Grafică Ecusoane, Carduri de Fidelitate Personalizate

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Grafică Ecusoane, Carduri de Fidelitate Personalizate.

Cele mai multe companii se mulțumesc să ofere materiale promo personalizate doar cu sigla firmei. Noi îți recomandăm să adaugi și un slogan, un mesaj sau o imagine cu un design grafic profesionist deosebit, prin care să comunici cu clienții tăi.

De la tine avem nevoie doar să ne spui ce fel de materiale promoționale îți sunt necesare, iar restul este în grija noastră. Ne vom ocupa de studiu de piață, concept, idei geniale de grafică și, dacă ne vei cere, chiar și de implementare (nu personalizăm în mod direct obiecte promoționale, însă avem parteneri și colaboratori care se ocupă de acest lucru).


O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul. De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de tipărituri și materiale de promovare tipărite.

Ecusoane pentru personal
E un semn de profesionalism ca angajații unei firme să poarte ecusoane de identificare personalizate, în special când compania respectivă lucrează cu public.

Clienții pot identifica asfel ușor cui să ceară ajutor, mai ales dacă pe ecuson este trecut și rolul pe care îl deservește respectivul angajat în cadrul companiei.
Ecusoanele personalizate pe care este scrisă denumirea funcției elimină confuzia în mod categoric.

Un alt aspect în care ajută purtarea ecusoanelor de către personal este cel al securității în cadrul firmei.
Carduri de fidelitate
Cardurile de fidelitate reprezintă un concept de marketing folosit foarte des de către supermarketuri, farmacii, benzinării, magazine fizice sau online pentru a-i ajuta pe reprezentanții companiilor să țină o evidență a clienților.

Cardurile personalizate se pot utiliza in programele de fidelizare a clienților cu rol de carduri de fidelitate personalizate (carduri de reducere personalizate).

Echipa Creatikon Studio realizează grafică pentru carduri de fidelitate simple, carduri de fidelitate cu bandă magnetică, carduri de fidelitate cu cod de bare sau carduri de fidelitate cu chip.