Servicii Grafică Calendare Personalizate

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Grafică Calendare Personalizate.

Cele mai multe companii se mulțumesc să ofere materiale promo personalizate doar cu sigla firmei. Noi îți recomandăm să adaugi și un slogan, un mesaj sau o imagine cu un design grafic profesionist deosebit, prin care să comunici cu clienții tăi.

De la tine avem nevoie doar să ne spui ce fel de materiale promoționale îți sunt necesare, iar restul este în grija noastră. Ne vom ocupa de studiu de piață, concept, idei geniale de grafică și, dacă ne vei cere, chiar și de implementare (nu personalizăm în mod direct obiecte promoționale, însă avem parteneri și colaboratori care se ocupă de acest lucru).


O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul. De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de tipărituri și materiale de promovare tipărite.

Calendarele personalizate încă reprezintă o modalitate eficientă de promovare a companiei tale, dar pot fi și un gest de atenție din partea ta către colaboratori sau clienți, prin care le mulțumești pentru colaborarea din anul care e pe cale să se încheie.

Oferit sub formă de cadou altor firme sau angajaților tăi, un simplu calendar va face publicitate timp de un an.

Oferim servicii profesionale de design calendare, pentru toate tipurile cele mai utilizate:

- calendare de buzunar (tip carte de vizită);

- calendare de birou (cu spiră sau broșat-lipit);

- calendare de perete (cu spiră sau broșat-lipit + perfor de rupere).
Calendarele de perete, birou sau de buzunar sunt un suport excelent de promovare, având în vedere utilitatea lor pe tot parcursul anului. Realizăm calendare cu design deosebit și personalizări excelente, pentru a te ajuta să-ți impresionezi clienții.
Calendarele tipărite cu imagini personalizate sau doar cu logo-ul și grafica firmei tale sunt un semn de prestigiu și de întărire a imaginii brandului tău pe piață.

Calendarele reprezintă o modalitate eficientă de promovare a firmei tale și totodată ieftină, fiind apreciată de clienți și parteneri.

Utilizând calendarele personalizate poți spune mai multe despre afacerea ta decât ai putea transmite cu un calendar standard obișnuit.
Calendarele sunt o componentă nelipsită în viața de zi cu zi.
Fie că sunt într-un birou (triptice, calendare de perete), fie în portofel (calendare de buzunar), calendarele reprezintă o formă de promovare binevenită, prezentă în cursul unui an intreg.

Multitudinea de formate și posibilitățile vaste de personalizare pun la dispoziția firmelor un adevărat arsenal de oportunități de promovare.

Calendarele pre-tipărite pot fi personalizate numai în zona dedicată.

Dacă este dorită o personalizare integrală a calendarelor, singura soluție este tipărirea acestora.
Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma campaniilor create cu aceste materiale promoționale.

Serviciile noastre pentru grafică calendare publicitare personalizate includ:

  • design atrăgător și creativ;
  • opțiuni de design nelimitate și 3 concepte unice;
  • modificări nelimitate;
  • poți alege dintr-o variată colecție de imagini, dar putem lucra și cu imaginile aduse de tine, sau putem căuta imaginile cele mai potrivite pe site-urile de stock și le putem adăuga ulterior la costul lucrării;
  • ședință foto de produs la cerere, dacă este cazul;
  • 100% satisfacție garantată;
  • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
  • materialul final va fi exportat ca PDF de înaltă rezoluție, gata de tipar;
  • fișierele grafice de lucru, pentru a le păstra în arhiva companiei;
  • fișierele grafice PDF sau JPG pentru distribuirea pe email sau în mediul online.
Exemple din Portofoliul de Design Calendare: