Servicii Grafică Pungi Personalizate din Hârtie sau Plastic

Serviciile noastre includ:

 • Design atrăgător și creativ

 • Opțiuni de design nelimitate

 • Minim 3 concepte unice

 • 3 revizii gratuite

  DURATA proiectului:
  2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 5 zile.
  Format VECTORIAL
  După definitivarea variantei finale, fișierele vor fi realizate și livrate în formatele vectoriale cele mai comune (Adobe Illustrator .AI .EPS, .PDF), necesare pentru tipar.
  Format RASTER
  Vei primi totodată și fișierele în formatele JPG și PNG transparent, pentru preview, inserare în diverse documente sau pentru utilizare online.
  100% SATISFACȚIE
  Servicii rapide.
  Fără compromisuri la calitate.
  100% satisfacție garantată.
  Este cunoscut faptul că pungile sunt indispensabile, fiind folosite pentru transportul a diverse produse.
  Această caracteristică determină o foarte bună vizibilitate în piață a produselor sau brandurilor ce vor fi promovate prin acest mijloc.

  Fiind expuse în raza vizuală a tuturor categoriilor de persoane, prin design pungi se poate face publicitate pentru orice brand, produs sau serviciu.

  Venim în sprijinul tău cu propuneri de grafică pungi hârtie și plastic realizat de către specialiști cu experiență.
  Personalizarea digitală a pungilor este recomandată în cazul unei machete grafice simple gen logo și date contact.
  Astfel, nu mai trebuie să vă conformați unui tiraj minim pentru personalizarea digitală a pungilor de hârtie.

  Tipărirea offset a pungilor personalizate permite obținerea de formate atipice speciale, care reprezintă în sine un element de personalizare, ce poate consolida identitatea vizuală corporate.

  Pentru că este un aspect esențial în prezentarea produselor, oferim servicii integrate de concept și design pungi.

  Concepția unui design de succes pentru pungi începe cu centralizarea tuturor elementelor ce țin de identitatea companiei tale, cu stabilirea genului de clienți cărora li se adresează produsul și cunoașterea concurenței.
  Pungile fac parte din categoria obiectelor cel mai des utilizate. Datorită vizibilității lor, pungile sunt instrumentele perfecte pentru a fi inscripționate cu elementele de brand.

  Astfel, pot reprezenta instrumente eficiente de marketing prin care să-ți faci cunoscută afacerea, serviciile sau elementele identitare de brand. Recomandăm să iei în calcul orice posibilitate prin care poți să-ți promovezi business-ul.

  De aceea, îți recomandăm și serviciile noastre de design pentru materiale atipice.

  Fiecare business este unic, iar noi oferim tot suportul tehnic necesar pentru a arăta și clienților tăi acest lucru!
  Îndrăznește să te diferențiezi pe piață prin orice mijloace, de la calitatea produselor și a serviciilor pe care le oferi, până la aspectul materialelor de promovare livrate!
  Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma acestor materiale de promovare.

  Serviciile noastre pentru grafică personalizare pungi includ:

  • design atrăgător și creativ;
  • opțiuni de design nelimitate și 3 concepte unice;
  • modificări nelimitate;
  • poți alege dintr-o variată colecție de imagini, dar putem lucra și cu imaginile aduse de tine, sau putem căuta imaginile cele mai potrivite pe site-urile de stock și le putem adăuga ulterior la costul lucrării;
  • ședință foto de produs la cerere, dacă este cazul;
  • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
  • 100% satisfacție garantată;
  • durata proiectului: 2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite;
  • fișierele grafice de lucru, pentru a le păstra în arhiva companiei;
  • materialul final va fi exportat ca PDF de înaltă rezoluție, gata de tipar. dar vei primi și fișiere PDF sau JPG pentru distribuirea pe email sau în mediul online.

  Exemple din Portofoliul de grafică pentru personalizare pungi:

  #

  Etichete:

  design grafic, design grafic pungi, design grafic pungi cadou, design grafic pungi hartie, design grafic pungi personalizate, design grafic pungi plastic, design pungi, design pungi cadou, design pungi hartie, design pungi personalizate, design pungi plastic, grafica publicitara, grafica pungi, grafica pungi brand, grafica pungi cadou, grafica pungi firma, grafica pungi frumoase, grafica pungi hartie, grafica pungi magazin, grafica pungi personalizate, grafica pungi plastic, grafica pungi promovare, pungi cosmetice, pungi imbracaminte, servicii design, servicii design grafic, servicii design pungi, servicii grafica, servicii grafica publicitara