Servicii Grafică Agende și Notes-uri Personalizate

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Grafică Agende și Design Notes-uri Personalizate.

Cele mai multe companii se mulțumesc să ofere materiale promo personalizate doar cu sigla firmei. Noi îți recomandăm să adaugi și un slogan, un mesaj sau o imagine cu un design grafic profesionist deosebit, prin care să comunici cu clienții tăi.

De la tine avem nevoie doar să ne spui ce fel de materiale promoționale îți sunt necesare, iar restul este în grija noastră. Ne vom ocupa de studiu de piață, concept, idei geniale de grafică și, dacă ne vei cere, chiar și de implementare (nu personalizăm în mod direct obiecte promoționale, însă avem parteneri și colaboratori care se ocupă de acest lucru).


O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul. De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de tipărituri și materiale de promovare tipărite.

Va propunem grafică pentru agende personalizate la cele mai atractive prețuri.
Realizăm pentru clienții noștri agende personalizate integral (filă cu filă), inclusv coperta în policromie, dar și personalizate doar cu logo și slogan.
În funcție de preferințele tale, putem face de la zero agende personalizate pentru birou, pentru programări, sau agende personale, în care să-ți scrii gândurile sau să-ți treci ideile.

Odată ce ți-ai ales dimensiunea agendei (agendă A4, A5 sau A6), noi îți propunem grafică personalizată cea mai potrivită și care respecta pe deplin brandingul firmei tale.

Agendele tipărite integral oferă o mai bună decelare a informației prezentate în interiorul agendelor, asigură o mai bună evidențiere a valorilor de brand, prin posibilitățile multiple de personalizare.

Acestea sunt: tipărirea de imagini proprii, tipărirea de informații detaliate, executarea de finisări speciale (precum lăcuirea selectivă, spira ascunsă, coperta triplă cu funcție de semn carte, alegerea de hărți speciale - care reprezintă în sine o personalizare), alegerea de formate speciale sau decupare copertă față.
Agende tipărite integral pot avea numărul de pagini dorit, față de agendele standard pretipărite cu număr fix de pagini.
Se obține astfel o optimizare a costurilor și a volumului agendelor, acestea putând fi mult mai practice.

Se permite personalizarea inclusiv a întregului interior nedatat, a layout-ului, precum și a informațiilor tiparite și asigură vizualizarea zilnică a logo-ului, acesta fiind tipărit pe fiecare pagină a agendei.
Bloc Notes-uri Personalizate
Promovează-ți eficient afacerea și fidelizează-ți clienții cu ajutorul carnețelelor personalizate.

Bloc notes-urile sunt folosite atât ca materiale promoționale în cadrul târgurilor, conferințelor sau trainingurilor, cât și ca instrumente de comunicare internă.

Blocnotes-urile pot fi tipărite alb negru sau color, în format A6, A5, A4.

Un instrument ideal pentru lucrul cu informațiile, bloc-notes poate fi utilizat cu succes în consemnarea diverselor date privitoare la activitatea unui agent comercial sau a oricărei alte modalități de activitate.

Datele și informațiile sunt înscrise pe foile bloc-notes-ului și pot rămâne ca atare, sau, dacă este nevoie să fie mutate sau păstrate în altă parte, modul de prindere a paginilor unui bloc notes permite cu ușurință detașarea lor în acest scop.

Nu doar firmele pot folosi cu eficiență bloc-notes-ul în activitățile lor, ci și alte organizatii precum cele neguvernamentale sau administrative de orice fel.
Datele sunt înregistrate și transmise în mod facil și eficace cu ajutorul paginilor detașabile ale bloc notesului.