Grafică Materiale Promoționale Tipărite: Pungi, Calendare, Notes, Etichete, Autocolante, Facturi

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Creație Materiale Promoționale Tipărite.

Cele mai multe companii se mulțumesc să ofere materiale promo personalizate doar cu sigla firmei. Noi îți recomandăm să adaugi și un slogan, un mesaj sau o imagine cu un design grafic profesionist deosebit, prin care să comunici cu clienții tăi.

De la tine avem nevoie doar să ne spui ce fel de materiale promoționale îți sunt necesare, iar restul este în grija noastră. Ne vom ocupa de studiu de piață, concept, idei geniale de grafică și, dacă ne vei cere, chiar și de implementare (nu producem / personalizăm în mod direct obiecte promoționale, însă avem parteneri și colaboratori care se ocupă de acest lucru).


O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul. De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de tipărituri și materiale de promovare tipărite.

Servicii Grafică Calendare Personalizate
Calendarele personalizate încă reprezintă o modalitate eficientă de promovare a companiei tale, dar pot fi și un gest de atenție din partea ta către colaboratori sau clienți, prin care le mulțumești pentru colaborarea din anul care e pe cale să se încheie.

Oferit sub formă de cadou altor firme sau angajaților tăi, un simplu calendar va face publicitate timp de un an.

Oferim servicii profesionale de design calendare, pentru toate tipurile cele mai utilizate:

- calendare de buzunar
- calendare de birou
- calendare de perete

Detalii
Servicii Grafică Agende și Notes-uri Personalizate

Va propunem grafică pentru agende personalizate la cele mai atractive prețuri.
Orice model de agendă personalizată vă doriți, beneficiază de o personalizare atentă, profesionistă, pentru ca firma ta să fie remarcată și admirată.

Realizăm pentru clienții noștri agende personalizate integral (filă cu filă), dar și personalizate doar cu logo și slogan.

Bloc Notes-uri Personalizate
Promovează-ți eficient afacerea și fidelizează-ți clienții cu ajutorul carnețelelor personalizate.
Bloc notes-urile sunt folosite atât ca materiale promoționale în cadrul târgurilor, conferințelor sau trainingurilor, cât și ca instrumente de comunicare internă.


Detalii
Servicii Grafică Pungi Personalizate din Hârtie sau Plastic
Este cunoscut faptul că pungile sunt indispensabile, fiind folosite pentru transportul a diverse produse.
Această caracteristică determină o foarte bună vizibilitate în piață a produselor sau brandurilor ce vor fi promovate prin acest mijloc.
Fiind expuse în raza vizuală a tuturor categoriilor de persoane, prin design pungi se poate face publicitate pentru orice brand, produs sau serviciu.

Venim în sprijinul tău cu propuneri de grafică pungi hârtie și plastic realizat de către specialiști cu experiență.


Detalii
Servicii Design Etichete Personalizate
De multe ori, ambalajele produselor sunt neutre deoarece producătorul lor merge pe linia prețului cel mai mic în producerea lor.
Dar, într-o lume concurențială, un ambalaj mut poate să fie unul din factorii cu efect de fluture asupra vânzării produselor.

În acestă nișă intră pe scenă un produs destinat personalizării ambalajelor prin reetichetare și reintrării lor în lupta pentru ocuparea unui moment de atenție din partea clientilor.

Etichetele pentru ambalaje reprezintă o soluție foarte bună sub aspectul raportului calitate / preț prin care se rezolvă aspectul promoțional și de informare, prin transformarea ambalajului într-un mijloc de promovare.


Detalii
Servicii Design Autocolante Personalizate
Prin aplicarea etichetelor autoadezive ambalajele, pe lângă funcția lor de container, îndeplinesc și o funcție publicitară iar tiparul digital are capacitatea de a produce autocolante personalizate bucată cu bucată, fiecare ambalaj să aibă propria etichetă.

Majoritatea autocolantelor sunt colorate, au formă rectangulară sau pătrată ori rotunde, însă se pot folosi ștanțe de diferite forme și produce etichete cu suprafețe atipice.

Etichetele autoadezive se printează pe hârtie, carton dar și pe plastic.
Sunt implicate în procesul de vânzare al produselor, control și clasificare de bunuri dar mai ales în campanii de promoții pentru promovare de produs.


Detalii
Grafică Facturi Fiscale Personalizate
Facturi și Chitanțe personalizate cu logo și ștampila specifice firmei tale.
Pentru păstrarea unității imaginii de brand a companiei tale și pentru promovarea unui anumit nivel de profesionalism în interacțiunile cu clienții, facturile personalizate sunt unul dintre elementele cu caracter de obligativitate.

Facturile fiscale personalizate reprezintă un important suport de comunicare și de marketing, fără să presupună costuri suplimentare.

Îți stăm la dispoziție cu servicii profesionale de design și grafică publicitară pentru aceste materiale de tip stationer, cum sunt facturile fiscale personalizate.

Detalii
Grafică Ecusoane, Carduri de Fidelitate Personalizate
Ecusoane pentru personal
E un semn de profesionalism ca angajații unei firme să poarte ecusoane de identificare, în special când compania respectivă lucrează cu public.
Clienții pot identifica asfel ușor cui să ceară ajutor, mai ales dacă pe ecuson est trecut și rolul pe care îl deservește respectivul angajat în cadrul companiei.

Carduri de fidelitate
Cardurile personalizate se pot utiliza in programele de fidelizare a clienților cu rol de carduri de fidelitate personalizate (carduri de reducere personalizate).

Detalii
Preţuri Creație Materiale Promoționale Tipărite
Deoarece fiecare proiect este unic, nu putem preciza un preț standard pentru aceste tipuri de lucrări de design.
Vom face o estimare după ce vom afla detaliile și specificul proiectului tău.
Contactează-ne acum pentru detalii.
Exemple din Portofoliul de grafică pentru materiale promoționale tipărite:
cere ofertă
error: Content is protected !!