Servicii Design Autocolante Personalizate

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Design Autocolante Personalizate.

Cele mai multe companii se mulțumesc să ofere materiale promo personalizate doar cu sigla firmei. Noi îți recomandăm să adaugi și un slogan, un mesaj sau o imagine cu un design grafic profesionist deosebit, prin care să comunici cu clienții tăi.

De la tine avem nevoie doar să ne spui ce fel de materiale promoționale îți sunt necesare, iar restul este în grija noastră. Ne vom ocupa de studiu de piață, concept, idei geniale de grafică și, dacă ne vei cere, chiar și de implementare (nu personalizăm în mod direct obiecte promoționale, însă avem parteneri și colaboratori care se ocupă de acest lucru).


O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul. De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de tipărituri și materiale de promovare tipărite.

Prin aplicarea de etichete autoadezive ambalajele, pe lângă funcția lor de container, îndeplinesc și o funcție publicitară, iar în prezent tiparul digital are capacitatea de a produce autocolante personalizate bucată cu bucată, fiecare ambalaj poate să aibă propria etichetă.

Majoritatea autocolantelor sunt colorate, au formă rectangulară sau pătrată ori rotunde, însă se pot folosi ștanțe de diferite forme și se pot produce etichete cu suprafețe atipice.

Etichetele autoadezive se printează pe hârtie, carton dar și pe plastic.

Sunt implicate în procesul de vânzare al produselor, control și clasificare de bunuri dar mai ales în campanii de promoții pentru promovare de produs.

Oferim unele dintre cele mai bune soluții de grafică etichete autocolante pentru magazine în sezoanele de reducere.
Etichete autocolante PVC
Așa numitele stickere sau abțibilduri sunt etichete autocolante din PVC și sunt nelipsite în campaniilor de marketing. Le găsești cu siguranță utilizate din plin la promoții și reduceri semnalizând avantaje la cumpărare și prețuri scăzute.
Sau la lansarea unui produs nou e deja o rețetă de promovare să plasezi stickere de reclamă într-un poziție cât mai vizibilă pe perioada campaniei.

Etichetele autocolante de obicei se decupează pe contur pentru a fi utilizate mai ușor.
Uneori este necesară executarea unei linii punctate prin perforare ca să se facă desprinderea unor părți din etichetă.

Acest tip de etichete folosesc autocolant pvc, un material plastic cu elasticitate mult superioară hârtiei, ceea ce face ca finisările de perforare executate clasic să nu producă o linie de perfor funcțională.
Etichete transparente autocolante
Au o gamă variată de utilizare, de la etichete corectoare la etichete premium. Culorile pe autocolantul transparent împrumută din nuanța suportului pe care se plasează, culorile printului fiind într-o măsură observabilă transparente!

Aplicate pe suport alb, etichetele transparente autoadezive se comportă vizual ca și cum ar fi fost tipărite pe hârtie, fără nici o diferență.

Nu știi ce autocolante ți se potrivesc? Întreabă-ne! Noi știm, pentru că de 15 ani creăm cu drag grafică pentru etichete autocolante, de la cele mai simple și până la cele mai sofisticate.