Design Grafic Ambalaj, Grafică Packaging Produse

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Design Grafic Ambalaj, Grafică Packaging.
Aveți nevoie de design ambalaj grafică packaging? Creatikon Studio este alegerea ideală! Lasă-ne să-ți creăm ambalajul optim pentru produsele tale!
Doriți să vă evidențiați produsele pe piață cu un design grafic de calitate pentru ambalaje?

Alegeți serviciile noastre de design grafic și beneficiați de o echipă de profesioniști creativi și experimentați, care vă vor oferi soluții personalizate și adaptate nevoilor dumneavoastră.

Fie că aveți nevoie de o etichetă, o cutie de produs sau orice alt tip de ambalaj, noi vă putem ajuta să creați un ambalaj care să atragă atenția clienților și să reflecte valorile brandului dumneavoastră.

Noi nu ne limităm la a vă oferi doar un design grafic, ci vă oferim și consultanță în alegerea materialelor, culorilor, formelor și dimensiunilor potrivite pentru ambalajele dumneavoastră.

Contactați-ne acum și cereți o ofertă gratuită pentru serviciile noastre de design grafic pentru ambalaje. Vă garantăm că veți fi mulțumiți de rezultate!

Serviciile noastre includ:

 • Design atrăgător și creativ

 • Opțiuni de design nelimitate

 • Minim 3 concepte unice

 • 3 revizii gratuite

  DURATA proiectului:
  2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 5 zile.
  Format VECTORIAL
  După definitivarea variantei finale, fișierele vor fi realizate și livrate în formatele vectoriale cele mai comune (Adobe Illustrator .AI .EPS, .PDF), necesare pentru tipar.
  Format RASTER
  Vei primi totodată și fișierele în formatele JPG și PNG transparent, pentru preview, inserare în diverse documente sau pentru utilizare online.
  100% SATISFACȚIE
  Servicii rapide.
  Fără compromisuri la calitate.
  100% satisfacție garantată.
  Chiar dacă brandul tău are un nume bun, acest lucru nu este suficient.

  În categoria bunurilor de larg consum rolul esențial îl joacă ambalajul.

  El este reclama la raft a produsului, iar prin el brandul tău vorbește publicului chiar și în absența ta.

  Mai ales că este plimbat prin toate colțurile țării sau ale lumii și nu poți să știi niciodată ce feed-back sau alți clienți îți va aduce un ambalaj atrăgător și cu un design inspirat.

  Un design de ambalaj care va vinde este unul care va performa din perspectiva a trei dimensiuni: impact vizual, impact rațional și impact emoțional.
  Consumatorii nu sunt cu toții la fel: unii aleg un produs sau un altul urmărind dacă ambalajul le transferă beneficiile raționale ale produsului, emoții pozitive și dacă acesta este corect din punct de vedere estetic.

  Lasă-ne să te inspirăm și să-ți creăm ambalajul optim pentru produsele tale!

  Realizăm design și machetare print - DTP pentru orice tip de ambalaje, dar și pentru alte materiale de promovare: flyere, pliante, broșuri, cataloage, cărți de vizită, mape, postere și afișe publicitare, meniu restaurant, machete de reclamă pentru reviste și presă etc.
  Design-ul ambalajelor poate deveni un factor decisiv de succes: cele mai multe decizii de achiziţie sunt luate spontan, în magazin. Aici trebuie să acţioneze ambalajul dvs. În acest scop, legătura dintre design şi construcţie este necesară!

  Știm cu toții că orice calitate ar avea marfa pe care vrei să o vinzi, primul impact care îl are asupra clientului atunci când stă pe raft în magazine este ambalajul.

  Un design de ambalaj corect este unul care nu promite nici mai mult, dar nici mai puțin decât ce poate să ofere produsul.
  Pe raft, alături de produsul tău, sunt cel puțin cinci alte produse ale concurenților tăi. Trebuie să înțelegi că grafica de ambalaj trebuie să fie creată vizual într-o așa manieră, încât să atragă rapid atenția consumatorului, să il oprească, sa aleagă produsul tău, pentru a se informa, să-l convingă să îl pună în coșul de cumpărături și să îl cumpere.

  Echipa noastră a dezvoltat proiecte de packaging pentru o serie de branduri românești, dar și străine.

  Am realizat design pentru ambalaje folosite atât în industria alimentară cât și în retail. Îți garantăm un design de ambalaj profesionist, care va evidenția produsul tău în fața concurenței!

  Folosiţi design-ul ambalajului ca suport de marcă eficient.

  Acesta convinge, fiind un instrument rentabil de marketing direct la punctul de vânzare.
  Cumpărătorii asociază aspectul, textura şi manipularea ambalajului direct cu produsul dvs. Aici este importantă crearea unei imagini de ansamblu perfecte pentru comunicarea mărcii dvs.

  Toate elementele importante sunt transpuse în design-ul ambalajului, consolidând valoarea mărcii dvs.
  Dacă e cazul, tot noi putem fi partenerii ideali pentru fotografia de produs. Numai un design elaborat de produs, corelat cu fotografii profesionale influenţează decizia de cumpărare la punctul de vânzare.

  Vizual, un design de ambalaj trebuie să se refere corect la: formă, culori, logoul mărcii, imagini cu ingredientele din care este fabricat produsul, sugestii de prezentare care arată cum se utilizează produsul, texte informative sau emoționale, etc.

  Toate acestea se concretizează într-un design de ambalaj care stimulează încercarea, alegerea și realegerea mărcii și poate atrage atenția rapid unui cumpărător din ce în ce mai ocupat și asaltat de mesajele promoționale din magazin.
  Din experiența noastră, în design de ambalaj există 3 răspunsuri cheie la care ambalajul dvs trebuie să fie câștigator în vânzarea cu amănuntul: impactul vizual, impactul rațional și impactul emoțional.

  Este o greșeală frecventă de a te baza doar pe impactul emoțional sau pe impactul vizual, fără a lua în considerare toți driverii decizionali ai consumatorilor.

  Orice ambalaj memorabil are ascuns un „cod” special de design. Orice ambalaj memorabil are un puternic impact la nivel de consum. Fără a proiecta și estima acest impact, nu se poate crea un design de ambalaj reușit.

  Noi te putem ajuta să eviți greșelile și să folosești la maxim ambalajul produselor în favoarea afacerii tale.

  Design de ambalaj pe hârtie și carton

  Ambalajele pe hârtie și carton trebuie să respecte cerințele generale de design de ambalaj pe care le poate prelucra o mașină tipografică, însă este important ca după orice lucrare de design să existe o probă de print care să verifice atât calitatea printului cât și modul în care acesta îmbracă produsul în calitate de ambalaj.

  De la etichete la cutii de carton, ambalajele continuă să atingă obiectivele de marketing setate de echipa de proiect: să comunice direct cu consumatorii atât la nivel emoțional, cât și vizual.

  Design de ambalaj pe plastic si IML

  Ambalajele imprimate pe folie de plastic (flexografie) au cerințe de construcție deosebite de cele printate pe hârtie.

  Pentru ambalarea manuală, ambalajele iau deseori o formă de pungă, putând fi lipite la un capăt , iar produsul poate fi introdus și ulterior ambalajul lipit manual.
  În acest sens, provocarea este construirea unei machete corecte din punct de vedere a dimensiunilor și a constrângerilor tehnice a mașinii de printat.

  Soluțiile grafice pentru ambalajele de plastic solicită o atenție deosebită din partea designerului deoarece suprafața grafică se predă sub formă de layere (straturi succesive de culoare, sau elemente grafice distincte) în maxim 6 culori.

  Pentru validarea imaginii finale proiectăm simulări 3D, care permit clientului să vadă produsul spațial, să și-l imagineze la raft și în interacțiune cu consumatorii.

  Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma campaniilor create cu aceste materiale promoționale.

  Cum te putem ajuta?


  Întreabă-ne orice pe email oferta@graficapublicitara.net
  sau la telefon 0766 663 774

  Creșteți-vă brandul cu un design uimitor al ambalajului!

  Ești gata să faci o impresie de durată clienților tăi și să te remarci pe rafturi? Nu mai căuta! Serviciile noastre de design de ambalaj de top sunt adaptate pentru a vă prezenta produsele în cea mai bună lumină, lăsând un impact memorabil asupra publicului dumneavoastră țintă.

  De ce să alegeți serviciile noastre de design de ambalaje?

  Creativitate strategică
  Îmbinăm creativitatea cu strategia pentru a proiecta ambalaje care nu numai că arată atrăgător din punct de vedere vizual, ci și comunică eficient mesajul mărcii tale.
  Soluții personalizate
  Echipa noastră de designeri experimentați înțelege că o singură dimensiune nu se potrivește tuturor.
  Oferim soluții de ambalare personalizate care se aliniază cu identitatea mărcii dumneavoastră și cu specificațiile produsului.
  Versatilitate
  De la promoții la evenimente până la lansări de produse, ne ocupăm de toate.
  Portofoliul nostru divers demonstrează capacitatea noastră de a crea amba pentru orice ocazie sau nevoie de afaceri.
  Vizualuri atrăgătoare
  Suntem specializați în crearea de ambalaje uimitoare din punct de vedere vizual, care captează atenția și îi atrage pe clienți să vă cumpere produsul.
  Durată rapidă
  Timpul este esențial și înțelegem importanța termenelor limită.
  Fluxul nostru de lucru eficient asigură livrarea la timp, fără a compromite calitatea.
  Branding de neuitat
  Faceți ca brandul și produsele dumneavoastră să fie de neuitat!
  Design-urile noastre sunt concepute pentru a vă consolida prezența brandului și pentru a crea o experiență de brand coerentă pentru toate produsele dumneavoastră.
  Lucrări de artă gata de tipărire
  Oferim fișiere de înaltă rezoluție, gata de printare, asigurându-ne că ambalajul dumneavoastră arată la fel de bine în tipar ca și pe ecran.
  Opțiuni de design durabil
  Adoptați ambalajul ecologic!
  Designerii noștri pot încorpora elemente de design durabil pentru a se alinia cu angajamentul mărcii dumneavoastră față de responsabilitatea față de mediu.

  Nu lăsa produsele tale să treacă neobservate!

  Investește într-un design excepțional de ambalaj care atrage și captivează. Contactați-ne astăzi pentru o consultație și haideți să pornim într-o călătorie pentru a vă ridica brandul printr-un ambalaj inovator și de impact.

  Industrii pe care le deservim:

  Mâncare și Băutură | Frumusețe și Cosmetice | Sănătate și Bunăstare | Tehnologie | Modă și Îmbrăcăminte | și multe altele!
  Haideți să vă transformăm ambalajul! Contactați-ne astăzi!
  Transformă-ți ambalajul într-o capodoperă care spune povestea brandului tău și lasă o impresie de durată. Abia așteptăm să îți aducem viziunea la viață!

  Exemple din Portofoliul de Grafică Ambalaje:

  #

  Etichete:

  design ambalaj, design ambalaje, design cutii ambalaj, design grafic, design grafic ambalaj, design grafic cutii ambalaj, design grafic cutii cosmetice, design grafic cutii medicamente, design grafic cutii personalizate, design grafic cutii pizza, design grafic packaging, design packaging, grafica ambalaj, grafica cutii accesorii, grafica cutii ambalaj, grafica cutii aparate electrice, grafica cutii cosmetice, grafica cutii medicamente, grafica cutii personalizate, grafica cutii pizza, grafica packaging, grafica publicitara, servicii design, servicii design grafic, servicii grafica, servicii grafica publicitara