Servicii Grafică Agende și Notes-uri Personalizate

Serviciile noastre includ:

 • Design atrăgător și creativ

 • Opțiuni de design nelimitate

 • Minim 3 concepte unice

 • 3 revizii gratuite

  DURATA proiectului:
  2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 5 zile.
  Format VECTORIAL
  După definitivarea variantei finale, fișierele vor fi realizate și livrate în formatele vectoriale cele mai comune (Adobe Illustrator .AI .EPS, .PDF), necesare pentru tipar.
  Format RASTER
  Vei primi totodată și fișierele în formatele JPG și PNG transparent, pentru preview, inserare în diverse documente sau pentru utilizare online.
  100% SATISFACȚIE
  Servicii rapide.
  Fără compromisuri la calitate.
  100% satisfacție garantată.
  Va propunem grafică pentru agende personalizate la cele mai atractive prețuri.
  Realizăm pentru clienții noștri agende personalizate integral (filă cu filă), inclusv coperta în policromie, dar și personalizate doar cu logo și slogan.
  În funcție de preferințele tale, putem face de la zero agende personalizate pentru birou, pentru programări, sau agende personale, în care să-ți scrii gândurile sau să-ți treci ideile.

  Odată ce ți-ai ales dimensiunea agendei (agendă A4, A5 sau A6), noi îți propunem grafică personalizată cea mai potrivită și care respecta pe deplin brandingul firmei tale.

  Agendele tipărite integral oferă o mai bună decelare a informației prezentate în interiorul agendelor, asigură o mai bună evidențiere a valorilor de brand, prin posibilitățile multiple de personalizare.

  Acestea sunt: tipărirea de imagini proprii, tipărirea de informații detaliate, executarea de finisări speciale (precum lăcuirea selectivă, spira ascunsă, coperta triplă cu funcție de semn carte, alegerea de hărți speciale - care reprezintă în sine o personalizare), alegerea de formate speciale sau decupare copertă față.
  Agende tipărite integral pot avea numărul de pagini dorit, față de agendele standard pretipărite cu număr fix de pagini.
  Se obține astfel o optimizare a costurilor și a volumului agendelor, acestea putând fi mult mai practice.

  Se permite personalizarea inclusiv a întregului interior nedatat, a layout-ului, precum și a informațiilor tiparite și asigură vizualizarea zilnică a logo-ului, acesta fiind tipărit pe fiecare pagină a agendei.
  Bloc Notes-uri Personalizate
  Promovează-ți eficient afacerea și fidelizează-ți clienții cu ajutorul carnețelelor personalizate.

  Bloc notes-urile sunt folosite atât ca materiale promoționale în cadrul târgurilor, conferințelor sau trainingurilor, cât și ca instrumente de comunicare internă.

  Blocnotes-urile pot fi tipărite alb negru sau color, în format A6, A5, A4.

  Un instrument ideal pentru lucrul cu informațiile, bloc-notes poate fi utilizat cu succes în consemnarea diverselor date privitoare la activitatea unui agent comercial sau a oricărei alte modalități de activitate.

  Datele și informațiile sunt înscrise pe foile bloc-notes-ului și pot rămâne ca atare, sau, dacă este nevoie să fie mutate sau păstrate în altă parte, modul de prindere a paginilor unui bloc notes permite cu ușurință detașarea lor în acest scop.

  Nu doar firmele pot folosi cu eficiență bloc-notes-ul în activitățile lor, ci și alte organizatii precum cele neguvernamentale sau administrative de orice fel.
  Datele sunt înregistrate și transmise în mod facil și eficace cu ajutorul paginilor detașabile ale bloc notesului.