vom aplica conceptul final pe 2 mock-up-uri sau simulări de produs final, cele mai relevante pentru domeniul tău de activitate.
  4
  Definitivare și Livrare fișiere
  În funcție de concluzii vom defini gama cromatică câștigătoare, apoi analizăm împreună rezultatele și aplicăm corecțiile finale.
  Livrăm fișierele digitale, în toate versiunile și formatele de care ai putea avea vreodată nevoie.
  Le păstrăm și noi bineînțeles, ca un backup suplimentar. Oricând ți le vom pune la dispoziție.
  Îți vom oferi sprijin în implementarea grafică a siglei.

  Cum trebuie să arate un logo ca să fie bun?

  - SCURT GHID PENTRU VIITORII NOȘTRI COLABORATORI -
  SIMPLU ȘI CLAR
  Un design de logo simplu permite recunoașterea acestuia cu ușurință și îi permite să fie versatil și memorabil.
  Logo-urile cu un design bun posedă ceva unic, fără să fie complicate.
  Trebuie să fie suficient de simple și de atrăgătoare pentru a putea fi observate și reținute atât de către cei care trec pe lângă panouri publicitare în viteză cu mașina, cât și de către cei care trec grăbiți pe lângă rafturi într-un supermarket aglomerat.
  UȘOR DE ȚINUT MINTE
  Imediat după principiul simplității urmează cel al capacității de a fi ușor de reținut.
  Spre surprinderea multora, subiectul unui logo are o relativ mică importanță. Ceea ce contează în final este ca logo-ul sa fie distinct, memorabil și clar.
  Concentrați-vă pe elementul cel mai reprezentativ pentru domeniul vostru de activitate și încercați să-l simbolizați așa cum credeți voi că l-ați memora cel mai ușor. Nu fiți prea subiectivi totuși!
  DURABIL ÎN TIMP
  Un logo eficient trebuie să reziste testului timpului și să supraviețuiască de-a lungul mai multor decenii.
  E important să nu urmăm anumite "trend-uri" atunci când concepem un logo - acestea trebuie lăsate în seama industriei de modă.
  Trendurile apar și dispar. Logo-urile nu sunt ca o pereche de pantaloni sau o rochie, nu trebuie să se demodeze după câțiva ani.
  Ele trebuie să iasă în evidență în orice perioadă a timpului, iar în cazul lor longevitatea este cheia succesului unui brand.
  VERSATIL ȘI PRACTIC
  Un logo bine realizat trebuie să poată fi folosit cu succes în toate mediile și aplicațiile. Deci trebuie să fie funcțional.
  Neapărat el trebuie să fie creat în format vectorial, pentru a putea fi redimensionat la orice scară.
  Logo-ul trebuie să fie utilizabil atât pe verticală cât și pe orizontală.
  O metodă de a crea un logo versatil este să fie creat în alb și negru la început. Aceasta permite să ne focalizăm mai degrabă asupra conceptului și formei, decât asupra naturii subiective a culorii sale.
  Trebuie să ne gândim și la costurile de tipărire: cu cât folosim mai multe culori, cu atât va fi mai costisitoare utilizarea sa de-a lungul timpului.
  POTRIVIT SCOPULUI
  Felul în care se poziționează logo-ul trebuie să fie potrivit cu scopul său.
  De exemplu, dacă facem un design de logo pentru un magazin ce comercializează jucării pentru copii, e mai potrivit să folosim fonturi amuzante și o paletă de culori vesele.
  Pe de altă parte, aceasta nu s-ar potrivi pentru un logo care reprezintă o firmă de avocatură.
  E important să arătăm că un logo nu trebuie să reprezinte ce vinde afacerea sau ce servicii oferă. Logo-urile brand-urilor de mașini nu reprezintă neapărat mașini, cele din industria IT nu înfățișează computere și așa mai departe.
  Ceea ce arată că un logo este destinat doar identificării pe piață.

  Acum că știm care sunt regulile de design pentru logo, putem să facem diferența între un logo eficient și unul ineficient sau chiar nepotrivit.
  Cunoscând ce au reușit să realizeze niște logo-uri bune și mai ales de ce au reușit să se mențină vă permite să analizați foarte atent și să alegeți cu grijă atunci când apelați la o agenție de design, pentru a vă concepe un logo de succes.

  #

  Etichete:

  concepere logo, concepere sigla, conceptie grafica sigla, conceptie sigla, creare logo, creare logo vectorial, creare sigla, creare sigla vector, creare sigla vectoriala, design grafic, design grafic logo, design grafic logo vectorial, design grafic sigla, design publicitar, design sigla, grafica logo vector, grafica logo vectorial, grafica profesionala, grafica sigla, grafica sigla vector, grafica sigla vectoriala, identitate sigla firma, logo design, logo vectorial, servicii grafica, sigla brand, sigla firma, sigla vectoriala

  Cere o ofertă personalizată pentru proiectul tău de logo design sau branding!