Catalog Produse Interactiv, Catalog Digital de Produse, Catalog Online Produse, Catalog Produse Mini-Site Web

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică publicitară specializată în realizarea de cataloage de produse interactive, digitale, sub formă de mini-site web, fără limită de număr de pagini.
Realizăm Catalog Produse Interactiv în orice format, unic pentru fiecare proiect. Poate fi integrat în orice site. GĂZDUIRE GRATUITĂ ONLINE PE SERVERELE NOASTRE, dacă nu ai găzduire web.

Transformă-ți cataloagele de produse în experiențe digitale fascinante și accesibile!


Ești gata să ridici prezentarea produselor tale pe noi culmi? Agenția noastră de design grafic este specializată în crearea de cataloage de produse uimitoare folosind puterea Adobe InDesign, îmbinând perfect creativitatea cu tehnologia.
Vă oferim acum acest serviciu excelent și exclusiv, care vă permite să dezvoltați împreună cu noi un catalog de produse cu un design fresh și captivant.
Apoi, vă puteți bucura de același catalog într-un format web digital, exportat exact ca un site web, care păstrează identic aspectul catalogului pentru tipar.

Serviciile noastre includ:

 • Design atrăgător și creativ

 • Opțiuni de design nelimitate

 • Minim 3 concepte unice

 • 3 revizii gratuite

  DURATA proiectului:
  2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design pentru varianta clasică a catalogului.

  Ulterior durata de concepere a acestuia depinde de numărul modificărilor dorite, de numărul total de pagini, de fotografiile care trebuie prelucrate, precum și de alte comenzi pe care le avem în execuție la momentul respectiv.

  Durata de transformare a catalogului clasic în catalog interactiv este de 3-6 zile, în funcție de numărul de pagini.
  Format CLASIC
  Cataloagele de produse se realizează în Adobe InDesign, în format vectorial.

  După definitivarea variantei finale, fișierele vor fi livrate în formatele vectoriale cele mai comune (Adobe .PDF), necesare pentru tipărire la cea mai bună calitate.

  Veți primi totodată și fișierele în formatele JPG și PDF low resolution, pentru preview, inserare în diverse documente, trimitere pe email, comunicare cu clienții și partenerii sau pentru utilizare online, promovare pe diverse platforme de social media etc.
  Format INTERACTIV
  Odată finalizat catalogul în formatul clasic, și după ce ne-am asigurat că nu vor mai exista modificări la acesta, catalogul va fi realizat și exportat ca și catalog digital interactiv.

  În esență, acesta este transformat într-un mini-site web, fiecare pagină a catalogului clasic devenind o pagină de site, care va conține toate elementele originale, aspectul, proporția și dimensiunile originale.

  Textele vor rămâne texte și vor putea fi realizate căutări la nivelul întregului catalog digital, printr-o funcție specială de căutare online.
  100% SATISFACȚIE
  Servicii rapide. Fără compromisuri la calitate.

  Creșteți-vă vânzările și vizibilitatea produselor cu un catalog de produse interactiv care radiază profesionalism și care oferă acoperire globală - cu cataloagele noastre web interactive ajungeți ușor la clienți din întreaga lume.

  Sunteți gata să revoluționați modul în care vă prezentați produsele?
  Colaborați cu noi pentru a vă transforma cataloagele Adobe InDesign în experiențe web interactive.

  CATALOG PRODUSE INTERACTIV este un produs al Creatikon Studio prin care puteți suplini chiar și lipsa unui magazin online!


  Dacă nu aveți deja un magazin online și poate nu vă permiteți să dezvoltați unul, crearea unui catalog de produse interactiv este următoarea soluție ideală pentru dumneavoastră!

  Cum te putem ajuta?


  Întreabă-ne orice pe email oferta@graficapublicitara.net
  sau la telefon 0766 663 774

  Creșteți-vă vânzările și vizibilitatea produselor!


  Sunteți gata să revoluționați modul în care vă prezentați produsele?
  Colaborați cu noi pentru a vă transforma cataloagele Adobe InDesign în experiențe web interactive. Crește-ți brandul, captivează-ți publicul și lasă un impact de durată în domeniul comerțului electronic!
  Contactați-ne astăzi pentru a începe!

  Creatikon Studio vă oferă toate serviciile de grafică publicitară și fotografie comercială de produs de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea

  De ce să alegeți Creatikon Studio pentru realizarea catalogului interactiv de produse?

  Design captivant
  Echipa noastră de designeri experți îți aduce produsele la viață cu machete atractive din punct de vedere vizual și grafică captivantă.

  Înțelegem importanța creării unui design care nu doar să vă prezinte produsele, ci și să spună o poveste convingătoare despre brandul dvs.
  Personalizăm fiecare design pentru a se alinia perfect cu identitatea, valorile și obiectivele brandului dvs., asigurând o reprezentare coerentă și șlefuită a companiei și produselor dumneavoastră.

  Faceți o impresie de durată cu un catalog de produse care radiază profesionalism.

  Experiențe web interactive
  Promovează-ți cataloagele dincolo de pagina tipărită!

  Creatikon Studio transformă cataloagele statice în site-uri web dinamice, interactive, care vă implică publicul ca niciodată.

  Un catalog web interactiv permite vizitatorilor să interacționeze activ cu conținutul, adesea prin funcții precum elemente pe care se poate face clic, animații sau alte interfețe ușor de utilizat.

  Făcând conținutul dinamic și interactiv, catalogul-site își propune să capteze atenția publicului într-un mod mai convingător decât cataloagele statice tradiționale. Prin urmare, publicul va avea o experiență mai bogată și mai captivantă, ceea ce poate duce la creșterea interesului, a interacțiunii și satisfacției.

  Iar acestea din urmă duc la creșterea conversiei și a vânzărilor.

  Acoperire globală
  Cu cataloagele noastre web interactive, ajungeți la clienți din întreaga lume. Prezentați-vă produsele 24/7, permițând clienților să exploreze și să se conecteze cu produsele dvs. oricând și oriunde.

  Chiar dacă nu ai un magazin online prin care să-ți vinzi produsele pe internet, acum poți face acest lucru prin intermediul unui catalog interactiv online.

  Iar dacă nu ai site deloc și nici gazduire web, noi îți găzduim gratuit catalogul interactiv.
  Tot ce trebuie să faci este să dezvolți un catalog clasic cu noi și să ne ceri să-l transformăm într-unul digital. De tot procesul ne ocupăm noi.

  Iar la final vei avea posibilitatea să trimiți clienților și colaboratorilor un link spre o pagină web, unde vor putea să-ți admire produsele, prezentate frumos în machete grafice atrăgătoare.

  Conținut care poate fi căutat
  Permite clienților să găsească cu ușurință ceea ce caută. Cataloagele noastre oferă conținut care poate fi căutat, asigurând o experiență perfectă pentru utilizator.

  Textele vor rămâne texte și vor putea fi realizate căutări la nivelul întregului catalog digital, printr-o funcție specială de căutare online.

  Astfel, dacă un client caută un anume produs sau o anumită categorie de produse, poate să facă acest lucru foarte ușor, dintr-un singur clic.

  În plus, catalogul nostru digital interactiv permite adăugarea de linkuri spre paginile produselor din site-ul dvs., ori personalizarea cu linkuri directe de adăugare a produselor în coșul de cumpărături al site-ului.

  Clienții sau vizitatorii pot chiar să mărească (zoom in) sau să micșoreze (zoom out) paginile catalogului interactiv, fără ca acestea să-și piardă din calitate, cum se întâmplă de multe ori cu cataloagele în format PDF.

  Tehnologie inovatoare
  Utilizând cele mai recente funcții Adobe InDesign, îmbinăm excelența în design grafic cu tehnologia de ultimă oră, pentru a crea cataloage de produse care lasă o impresie de durată.

  La Creatikon Studio suntem mereu actualizați la cele mai recente versiuni ale celor mai bune tehnologii de creare de cataloage de produse și orice alte materiale de promovare.
  Nu ne mulțumim cu tehnică de mâna a doua și nici nu facem rabat de la calitate.

  Pentru crearea de cataloage interactive de produse moderne, Adobe InDesign este soluția ideală, iar noi v-o punem la dispoziție acum!
  Suntem specialiști în a realiza design grafic cu programul InDesign și avem o experiență considerabilă în utilizarea acestuia.

  Mobile-Friendly
  Într-o lume centrată pe dispozitive mobile, cataloagele noastre interactive sunt optimizate pentru toate dispozitivele, asigurând o experiență perfectă, indiferent dacă clienții dvs. se află pe un desktop, tabletă sau smartphone.

  Aspectul grafic va rămâne la fel, rezoluția și claritatea imaginilor vor fi cele mai bune, textele se vor micșora sau mări în funcție de dispozitivul pe care este vizualizat catalogul.

  Toate elementele vor apărea acolo unde trebuie, pentru ca experiența de vizualizare și de luare a deciziei de cumpărare să fie identice și garantate pe orice dispozitiv.

  CUM FUNCȚIONEAZĂ:

  • 1.Consultare

   Colaborăm îndeaproape cu dvs. pentru a vă înțelege brandul și ofertele de produse.
  • 2.Design Magic

   Designerii noștri pricepuți îți dau viață viziunii, creând cataloage uimitoare din punct de vedere vizual.
  • 3.Interactivitate

   Adăugăm elemente interactive care captivează publicul și sporesc implicarea utilizatorilor.
  • 4.Transformare web

   Urmăriți cum catalogul dvs. static se transformă într-o experiență online dinamică.
  • 5.Lansare Online

   Catalogul dvs. web interactiv este gata să impresioneze și să atragă clienții la nivel global.
  • 6.Conversie mai bună

   Peste puțin timp veți avea o surpriză plăcută să vedeți cum sunteți căutați de mai mulți clienți noi.
  • 7.Vânzări mai mari

   Vizitatorii și privitorii vor deveni clienți fideli, care vor cumpăra mai mult.

  CUM ARATĂ:

  Răspunsul scurt este: CUM VREI TU! :)

  Răspunsul lung este mai detaliat:
  Dacă ai nevoie de acest catalog atât în formă tipărită cât și digitală, atunci suntem limitați la alegerea dimensiunii, formei și a numărului de pagini de aspectele stabilite cu tipografia.

  Atunci când se tipărește, un material cum este catalogul de produse trebuie făcut după anumite reguli, destul de stricte.

  Vezi în exemplul de mai jos, catalogul prezentat este și tipărit sub formă A5 în format portret, astfel că atunci când a fost exportat el a păstrat dimensiunile și proporțiile catalogului original.
  De aceea îl vezi acum sub formă de pagini individuale.
  În schimb, dacă catalogul pe care vrei să-l faci cu noi va fi publicat doar în formă digitală interactivă, atunci nu mai există nici un fel de reguli sau limitări în ceea ce privește aspectele menționate mai sus.

  Să ții cont totuși că cel mai recomandat format este cel portret, deoarece așa este vizualizat cel mai bine pe dispozitivele mobile.

  Îi putem optimiza și mai mult forma, în sensul că îl putem face exact pe proporțiile care se vizualizează optim pe dispozitivele mobile.
  Deci, catalogul nu mai trebuie să fie neapărat A5 sau A4.

  Exemplu de Catalog Produse Interactiv dezvoltat de Creatikon Studio:


  #

  Etichete:

  catalog produse interactiv, catalog interactiv, catalog interactiv online, catalog online, catalog produse online, catalog online produse, catalog digital, catalog digital produse, catalog produse digital, catalog web, catalog produse web, catalog web produse, catalog site, catalog site produse, catalog produse site, catalog firma, catalog interactiv produse firma, catalog interactiv servicii firma, design catalog, design catalog firma, design catalog produse, design catalog servicii, design grafic, design grafic catalog, design grafic catalog firma, design grafic catalog produse, design grafic catalog servicii, design publicitar, grafica catalog, grafica catalog firma, grafica catalog produse, grafica catalog servicii, grafica profesionala, machetare catalog, machetare catalog firma, machetare catalog produse, machetare catalog servicii, servicii grafica
  Căutați o modalitate de a vă prezenta produsele într-un mod atractiv și eficient?
  Vreți să aveți un catalog care să reflecte identitatea brandului și a produselor dvs.?

  Dacă da, aveți nevoie de ajutorul unui serviciu de design profesional care vă poate transforma viziunea în realitate.

  La Creatikon Studio, avem abilitățile, experiența și instrumentele necesare pentru a crea cataloage de produse uimitoare, care vă vor impresiona clienții și vă vor crește vânzările.

  Vrei să afli toate informațiile necesare despre crearea unui catalog de produse clasic (pentru tipar sau prezentare online PDF) și vrei să vezi exemple ale cataloagelor făcute de noi până acum? Poți face acest lucru accesând pagina dedicată, de la butonul de mai jos: