Design Cărți de vizită

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Grafică Publicitară pentru Print și Online și în Grafică Machete Tipărituri Publicitaree.


O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul. De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru template-uri de materiale de comunicare tip office stationery.

Un om de afaceri bun știe exact cât de vitală este o carte de vizită. Cartea de vizită permite clienților să beneficieze de serviciile dvs. folosind detaliile indicate pe card. Aceste materiale promoționale sunt utilizate practic în orice domeniu de afaceri.

Prin urmare, design-ul grafic al cărților de vizită prezintă o importanță aproape la fel de mare ca cea a unui logo afișat pe produsele sau materialele tale promoționale.

Cărțile de vizită reprezintă un instrument fundamental de marketing și, totodată, un accesoriu indispensabil pentru o întâlnire de afaceri.
Atunci când te prezinți la o întâlnire de afaceri, sau ai luat parte la un seminar unde te-ai întâlnit cu un potențial client, protocolul cere să oferi cartea ta de vizită. Aceasta îi oferă interlocutorului posibilitatea de a reține mai repede numele tău și logo-ul brandului.
În ziua de azi, cărțile de vizită s-au transformat în materiale de marketing. Poți promova site-ul web sau rețelele de socializare unde postezi constant, cu ajutorul acestora.

Cărțile de vizită trebuie să respecte liniile definitorii ale identității companiei, trebuie să exprime profesionalism, reprezintă un prim pas în crearea unei impresii de durată.
Cartea de vizită spune multe despre tine și despre compania ta. Designul ei trebuie să fie unic și să se diferențieze de cel al concurenței din domeniu. Trebuie să atragă atenția și să rămână întipărită în memoria partenerului de afaceri.

Trebuie să găsești designul care te reprezintă. Folosește culori diferite, elemente specifice afacerii tale, pentru a "desena" o carte de vizită unică, ușor de recunoscut, ușor de memorat.
Păstrează elemente de design utilizate pe site-ul afacerii tale sau pe materialele promoționale.
Rămâi în concordanță cu site-ul și alte materiale promoționale pe care le folosește firma ta.


În acest fel, clienții își vor aminti cu ușurință de afacerea ta.

Dacă nu ai momentan un site sau alte materiale promoționale, dar ai stabilit cum arată logo-ul firmei, integrează-l în designul cărții de vizită.

În conceperea cărții de vizită te sfătuim să nu omiți elemente precum: nume și prenume, funcția ocupată în cadrul firmei, denumirea și adresa firmei, numărul de telefon, email-ul, logo-ul, iar dacă te-ai gândit deja să adaugi și un cod QR vrem să te asiguri că este corect.

Vom fi atenți ca toate detaliile importante să fie prezente pe cartea ta de vizită. Echipa Creatikon Studio va verifica dacă informațiile ce urmează a fi printate sunt complete și corecte, dar tu ești cel care ne dă bunul de tipar înainte de a pune produsele în lucru.
Serviciile noastre de design cărți de vizită includ:

  • design atrăgător și creativ;
  • opțiuni de design nelimitate și 3 concepte unice;
  • modificări nelimitate;
  • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
  • 100% satisfacție garantată;
  • durata proiectului: 1-2 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 3 zile;
  • după definitivarea sa, cărțile de vizită vor fi realizate și livrate în format vectorial (Adobe Illustrator) pentru arhiva companiei, precum și PDF de mare rezoluție necesar pentru tipar;
  • vei primi totodată formatele JPG și PNG transparent pentru preview sau distribuire în mediul online.
Preţuri Grafică Cărți de vizită

de la

60 Euro

(nu se adaugă TVA)

Pentru orice alte informații legate de preţ grafică cărți de vizită nu ezitați să ne contactați.
Exemple din Portofoliul de Grafică Cărți de Vizită: