Servicii Design Etichete Personalizate

Serviciile noastre includ:

 • Design atrăgător și creativ

 • Opțiuni de design nelimitate

 • Minim 3 concepte unice

 • 3 revizii gratuite

  DURATA proiectului:
  2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 5 zile.
  Format VECTORIAL
  După definitivarea variantei finale, fișierele vor fi realizate și livrate în formatele vectoriale cele mai comune (Adobe Illustrator .AI .EPS, .PDF), necesare pentru tipar.
  Format RASTER
  Vei primi totodată și fișierele în formatele JPG și PNG transparent, pentru preview, inserare în diverse documente sau pentru utilizare online.
  100% SATISFACȚIE
  Servicii rapide.
  Fără compromisuri la calitate.
  100% satisfacție garantată.
  Etichetele pentru ambalaje reprezintă o soluție foarte bună sub aspectul raportului calitate / preț prin care se rezolvă aspectul promoțional și de informare, prin transformarea ambalajului într-un mijloc de promovare.
  Eticheta unui produs este un element care este studiat cu atenție de fiecare client, de aceea ne asigurăm întotdeauna ca designul etichetei să scoată în evidență avantajele și calitățile produsului, dar în același timp să ofere și toată informația necesară.

  Procesul de etichetare prin care firmele își marchează produsele este divers si în acord cu scopul etichetării producem etichetele necesare.
  Alege un design de etichetă care va scoate în evidență produsul tău atunci când va sta pe raft alături de produsele concurenței, alege un design de etichetă realizat de Creatikon Studio!
  - grafică etichete dimensiuni standard
  - grafică etichete cu forme decupate atipice
  - grafică etichete rezistente la apă
  - grafică etichete outdoor pentru condiții exterioare
  - grafică etichete cu cod de bare
  În general, realizăm grafică etichete pentru produs, practic o descriere a produsului, centrată pe preț, dar și unde se indică compoziția și apare codul de bare, strict necesar unui management modern al produselor la raft.

  Alte etichete au funcție de semnal și se numesc etichete de avertizare.

  În condițiile în care multe produse sunt la vânzare cu etichetele originale, e necesară o traducere și facem grafică cu versiuni text ale originalelor - etichete de traducere.

  Foarte utile sunt etichetele autocolante cu coduri de bare, ușor de utilizat și de aplicat pe produse alimentare, de exemplu, fără să se renunțe la sistemul electronic de administrare prin cod de bară.
  De multe ori, ambalajele produselor sunt neutre deoarece producătorul lor merge pe linia prețului cel mai mic în producerea lor.

  Dar, într-o lume concurențială, un ambalaj mut poate să fie unul din factorii cu efect de fluture asupra vânzării produselor.

  În acestă nișă intră pe scenă un produs destinat personalizării ambalajelor prin reetichetare și reintrării lor în lupta pentru ocuparea unui moment de atenție din partea clientilor.