Design Template-uri tip Office

Stationery înglobează toate acele materiale tipărite care servesc ca suport de comunicare în interiorul unei companii sau în exteriorul acesteia, în relația cu clienții și colaboratorii.

O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul. De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru template-uri de materiale de comunicare tip office stationery.

Serviciile noastre includ:

 • Design atrăgător și creativ

 • Opțiuni de design nelimitate

 • Minim 3 concepte unice

 • 5 revizii gratuite

  DURATA proiectului:
  1-2 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 3 zile.
  Format VECTORIAL
  După definitivarea variantei finale, fișierele vor fi realizate și livrate în format vectorial (Adobe Illustrator .AI, .EPS) pentru arhiva companiei, precum și PDF de mare rezoluție necesar pentru tipar.
  Format RASTER
  Vei primi totodată și fișiere în format JPG și PNG transparent, pentru preview, inserare în diverse documente sau pentru utilizare online.
  100% SATISFACȚIE
  Servicii rapide.
  Fără compromisuri la calitate.
  100% satisfacție garantată.
  Template-uri tip Office:

  - Coli cu antet
  - Template fax
  - Template scrisoare
  - Model plic

  Grafica documentelor de birou personalizate aduce un plus imaginii companiei tale, contribuind la construirea identității vizuale și, în viitor, a brandului.

  Colile cu antet, la fel ca și cărțile de vizită, pot crea o imagine favorabilă a companiei tale încă de la primul contact.
  Ele definesc identitatea firmei și, cu un design bine realizat, îți crează avantajul de care ai nevoie într-o relație de afaceri.
  Antetul trebuie să aibă rol funcțional, însă, în egală măsură poate fi și un exercițiu de design și de manifestare a creativității, în așa fel încât să surprindă spiritul brandului într-o coală A4.

  Un antet este poziționat, de obicei, în partea de sus a unei foi de hârtie. El constă dintr-un nume (sau denumire de companie) și o adresă, un logo sau un design și, uneori, un model de fundal.

  Majoritatea foilor cu antet sunt printate în format A4 dimensiuni (210 mm x 297 mm), deși, ocazional, pot fi și în format A5 (148 mm x 210 mm), sau alte dimensiuni personalizate.

  Oferim servicii profesionale de design coli cu antet.

  Dacă vrei ca firma ta să se prezinte într-un mod profesionist partenerilor și clienților, un design elegant și relevant al antetelor colilor pe care printezi corespondență sau oferte este obligatoriu.

  Apelați cu încredere la noi și vom contribui cu experiența noastră în design pentru tipărituri, astfel încât materialele de office să arate impecabil și în aceeași notă cu imaginea brandului tău.

  Template-ul de coală cu antet va fi livrat atât ca fișier grafic de lucru in Adobe Illustrator, ca imagine JPG și PNG, cât și ca document Word, gata de utilizare în activitățile biroului tău.
  Un plic este un element comun de ambalare, de obicei, realizat din hârtie subțire.
  Un plic personalizat cu identitatea de brand joacă un rol important în reîmprospătarea memoriei vizuale a celui care primește corespondența.

  Este posibilă printarea de text sau grafică direct pe plicuri, cu o imprimantă cu laser.
  Acest proces face posibil un marketing personalizat, având avantajul costurilor reduse datorită printului digital.

  Exemple din Portofoliul de Design Template-uri tip Office: