Grafică Mapă de Prezentare / Design Mapă Prezentare

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Grafică Publicitară pentru Print și Online și în Grafică Machete Tipărituri Publicitare.

Stationery înglobează toate acele materiale tipărite care servesc ca suport de comunicare în interiorul unei companii sau în exteriorul acesteia, în relația cu clienții și colaboratorii.

 

O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul. De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru template-uri de materiale de comunicare tip office stationery.

În cazul în care aspectul materialelor de promovare ale companiei tale este bine pus la punct si diversificat, constând din flyere, fișe de produs, pliante, afișe, broșură sau catalog de prezentare, oferte personalizate etc., îți recomandăm să le organizezi într-o mapă personalizată.

O mapă de prezentare este un fel de dosar, concepută pentru organizarea și protecția unor materiale de prezentare.
Mapele de prezentare constau dintr-o coală de hârtie mai groasă, rigidă, pliată în două, cu buzunare în scopul de a păstra documentele de hârtie.

Mapele de prezentare pot fi printate sau simple și sunt folosite, printre altele, ca un instrument pentru prezentări de afaceri, pentru clienți sau pentru a ajuta la procesul de vânzare.
O mapă de prezentare reprezintă un obiect ideal de marketing pentru compania ta.
La intâlnirile de afaceri, prezentări sau târguri, mapele personalizate reprezinta o metodă inedită de a-ți face brandul remarcat.

Poți adăuga oferte de preț pentru produsele sau serviciile tale, broșuri, pliante de diferite dimensiuni etc. Astfel potențialii clienți vor avea toate informațiile de care au nevoie, grupate frumos într-o mapă de prezentare.

Opțional putem lua în considerare în etapa de creație un buzunar care va fi perforat la tipografie și care va fi foarte util pentru a atașa și cartea ta de vizită.

Mapele de prezentare trebuie să aibe un aspect grafic plăcut, profesionist, deoarece sunt materiale de promovare care au o importanță deosebită în cadrul conferințelor, expozițiilor, târgurilor sau evenimentelor speciale din cadrul companiei.

Pentru a rămâne în memoria potențialilor clienți. folosește pe coperta mapei logo-ul și sloganul firmei.

Alege un design simplu, minimalist.

Nu încărca mapa cu detalii suplimentare inutile și redundante. Clientul va găsi informațiile necesare în interiorul mapei.

Mapele de prezentare au de regulă o dimensiune standard de 220 mm x 305 mm, cu unul sau două buzunare.

Mapa poate avea un burduf de 4-5 mm pentru a permite o cantitate mai mare de materiale ce se doresc a fi introduse în mapă.

Echipa Creatikon Studio se va ocupa de toate aspectele de creație și pregătire pentru tipar a mapei tale de prezentare, pentru a fi siguri că rezultatul ne va mulțumi atât pe noi, dar va respecta și standardele de estetică și prezentare ale companiei tale.
Serviciile noastre pentru grafică mapă de prezentare includ:

  • design atrăgător și creativ;
  • opțiuni de design nelimitate și 3 concepte unice;
  • modificări nelimitate;
  • poți alege dintr-o variată colecție de imagini, dar putem lucra și cu imaginile aduse de tine, sau putem căuta imaginile cele mai potrivite pe site-urile de stock și le putem adăuga ulterior la costul lucrării;
  • ședință foto de produs pentru orice tip de produse, la cerere, dacă este cazul;;
  • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
  • 100% satisfacție garantată;
  • durata proiectului: 2 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 5 zile;
  • fișierele grafice de lucru, pentru a le păstra în arhiva companiei;
  • materialul final va fi exportat ca PDF de înaltă rezoluție, gata de tipar. dar vei primi și fișiere PDF sau JPG pentru distribuirea pe email sau în mediul online.
Preţuri Grafică Mapă de Prezentare

Preț design mapă de prezentare personalizată doar la exterior - de la

70 Euro

Preț grafică mapă de prezentare personalizată la exterior și la interior - de la

110 Euro

(nu se adaugă TVA)

Pentru orice alte informații legate de preţ creație mapă de prezentare nu ezitați să ne contactați.
Exemple din Portofoliul de Grafică Mapă de Prezentare: