Design Grafic Ambalaj, Grafică Packaging Produse

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Design Grafic Ambalaj, Grafică Packaging.

Aveți nevoie de design ambalaj grafică packaging? Creatikon Studio este alegerea ideală! Lasă-ne să-ți creăm ambalajul optim pentru produsele tale!


Materialele de prezentare înglobează toate formele de grafică care servesc ca suport de comunicare a unei companii, în relația cu clienții și colaboratorii. O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul.
De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de tipărituri și materiale de promovare tipărite sau digitale.

Chiar dacă brandul tău are un nume bun, acest lucru nu este suficient.

În categoria bunurilor de larg consum rolul esențial îl joacă ambalajul.
El este reclama la raft a produsului, iar prin el brandul tău vorbește publicului chiar și în absența ta.

Mai ales că este plimbat prin toate colțurile țării sau ale lumii și nu poți să știi niciodată ce feed-back sau alți clienți îți va aduce un ambalaj atrăgător și cu un design inspirat.

Un design de ambalaj care va vinde este unul care va performa din perspectiva a trei dimensiuni: impact vizual, impact rațional și impact emoțional.
Consumatorii nu sunt cu toții la fel: unii aleg un produs sau un altul urmărind dacă ambalajul le transferă beneficiile raționale ale produsului, emoții pozitive și dacă acesta este corect din punct de vedere estetic.

Lasă-ne să te inspirăm și să-ți creăm ambalajul optim pentru produsele tale!
Realizăm design și machetare print - DTP pentru orice tip de ambalaje, dar și pentru alte materiale de promovare: flyere, pliante, broșuri, cataloage, cărți de vizită, mape, postere și afișe publicitare, meniu restaurant, machete de reclamă pentru reviste și presă etc.
Design-ul ambalajelor poate deveni un factor decisiv de succes: cele mai multe decizii de achiziţie sunt luate spontan, în magazin. Aici trebuie să acţioneze ambalajul dvs. În acest scop, legătura dintre design şi construcţie este necesară!

Știm cu toții că orice calitate ar avea marfa pe care vrei să o vinzi, primul impact care îl are asupra clientului atunci când stă pe raft în magazine este ambalajul.

Un design de ambalaj corect este unul care nu promite nici mai mult, dar nici mai puțin decât ce poate să ofere produsul.
Pe raft, alături de produsul tău, sunt cel puțin cinci alte produse ale concurenților tăi. Trebuie să înțelegi că grafica de ambalaj trebuie să fie creată vizual într-o așa manieră, încât să atragă rapid atenția consumatorului, să il oprească, sa aleagă produsul tău, pentru a se informa, să-l convingă să îl pună în coșul de cumpărături și să îl cumpere.

Echipa noastră a dezvoltat proiecte de packaging pentru o serie de branduri românești, dar și străine.
Am realizat design pentru ambalaje folosite atât în industria alimentară cât și în retail. Îți garantăm un design de ambalaj profesionist, care va evidenția produsul tău în fața concurenței!
Folosiţi design-ul ambalajului ca suport de marcă eficient.
Acesta convinge, fiind un instrument rentabil de marketing direct la punctul de vânzare.
Cumpărătorii asociază aspectul, textura şi manipularea ambalajului direct cu produsul dvs. Aici este importantă crearea unei imagini de ansamblu perfecte pentru comunicarea mărcii dvs.

Noi analizăm prezenţa dvs. actuală pe piaţă şi derulăm teste. Toate rezultatele sunt transpuse în design-ul ambalajului, consolidând valoarea mărcii dvs.
Dacă e cazul, tot noi putem fi partenerii ideali pentru fotografia de produs. Numai un design elaborat de produs, corelat cu fotografii profesionale influenţează decizia de cumpărare la punctul de vânzare.

Vizual, un design de ambalaj trebuie să se refere corect la: formă, culori, logoul mărcii, imagini cu ingredientele din care este fabricat produsul, sugestii de prezentare care arată cum se utilizează produsul, texte informative sau emoționale, etc.

Toate acestea se concretizează într-un design de ambalaj care stimulează încercarea, alegerea și realegerea mărcii și poate atrage atenția rapid unui cumpărător din ce în ce mai ocupat și asaltat de mesajele promoționale din magazin.
Design de ambalaj pe hârtie și carton
Ambalajele pe hârtie și carton trebuie să respecte cerințele generale de design de ambalaj pe care le poate prelucra o mașină tipografică, însă este important ca după orice lucrare de design să existe o probă de print care să verifice atât calitatea printului cât și modul în care acesta îmbracă produsul în calitate de ambalaj.

De la etichete la cutii de carton, ambalajele continuă să atingă obiectivele de marketing setate de echipa de proiect: să comunice direct cu consumatorii atât la nivel emoțional, cât și vizual.
Din experiența noastră, în design de ambalaj există 3 răspunsuri cheie la care ambalajul dvs trebuie să fie câștigator în vânzarea cu amănuntul: impactul vizual, impactul rațional și impactul emoțional.

Este o greșeală frecventă de a te baza doar pe impactul emoțional sau pe impactul vizual, fără a lua în considerare toți driverii decizionali ai consumatorilor.

Orice ambalaj memorabil are ascuns un „cod” special de design. Orice ambalaj memorabil are un puternic impact la nivel de consum. Fără a proiecta și estima acest impact, nu se poate crea un design de ambalaj reușit.

Noi te putem ajuta să eviți greșelile și să folosești la maxim ambalajul produselor în favoarea afacerii tale.
Design de ambalaj pe plastic si IML
Ambalajele imprimate pe folie de plastic (flexografie) au cerințe de construcție deosebite de cele printate pe hârtie.

Pentru ambalarea manuală, ambalajele iau deseori o formă de pungă, putând fi lipite la un capăt , iar produsul poate fi introdus și ulterior ambalajul lipit manual.
În acest sens, provocarea este construirea unei machete corecte din punct de vedere a dimensiunilor și a constrângerilor tehnice a mașinii de printat.

Soluțiile grafice pentru ambalajele de plastic solicită o atenție deosebită din partea designerului deoarece suprafața grafică se predă sub formă de layere (straturi succesive de culoare, sau elemente grafice distincte) în maxim 6 culori.

Pentru validarea imaginii finale proiectăm simulări 3D, care permit clientului să vadă produsul spațial, să și-l imagineze la raft și în interacțiune cu consumatorii.
Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma acestor materiale de promovare.

Serviciile noastre pentru grafică ambalaj și design packaging includ:

  • design atrăgător și creativ;
  • opțiuni de design nelimitate și 3 concepte unice;
  • modificări nelimitate;
  • poți alege dintr-o variată colecție de imagini, dar putem lucra și cu imaginile aduse de tine, sau putem căuta imaginile cele mai potrivite pe site-urile de stock și le putem adăuga ulterior la costul lucrării;
  • ședință foto de produs la cerere, dacă este cazul;
  • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
  • 100% satisfacție garantată;
  • durata proiectului: 2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 5 zile;
  • fișierele grafice de lucru, pentru a le păstra în arhiva companiei;
  • materialul final va fi exportat ca PDF de înaltă rezoluție, gata de tipar. dar vei primi și fișiere PDF sau JPG pentru distribuirea pe email sau în mediul online.
Prețuri design ambalaj
Vom face o estimare în funcție de specificul fiecărui proiect.
Ședințele foto de produs se taxează suplimentar, separat.
Pentru orice alte informații nu ezitați să ne contactați.
Exemple din Portofoliul de Design Ambalaj: