Servicii Design Etichete Personalizate

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Design Etichete Personalizate.

Cele mai multe companii se mulțumesc să ofere materiale promo personalizate doar cu sigla firmei. Noi îți recomandăm să adaugi și un slogan, un mesaj sau o imagine cu un design grafic profesionist deosebit, prin care să comunici cu clienții tăi.

De la tine avem nevoie doar să ne spui ce fel de materiale promoționale îți sunt necesare, iar restul este în grija noastră. Ne vom ocupa de studiu de piață, concept, idei geniale de grafică și, dacă ne vei cere, chiar și de implementare (nu personalizăm în mod direct obiecte promoționale, însă avem parteneri și colaboratori care se ocupă de acest lucru).


O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul. De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de tipărituri și materiale de promovare tipărite.

Etichetele pentru ambalaje reprezintă o soluție foarte bună sub aspectul raportului calitate / preț prin care se rezolvă aspectul promoțional și de informare, prin transformarea ambalajului într-un mijloc de promovare.
Eticheta unui produs este un element care este studiat cu atenție de fiecare client, de aceea ne asigurăm întotdeauna ca designul etichetei să scoată în evidență avantajele și calitățile produsului, dar în același timp să ofere și toată informația necesară.

Procesul de etichetare prin care firmele își marchează produsele este divers si în acord cu scopul etichetării producem etichetele necesare.
Alege un design de etichetă care va scoate în evidență produsul tău atunci când va sta pe raft alături de produsele concurenței, alege un design de etichetă realizat de Creatikon Studio!
- grafică etichete dimensiuni standard
- grafică etichete cu forme decupate atipice
- grafică etichete rezistente la apă
- grafică etichete outdoor pentru condiții exterioare
- grafică etichete cu cod de bare
În general, realizăm grafică etichete pentru produs, practic o descriere a produsului, centrată pe preț, dar și unde se indică compoziția și apare codul de bare, strict necesar unui management modern al produselor la raft.

Alte etichete au funcție de semnal și se numesc etichete de avertizare.

În condițiile în care multe produse sunt la vânzare cu etichetele originale, e necesară o traducere și facem grafică cu versiuni text ale originalelor - etichete de traducere.

Foarte utile sunt etichetele autocolante cu coduri de bare, ușor de utilizat și de aplicat pe produse alimentare, de exemplu, fără să se renunțe la sistemul electronic de administrare prin cod de bară.
De multe ori, ambalajele produselor sunt neutre deoarece producătorul lor merge pe linia prețului cel mai mic în producerea lor.

Dar, într-o lume concurențială, un ambalaj mut poate să fie unul din factorii cu efect de fluture asupra vânzării produselor.

În acestă nișă intră pe scenă un produs destinat personalizării ambalajelor prin reetichetare și reintrării lor în lupta pentru ocuparea unui moment de atenție din partea clientilor.