De 20 de ani oferim Servicii Profesionale de Grafică Publicitară pentru Print și Online, Servicii Design Tipărituri Publicitare

Grafică Publicitară pentru Print și Online

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică publicitară specializată în Grafică Publicitară pentru Print și Online și în Grafică Machete Tipărituri Publicitare.

Promovarea corectă și eficientă este cheia succesului unui brand, a unui produs sau serviciu.

Materialele de promovare, fie că sunt tipărite sau distribuite în mediul online, sunt cele mai eficiente mijloace de promovare. De aceea, dacă ai nevoie de un flyer, un afiș, o mapă de prezentare, o broșură, un catalog de produse sau doar niște cărți de vizită, noi suntem aici să ne folosim creativitatea și să creăm o imagine puternică pentru afacerea ta.

Calitatea graficii publicitare face ca mapele de prezentare, afișele publicitare, bannerele cele mai ieftine, flyerele și pliantele, precum și celelalte modalități de promovare pe hârtie sau în mediul online să aibă eficiență și să prezinte și costuri reduse, care vor contribui de fapt la creșterea profitului firmelor ce lansează oferte promoționale, campanii de imagine, lansări de produse.

Materialele publicitare tradiționale cum ar fi fluturașii, broșurile sau pliantele informative au un rol important și noi putem oferi partea cea mai importantă: designul grafic și conceptul de realizare. Pentru succesul afacerii tale, promovarea produselor pe piață trebuie să fie susținută de materiale promoționale tipărite sau digitale foarte bine concepute.

Iar noi exact asta îți oferim:

servicii de grafică publicitară pentru print sau online

la cele mai bune prețuri și cea mai ridicată calitate!
Design-ul grafic trebuie să atingă 2 obiective:
1
Să capteze atenția consumatorului
2
Să îi transmită mesajul dorit
O creație grafică reușită consolidează identitatea companiei și conferă consistență mesajului transmis!
Este de preferat să nu riști atunci când concepi campanii de promovare, folosindu-te de cunoștințe sau prieteni amatori pentru această parte atât de importantă pentru afacerea ta.

Ca orice activitate ce presupune creație, designul grafic implică subiectivitate, variație și personalitate. Același mesaj poate fi spus în mii de moduri și fiecare dintre ele să fie eficient. Totuși, fiecare dintre aceste moduri urmează câteva principii.

Designul eficient înglobează atribute precum echilibru, putere, unitate, contrast, dinamism și proporție.


Departamentul nostru de design grafic îți oferă serviciile de creație și pregătire pentru tipar a machetelor grafice pentru orice tip de materiale publicitare.
Pentru ca o firmă să aibă profit în prezent trebuie să utilizeze eficient mediile de comunicare, fie ele tradiționale, adică bazate pe hârtie, fie mediul online, reprezentat de internet.

Alege servicii cu efect de durată, realizate de graficienii profesioniști de la Creatikon Studio!

Suntem specializați în relații de lungă durată cu clienții noștrii.
Pentru că știm ce facem și folosim puterea de exprimare a graficii pentru promovare convingătoare!


Experiență în design


Din observațiile și experiența noastră, felul în care informația este prezentată clinților este de importanță maximă.

Grafica trebuie să aibă elementul artistic subordonat unor reguli de marketing testate în toată lumea, pe parcursul activității comerciale moderne.
Astfel, este de la sine înțeles că informațiile sunt prezentate diferit pe un afiș față un pliant, însă amândouă caută să trezească o aceeași anumită reacție din partea audienței, să-i atragă atenția și s-o direcționeze spre scopul final: actul de cumpărare.

Toate companiile vor să vândă produse sau servicii. Dar piața este atât de aglomerată că simplul anunț că vinzi și tu ceva nu mai funcționează de ani buni.

Lucrurile s-au complicat și mai mult cu ocazia exploziei informaționale. Este nevoie acum de oameni pregătiți special pentru a te confrunta cu problemele specifice promovării, în condiții de concurență în medii de informare cu specificitate tehnică ridicată.
Este direcția în care se îndreaptă fenomenul reclamei.

Acum, dacă ne referim strict la materialele de promovare tipărite, reclama prin intermediul hârtiei tipărite cere cunoștințe tehnice speciale, atestate de experiență.

Știm cât se poate de bine că un fișier prost făcut pentru tipografie produce pagube importante, lucru ce poate fi evitat prin respectarea unor reguli specifice de tipar, iar acestea nu sunt puține. Pentru a vă conforma acestor reguli și pentru a optimiza la maxim costurile, folosiți-vă de experiența prețioasă pe care v-o punem la dispoziție.

Pentru servicii de grafică și design cereți acum prețurile noastre. Vă garantăm avantaje la care nu v-ați gândit!
Convinge-te singur și contactează-ne acum! În noi vei găsi nu doar parteneri de promovare, ci prieteni care te vor sfătui asupra tuturor aspectelor legate de promovare, în multiple medii, nu doar în cel a design-ului pentru materiale promoționale tipărite.

DESIGN STATIONERY

Template-uri pentru materiale de comunicare tip Office

MATERIALE PROMOȚIONALE TIPĂRITE

Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma campaniilor create cu aceste materiale promoționale.
Cunoaștem cât de frustrant poate fi pentru clienții noștri să găsească o idee unică și interesantă pentru un logo, o carte de vizită, un concept de design pe care ar dori să-l utilizeze pentru afacerea lor. Însă nu pot face de unii singuri acest lucru pentru că au nevoie de respectivul element într-un format care să poată fi reprodus la calitate bună sau foarte bună pe orice tip de mediu. Uneori la dimensiuni foarte mari, cum ar fi pentru un banner outdoor, un panou publicitar, grafică vitrină sau un mesh pe o clădire.

Fie că găsiți inspirație pe internet sau desenați chiar voi acel element grafic reprezentativ și unic, noi vă putem ajuta cu servicii de vectorizare a elementelor raster. Mai simplu, putem reproduce vectorial orice doriți, chiar dacă desenați un logo pe un servețel și ne trimiteți o poză a acestuia făcută cu telefonul.

Inspirația poate veni oricând, iar noi vă stăm la dispoziție s-o materializăm in grafică vectorială high resolution, care poate fi printată pe orice și oricât de mare.
Tipăriturile publicitare și machetele de reclame online sunt absolut necesare pentru menținerea și dezvoltarea organizației tale în cazul unor piețe concurențiale. Acestea au avantajul că sunt distribuite direct, are loc o interacțiune umană, iar percepția oamenilor este mai eficientă, fiind palpabilă și vizuală. Machetele grafice mai au avantajul că vă promovează indirect, prin utilizarea și vizualizarea lor repetată.

La Creatikon Studio ne străduim să creăm cel mai eficient design pentru voi, astfel încât succesul imaginii să fie garantat, iar aprecierea față de brandul vostru să fie maximă!

Pentru că în societatea noastră, imaginea vinde!
Preţuri Grafică Tipărituri Publicitare, Preț Servicii Design Machete Print și Online
Deoarece lucrările de grafică sunt create unice și diferite pentru fiecare client în parte, este greu să standardizăm costurile acestora. Ele pot varia foarte mult, în funcție de nivelul de proiectare, complexitate și orele necesare pentru crearea / finalizarea lucrării.

Astfel, îți putem prezenta câteva exemple standard pe pagina dedicată Prețuri servicii design grafic, însă precizăm faptul că ele vor fi discutate individual pe lucrare, cu fiecare client în parte.

Lucrările de grafică publicitară pentru tipărituri cu pret fix sunt rareori benefice pentru ambele părți, deoarece de cele mai multe ori clientul NU se limitează la primele idei de design.

Fiindcă scopul nostru principal este succesul fiecărui proiect grafic nu dorim să limităm posibilitatea de a schimba ideea de bază sau de a adăuga noi cereri/solicitări în proiect.

Adică ne propunem flexibilitate maximă, spre binele clientului!
Astfel, vă oferim doar o estimare generală bazată pe experiența/munca noastră inițială, dar suntem deschiși la schimbările apărute pe parcurs.
Este important să rețineți că acest aspect influențează costul creației.

Estimările se bazează pe numărul de ore lucrate, timpul de creație, comunicare, precum și orice alte costuri globale asociate cu proiectul în cauză.

Pentru reducerea costurilor și a timpului de creație, este esențial ca fiecare client care ne contactează să aibă idei clare, bine conturate și detaliate cu materiale necesare proiectului (poze si texte), despre proiectul de grafică pe care dorești să facem împreună.

Dacă nu știi de unde să începi, nici o problemă!
Noi te vom ajuta cu toate fazele proiectului, de la strângerea materialelor și conceperea textelor, până la conceptul de design sau fotografii de produs; însă prețul de execuție se va mări în funcție de acestea.

Dezvoltăm idei care generează rezultate!


Vezi mai jos exemple din Portofoliul nostru. Clic pe fiecare imagine pentru galerie de portofoliu.

Cere Ofertă

Cere o ofertă personalizată pentru proiectul tău de promovare prin design grafic pentru tipărituri publicitare!