De 21 de ani oferim Servicii Profesionale de Grafică Publicitară pentru Print și Online, Servicii Design Tipărituri Publicitare

Grafică Materiale de Prezentare

O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul.
De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de tipărituri și materiale de promovare tipărite sau digitale.

Materialele de prezentare înglobează toate formele de grafică care servesc ca suport de comunicare a unei companii, în relația cu clienții și colaboratorii.

Noi vă creăm toate tipăriturile publicitare sau machetele grafice online prin care Voi veți obține cea mai bună promovare.

Grafică Flyere / Design Fluturași
Fluturașii promoționali constau doar din 1 pagină față sau față / verso, cu dimensiuni variate de la A6, A5, 1/3 A4 si maxim A4.

Flyerele publicitare au drept obiectiv concret vânzarea produselor sau serviciilor și au o valoare concretă imediată.
Persoanele care primesc un flyer scanează rapid în acesta după o promoție sau ceva nou.
Este lucrul la care se așteaptă atunci când iau flyerul în mână și este foarte important să le oferiți ceea ce caută printr-un design profesionist și un mesaj transmis ușor și plăcut.

Un design de flyer făcut după reguli de publicitate eficientă e obligatoriu să furnizeze rezultate concrete, iar pentru asta ai nevoie de comunicare grafică executată corect.
Apelează la cele mai bune servicii de creație eficientă dacă nu știi cum să-ți distribui informațiile și mesajul într-un flyer!


Detalii

Grafică Pliante Publicitare
Ca format, pliantele au 2 pagini față / verso, îndoite pentru un total de 4 pagini, cu dimensiuni care variază de la A6, A5, 1/3 A4 și maxim A3 (indoit).

Pliantele sunt un element esențial în marketingul direct.

Spre deosebire de flyere, un pliant publicitar promovează informația durabilă și detaliată.
Atunci când vrei, de exemplu, să îți promovezi oferta de pizza sau meniul restaurantului detaliile se prezintă mai bine cu ajutorul pliantelor.

Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma campaniilor create cu aceste materiale promoționale.


Detalii

Grafică Afișe Publicitare, Design Poster
Posterele și afișele de promovare, de nenumărate forme și dimensiuni, au evoluat tot mai mult în perioada modernă, au devenit tot mai sofisticate, dar și tot mai importante ca relevanță și design grafic.
Dacă sunt amplasate în zone de interes și de trafic intens bine studiate pe teren, pot comunica direct posibililor clienți sau publicului-țintă un mesaj clar si de impact.
De grafica lor va depinde captarea atenției trecătorilor.

Creatikon Studio îți oferă experiență si profesionalism în crearea unor afișe și postere de promovare perfect potrivite scopurilor tale si cu un design grafic profesionist, realizat la cele mai înalte standarde de calitate și execuție tehnică.


Detalii

Design Machete de Reclamă pentru Reviste și Presă
Așa cum probabil ca investești în creația unor afișe sau cataloage de produs, tot așa de mult ar trebui să te preocupe și design-ul machetelor de reclamă pe care le trimiți spre publicare revistelor de specialitate din domeniul tău, ori dacă cumperi spațiu de reclamă în presa tipărită și cea online.

Și aceste machete reflectă imaginea brandului tău și calitatea serviciilor sau produselor oferite, deci realizarea lor din punct de vedere tehnic și estetic trebuie să respecte aceleași standarde.

O machetă de reclamă concepută în mod profesionist expune clar ce oferă, din partea cui vine oferta și de ce să accepți acea ofertă.


Detalii

Grafică Meniu Restaurant
Felul în care arată un meniu de restaurant, modul în care sunt prezentate produsele, contribuie semnificativ la succesul unui restaurant.

Iată de ce design-ul meniurilor de restaurant trebuie lasată în seama profesioniștilor.

Te putem ajuta cu grafică meniuri restaurante, cafenele, baruri, cluburi, personalizare coperți meniuri, ședință foto produs.

Oferim printre cele mai bune servicii de design și de grafică pentru meniuri restaurante, baruri, hoteluri. Avem experiență foarte mare în prelucrarea imaginilor, în special pentru ceea ce se cere de la un meniu de restaurant.
Dacă doriți grafică performantă pentru meniu dvs. cereți detalii pentru serviciile de design de meniu.


Detalii

Grafică Broșură de prezentare firmă sau produse
Broșurile de prezentare, ca mod de a face marketing, sunt materiale de publicitate foarte eficiente, superioare pliantelor din acest punct de vedere. Ele sunt folosite, în principal, pentru a prezenta o companie sau organizaţie, și informează cu privire la produsele și/sau serviciile oferite.

Broșura de prezentare prezintă informații generale, perene sau cuprinde informații despre un produs sau serviciu. Face parte din efortul de susținere a imaginii firmei și comunicare detaliată a unor informații cu durată mare de viață.

Realizăm design și machetare print - DTP pentru broșuri, dar și pentru alte materiale publicitare: cataloage, afișe, pliante, flyere, cărți de vizită, mape, ambalaje, reviste etc.


Detalii

Design Raport Anual Firmă și Infografice Activitate Firmă
Raport anual companie este o prezentare grafică a evoluției rezultatelor financiare, a cifrei de afaceri, a profitului, a angajaților, o analiză a datelor înregistrate în anul care se încheie.

Infograficele te ajută să rezumi informații complexe și date statistice, traducând astfel un limbaj adesea mult prea specializat în povești vizuale. Realizăm infografic firmă și raport activitate firmă pentru orice aspect al activității acesteia.


Detalii

Grafică Catalog de produse
Reprezintă instrumente de vânzare extrem de importante, deci calitatea lor trebuie să fie impecabilă, mai ales din punctul de vedere al graficii si design-ului.
Prezentarea produselor, a serviciilor sau a companiei tale, mediakit-ul și manualul de brand sunt în Top 5 elemente de identitate vizuală.

Cataloagele realizate de noi au un design personalizat și unic pentru fiecare proiect, modern și atractiv.
Scopul cataloagelor nu este doar de a informa clientul despre produsele sau servicile pe care le oferiți, ci și de a sublinia faptul că oferiți servicii / produse mai bune decât concurenții dvs.
Realizăm design cataloage în formatele A4, A5 sau orice alt format ai nevoie.


Detalii

Design Grafic și Machetare Revistă
La prima vedere, pare simplu să faci o revista. Însă, ca și în alte domenii, și în această privință aparențele înșeală.
De exemplu, în felul lor, revistele glossy schimbă lumea. Gândiți-vă cât de mult influențează revistele modul de gândire, comportamentul, îmbrăcămintea sau produsele pe care le cumpără tinerii. Și nu numai ei!

Revistele reprezintă instrumente de vânzare sau de informare extrem de importante, deci calitatea lor trebuie să fie impecabilă, mai ales din punctul de vedere al graficii și design-ului.


Detalii

Design Listing Amazon: galerie listing, pagini A+, design EBC
Pagina de prezentare sau listingul unui produs vândut pe Amazon este o entitate în sine, care funcționează ca un organism viu, alimentat fiind de traficul de pe pagina. Traficul este determinat în mod organic de calitatea textelor de prezentare și de imaginile folosite.
Din acestea două, primul impact asupra potențialului client îl are imaginea principala a produsului, cea care apare în paginile de căutare pe Amazon.
Prin urmare, aceasta este extrem de importantă și influențează decizia vizitatorului de a da click sau nu pe produsul tău.

Apelează la serviciile noastre pentru ca produsul tău să iasă în evidență pe paginile Amazon, prin grafică și imagini uimitoare, care vor prezenta cele mai bune caracteristici ale produsului tău!


Detalii

Design Grafic Ambalaj, Grafică Packaging
Chiar dacă brandul tău are un nume bun, acest lucru nu este suficient. În categoria bunurilor de larg consum rolul esențial îl joacă ambalajul.
El este reclama la raft a produsului, iar prin el brandul tău vorbește publicului chiar și în absența ta.
Mai ales că este plimbat prin toate colțurile țării sau ale lumii și nu poți să știi niciodată ce feed-back sau alți clienți îți va aduce un ambalaj atrăgător și cu un design inspirat.

Lasă-ne să te inspirăm și să-ți creăm ambalajul optim pentru produsele tale!


Detalii

Grafică Voucher, Cupon de Reducere, Design Card Cadou Firmă și Invitație Corporate
Voucher-ul sau cardurile cadou și invitațiile sunt instrumente de marketing prin care poți măsura foarte ușor o campanie.

Grafica acestor materiale este aproape la fel de importantă ca și cea a cărților de vizită.
Va fi practic primul contact al clientului cu afacerea ta.


Detalii