Logo Design și Concepție Grafică SiglăCreatikon Studio este o firmă de logo design specializată în creare siglă vectorială, concepție emblemă firmă, dezvoltare brand și aplicarea logo-ului pe orice tip de materiale de promovare..

Pare simplu să creezi un logo, însă dacă acesta este bine gândit, brandul și afacerea ta vor fi ușor de recunoscut, unic din punct de vedere vizual, devenind astfel un element-cheie în dezvoltarea afacerii. Un logo bine făcut nu vinde singur, dar cu siguranță ajută!

Un design de logo simplu permite recunoașterea acestuia cu ușurință și îi permite să fie versatil și memorabil. Logo-urile cu un design bun posedă ceva unic, fără să fie complicate. Trebuie să fie suficient de simple și de atrăgătoare pentru a putea fi observate și reținute atât de către cei care trec pe lângă panouri publicitare sau signalistică în viteza cu mașina, cât și de către cei care trec grăbiți pe lângă rafturi într-un supermarket aglomerat.


Realizăm siglă pentru orice tip de companie, logo design pentru firme de construcții, logo design pentru firme de contabilitate, logo agenție imobiliară, sigla agenție de turism, logo pentru magazin online, etc.

Sigla unui brand este cel mai reprezentativ element de identitate vizuală, iar elementele care îl compun (simbol logo, font, gama de culori, slogan) sunt expresia grafică a identității.

Un logo este un element de identificare.
El identifică o firmă sau un produs prin folosirea unui anumit simbol. Un logo nu ajută firma să se vândă în mod direct și, de cele mai multe ori, nici nu îi descrie afacerea. Scopul logo-urilor decurge din calitatea lucrului pe care îl simbolizează și nu invers. Logo-urile există pentru a identifica, nu pentru a explica. Așadar, ceea ce semnifică un logo este mult mai important decât felul în care arată acesta.

Totuși, aveți nevoie de logo. Iar noi suntem dispuși să ne provocăm creativitatea și să generăm cele mai bune concepte, care să urmeze cât mai fidel viziunea dvs. despre brand-ul pe care vreți să-l construiți.

Pentru a ilustra acest concept ar trebui să ne gândim la logo-uri ca la oameni. Preferăm să fim strigați pe nume, decât după o confuză și efemeră descriere a ceea ce suntem, ca de exemplu: "tipul care poartă mereu culoarea roșie și are părul blond".
Sau, exemplul clasic atunci când vine vorba de produse, știm cum toții că numele firmei Adidas a devenit sinonim (cel puțin în România) cu pantofii sport.

În același fel, un logo n-ar trebui să descrie exact ce face afacerea respectivă, ci mai degrabă să identifice afacerea într-un mod care să fie ușor recognoscibil și de ținut minte.

Procesul de creare a unui logo implică atât creativitate cât și o abordare strategică și analitică. Este important ca logo-ul să reflecte valorile brandului, definite anterior în strategia de branding. În proiectele de branding mizăm pe minimalism; fie ca este vorba despre un logo tipografic sau unul simbolic, acesta trebuie redus la forma optimă ce comunică valorile de bază ale companiei.

Care sunt etapele de lucru atunci când vii la noi să-ți facem un logo de succes?
1
Analiza publicului țintă
- valori
- cultură
- trend

Logo-ul creat trebuie să comunice clar cu targetul.
De abia după ce un logo devine familiar el va funcționa așa cum a fost conceput, adică după același model care spune că trebuie să învățăm numele oamenilor pentru a-i identifica. Un logo identifică o afacere sau un produs în forma sa de bază.
2
Cercetare și brainstorming
Stabilim împreună 2 valori de bază ce trebuie ilustrate în logo, apoi identificăm simbolurile optime pentru ilustrarea acestor valori.

Este important să cunoaștem ceea ce există deja pe piață; ne dorim să fim originali, dar nu foarte distanți de conceptele cu care publicul este deja obișnuit.
3
Prototipuri și concepte
Vă vom propune între 3 și 5 concepte diferite de logo și siglă.
Vom revizui împreună aceste propuneri de logo până când vom fi mulțumiți de rezultat, atât noi ca și creatori dar și tu ca utilizator final.
Ca o ultimă verificare, vom aplica conceptul final pe 2 mock-up-uri sau simulări de produs final, cele mai relevante pentru domeniul tău de activitate.
4
Definitivare și Livrare fișiere
În funcție de concluzii vom defini gama cromatică câștigătoare, apoi analizăm împreună rezultatele și aplicăm corecțiile finale.
Livrăm fișierele digitale, în toate versiunile și formatele de care ai putea avea vreodată nevoie. Le păstrăm și noi bineînțeles, ca un backup suplimentar. Oricând ți le vom pune la dispoziție. Îți vom oferi sprijin în implementarea grafică a logo-ului.
Serviciile noastre includ:
  • design atrăgător și creativ;
  • opțiuni de design nelimitate și 5 concepte unice;
  • modificări nelimitate;
  • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
  • 100% satisfacție garantată;
  • durata proiectului: 2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 3 zile;
  • după definitivarea sa, logo-ul va fi realizat și livrat în formatele vectoriale cele mai comune (Adobe Illustrator .ai .eps, CorelDRAW .cdr), necesare pentru tipar;
  • vei primi totodată și sigla în format JPG, PNG transparent, PDF, pentru preview sau inserare în diverse documente.
Preţuri logo design, preţ creare siglă

de la

120 Euro

(nu se adaugă TVA)

Pentru alte informații legate de preţ logo design sau preţ creare siglă nu ezitați să ne contactați.
Exemple din Portofoliul de Logo Design și Concepție Grafică Siglă:

Cum trebuie să arate un logo ca să fie bun?

- SCURT GHID PENTRU VIITORII NOȘTRI CLIENȚI -
SIMPLU ȘI CLAR
Un design de logo simplu permite recunoașterea acestuia cu ușurință și îi permite să fie versatil și memorabil. Logo-urile cu un design bun posedă ceva unic, fără să fie complicate. Trebuie să fie suficient de simple și de atrăgătoare pentru a putea fi observate și reținute atât de către cei care trec pe lângă panouri publicitare sau signalistică în viteză cu mașina, cât și de către cei care trec grăbiți pe lângă rafturi într-un supermarket aglomerat.
UȘOR DE ȚINUT MINTE
Imediat după principiul simplității urmează cel al capacității de a fi ușor de reținut.
Spre surprinderea multora, subiectul unui logo are o relativ mică importanță. Ceea ce contează în final este ca logo-ul sa fie distinct, memorabil și clar.
Concentrați-vă pe elementul cel mai reprezentativ pentru domeniul vostru de activitate și încercați să-l simbolizați așa cum credeți voi că l-ați memora cel mai ușor. Nu fiți prea subiectivi totuși!
DURABIL ÎN TIMP
Un logo eficient trebuie să reziste testului timpului și să supraviețuiască de-a lungul mai multor decenii. E important să nu urmăm anumite "trend-uri" atunci când concepem un logo - acestea trebuie lăsate în seama industriei de modă. Trendurile apar și dispar. Logo-urile nu sunt ca o pereche de pantaloni sau o rochie, nu trebuie să se demodeze după câțiva ani. Ele trebuie să iasă în evidență în orice perioadă a timpului, iar în cazul lor longevitatea este cheia succesului unui brand.
VERSATIL ȘI PRACTIC
Un logo bine realizat trebuie să poată fi folosit cu succes în toate mediile și aplicațiile. Deci trebuie să fie funcțional. Neapărat el trebuie să fie creat în format vectorial, pentru a putea fi redimensionat la orice scară. Logo-ul trebuie să fie utilizabil atât pe verticală cât și pe orizontală. O metodă de a crea un logo versatil este să fie creat în alb și negru la început. Aceasta permite să ne focalizăm mai degrabă asupra conceptului și formei, decât asupra naturii subiective a culorii sale. Trebuie să ne gândim și la costurile de tipărire: cu cât folosim mai multe culori, cu atât va fi mai costisitoare utilizarea sa de-a lungul timpului.
POTRIVIT SCOPULUI
Felul în care se poziționează logo-ul trebuie să fie potrivit cu scopul său. De exemplu, dacă facem un design de logo pentru un magazin ce comercializează jucării pentru copii, e mai potrivit să folosim fonturi amuzante și o paletă de culori vesele. Pe de altă parte, aceasta nu s-ar potrivi pentru un logo care reprezintă o firmă de avocatură. E important să arătăm că un logo nu trebuie să reprezinte ce vinde afacerea sau ce servicii oferă. Logo-urile brand-urilor de mașini nu reprezintă neapărat mașini, cele din industria IT nu înfățișează computere și așa mai departe. Ceea ce arată că un logo este destinat doar identificării pe piață.

Acum că știm care sunt regulile de design pentru logo, putem să facem diferența între un logo eficient și unul ineficient sau chiar nepotrivit. Cunoscând ce au reușit să realizeze niște logo-uri bune și mai ales de ce au reușit să se mențină vă permite să analizați foarte atent și să alegeți cu grijă atunci când apelați la o agenție de design, pentru a vă concepe un logo de succes.

Cere Ofertă

Dacă te-ai decis să colaborăm și să îți facem un logo care să aducă valoare brandului tău, te așteptăm să ne contactezi prin formularul alăturat, pe email oferta@graficapublicitara.net
sau la telefon 0766 663 774