De 21 de ani oferim Servicii Profesionale de Grafică Publicitară pentru Print, Design Materiale Promoționale Tipărite

Grafică Materiale Promoționale Tipărite: Pungi, Calendare, Notes, Etichete, Autocolante, Facturi

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Creație Materiale Promoționale Tipărite.
O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul. De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de tipărituri și materiale de promovare tipărite.
Cele mai multe companii se mulțumesc să ofere materiale promo personalizate doar cu sigla firmei.
Noi îți recomandăm să adaugi și un slogan, un mesaj sau o imagine cu un design grafic profesionist deosebit, prin care să comunici cu clienții tăi.

De la tine avem nevoie doar să ne spui ce fel de materiale promoționale îți sunt necesare, iar restul este în grija noastră. Ne vom ocupa de studiu de piață, concept, idei geniale de grafică și, dacă ne vei cere, chiar și de implementare (nu producem / personalizăm în mod direct obiecte promoționale, însă avem parteneri și colaboratori care se ocupă de acest lucru).
Servicii Grafică Calendare Personalizate

Calendarele personalizate încă reprezintă o modalitate eficientă de promovare a companiei tale, dar pot fi și un gest de atenție din partea ta către colaboratori sau clienți, prin care le mulțumești pentru colaborarea din anul care e pe cale să se încheie.

Oferit sub formă de cadou altor firme sau angajaților tăi, un simplu calendar va face publicitate timp de un an.

Oferim servicii profesionale de design calendare, pentru toate tipurile cele mai utilizate:

- calendare de buzunar
- calendare de birou
- calendare de perete

Detalii

Servicii Grafică Agende și Notes-uri Personalizate

 

Va propunem grafică pentru agende personalizate la cele mai atractive prețuri.

Orice model de agendă personalizată vă doriți, beneficiază de o personalizare atentă, profesionistă, pentru ca firma ta să fie remarcată și admirată.

Realizăm pentru clienții noștri agende personalizate integral (filă cu filă), dar și personalizate doar cu logo și slogan.

Bloc Notes-uri Personalizate

Promovează-ți eficient afacerea și fidelizează-ți clienții cu ajutorul carnețelelor personalizate.
Bloc notes-urile sunt folosite atât ca materiale promoționale în cadrul târgurilor, conferințelor sau trainingurilor, cât și ca instrumente de comunicare internă.


Detalii

Servicii Grafică Pungi Personalizate din Hârtie sau Plastic

Este cunoscut faptul că pungile sunt indispensabile, fiind folosite pentru transportul a diverse produse.
Această caracteristică determină o foarte bună vizibilitate în piață a produselor sau brandurilor ce vor fi promovate prin acest mijloc.
Fiind expuse în raza vizuală a tuturor categoriilor de persoane, prin design pungi se poate face publicitate pentru orice brand, produs sau serviciu.

Venim în sprijinul tău cu propuneri de grafică pungi hârtie și plastic realizat de către specialiști cu experiență.Detalii

Servicii Design Etichete Personalizate

De multe ori, ambalajele produselor sunt neutre deoarece producătorul lor merge pe linia prețului cel mai mic în producerea lor.
Dar, într-o lume concurențială, un ambalaj mut poate să fie unul din factorii cu efect de fluture asupra vânzării produselor.

În acestă nișă intră pe scenă un produs destinat personalizării ambalajelor prin reetichetare și reintrării lor în lupta pentru ocuparea unui moment de atenție din partea clientilor.

Etichetele pentru ambalaje reprezintă o soluție foarte bună sub aspectul raportului calitate / preț prin care se rezolvă aspectul promoțional și de informare, prin transformarea ambalajului într-un mijloc de promovare.Detalii

Servicii Design Autocolante Personalizate

Prin aplicarea etichetelor autoadezive ambalajele, pe lângă funcția lor de container, îndeplinesc și o funcție publicitară iar tiparul digital are capacitatea de a produce autocolante personalizate bucată cu bucată, fiecare ambalaj să aibă propria etichetă.

Majoritatea autocolantelor sunt colorate, au formă rectangulară sau pătrată ori rotunde, însă se pot folosi ștanțe de diferite forme și produce etichete cu suprafețe atipice.

Etichetele autoadezive se printează pe hârtie, carton dar și pe plastic.
Sunt implicate în procesul de vânzare al produselor, control și clasificare de bunuri dar mai ales în campanii de promoții pentru promovare de produs.


Detalii

Cum te putem ajuta?


Întreabă-ne orice pe email oferta@graficapublicitara.net
sau la telefon 0766 663 774

Exemple din Portofoliul de grafică pentru materiale promoționale tipărite: