Servicii Design Autocolante Personalizate

Serviciile noastre includ:

 • Design atrăgător și creativ

 • Opțiuni de design nelimitate

 • Minim 3 concepte unice

 • 3 revizii gratuite

  DURATA proiectului:
  2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 5 zile.
  Format VECTORIAL
  După definitivarea variantei finale, fișierele vor fi realizate și livrate în formatele vectoriale cele mai comune (Adobe Illustrator .AI .EPS, .PDF), necesare pentru tipar.
  Format RASTER
  Vei primi totodată și fișierele în formatele JPG și PNG transparent, pentru preview, inserare în diverse documente sau pentru utilizare online.
  100% SATISFACȚIE
  Servicii rapide.
  Fără compromisuri la calitate.
  100% satisfacție garantată.
  Prin aplicarea de etichete autoadezive ambalajele, pe lângă funcția lor de container, îndeplinesc și o funcție publicitară, iar în prezent tiparul digital are capacitatea de a produce autocolante personalizate bucată cu bucată, fiecare ambalaj poate să aibă propria etichetă.

  Majoritatea autocolantelor sunt colorate, au formă rectangulară sau pătrată ori rotunde, însă se pot folosi ștanțe de diferite forme și se pot produce etichete cu suprafețe atipice.

  Etichetele autoadezive se printează pe hârtie, carton dar și pe plastic.

  Sunt implicate în procesul de vânzare al produselor, control și clasificare de bunuri dar mai ales în campanii de promoții pentru promovare de produs.

  Oferim unele dintre cele mai bune soluții de grafică etichete autocolante pentru magazine în sezoanele de reducere.
  Etichete autocolante PVC
  Așa numitele stickere sau abțibilduri sunt etichete autocolante din PVC și sunt nelipsite în campaniilor de marketing. Le găsești cu siguranță utilizate din plin la promoții și reduceri semnalizând avantaje la cumpărare și prețuri scăzute.
  Sau la lansarea unui produs nou e deja o rețetă de promovare să plasezi stickere de reclamă într-un poziție cât mai vizibilă pe perioada campaniei.

  Etichetele autocolante de obicei se decupează pe contur pentru a fi utilizate mai ușor.
  Uneori este necesară executarea unei linii punctate prin perforare ca să se facă desprinderea unor părți din etichetă.

  Acest tip de etichete folosesc autocolant pvc, un material plastic cu elasticitate mult superioară hârtiei, ceea ce face ca finisările de perforare executate clasic să nu producă o linie de perfor funcțională.
  Etichete transparente autocolante
  Au o gamă variată de utilizare, de la etichete corectoare la etichete premium. Culorile pe autocolantul transparent împrumută din nuanța suportului pe care se plasează, culorile printului fiind într-o măsură observabilă transparente!

  Aplicate pe suport alb, etichetele transparente autoadezive se comportă vizual ca și cum ar fi fost tipărite pe hârtie, fără nici o diferență.

  Nu știi ce autocolante ți se potrivesc? Întreabă-ne! Noi știm, pentru că de 15 ani creăm cu drag grafică pentru etichete autocolante, de la cele mai simple și până la cele mai sofisticate.