Design Grafic Reviste, Machetare și Paginare Revistă în InDesign

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Design Grafic și Machetare Revistă.
Oferim servicii creative și eficiente de Design Reviste Paginare Revistă InDesign, la prețuri rezonabile.
Sunteți în căutarea unei echipe profesionale și creative de design care să creeze machete uimitoare de reviste pentru afacerea sau proiectul dvs.?
Dacă da, ați ajuns la locul potrivit.

Suntem o agenție de design grafic mică dar puternică, cu peste 20 de ani de experiență în industrie și suntem specializați în design de layout reviste.

Vă putem ajuta cu:

- Dezvoltare concept și direcție design
- Design layout și fonturi
- Selectarea și editarea imaginilor
- Fișiere gata de tipărire și formate digitale

Indiferent dacă aveți nevoie de un aspect profesional pentru o revistă pentru modă, stil de viață, călătorii, afaceri sau orice altă nișă, vă putem oferi design de înaltă calitate și atrăgătoare, care vă vor impresiona cititorii și clienții.

Am lucrat cu mulți clienți din diferite industrii și medii și ne străduim întotdeauna să le îndeplinim așteptările și termenele limită.
Puteți verifica unele dintre lucrările noastre anterioare la secțiunea portofoliu sau puteți să ne contactați pentru mai multe detalii.

Oferim tarife competitive și pachete flexibile pentru a se potrivi bugetului și nevoilor dumneavoastră. Suntem disponibili și pentru colaborări în derulare și proiecte pe termen lung. De fapt, chiar le preferăm pe acestea.

Dacă sunteți interesat să lucrați cu noi, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj cu detaliile și cerințele proiectului dumneavoastră. Vă vom contacta cât mai curând posibil cu o ofertă și un plan de lucru. Așteptăm cu nerăbdare să primim vești de la dvs. și să creăm ămpreună machete uimitoare de reviste.

Serviciile noastre includ:

 • Design atrăgător și creativ

 • Opțiuni de design nelimitate

 • Minim 3 concepte unice

 • 3 revizii gratuite

  DURATA proiectului:
  2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, de numărul total de pagini, de fotografiile care trebuie prelucrate, precum și de alte comenzi pe care le avem în execuție la momentul respectiv.
  Format VECTORIAL
  Revistele vor fi realizate în Adobe InDesign, în format vectorial. După definitivarea variantei finale, fișierele vor fi livrate în formatele vectoriale cele mai comune (Adobe .PDF), necesare pentru tipărire la cea mai bună calitate.
  Format RASTER
  Vei primi totodată și fișierele în formatele JPG și PDF low resolution, pentru preview, inserare în diverse documente, trimitere pe email, comunicare cu clienții și partenerii sau pentru utilizare online, pe diverse platforme de social media etc.
  100% SATISFACȚIE
  Servicii rapide.
  Fără compromisuri la calitate.
  100% satisfacție garantată.
  Faceți o impresie de durată și creșteți-vă vizibilitatea cu o revistă care radiază profesionalism și care transformă vizitatorii ocazionali în clienți fideli, sporind vizibilitatea brandului dvs.
  La prima vedere, pare simplu să faci o revista. Însă, ca și în alte domenii, și în această privință aparențele înșeală.
  De exemplu, în felul lor, revistele glossy schimbă lumea. Gândiți-vă cât de mult influențează revistele modul de gândire, comportamentul, îmbrăcămintea sau produsele pe care le cumpără tinerii. Și nu numai ei!

  Revistele reprezintă instrumente de vânzare sau de informare extrem de importante, deci calitatea lor trebuie să fie impecabilă, mai ales din punctul de vedere al graficii și design-ului.
  Realizăm design și machetare print - DTP pentru orice tip de reviste, dar și pentru alte materiale de promovare: flyere, pliante, broșuri, cataloage, cărți de vizită, mape, postere și afișe publicitare, meniu restaurant, machete de reclamă pentru reviste și presă, ambalaje etc.
  Revistele sunt printre cele mai bune mijloace pentru a exprima opiniile unui brand, a unei comunități, a unui domeniu de activitate sau a unui grup de firme.
  Cele mai bune reviste, în orice domeniu, sunt cele care echilibrează conținutul cu desenele / imaginile. Un aspect impresionant este grafica convingătoare, conținutul bun și aspecte conexe - toate acestea fac să merite așteptarea numărului următor al revistei.

  Creatikon Studio oferă servicii creative și eficiente de machetare a paginilor revistelor la prețuri rezonabile.
  Beneficiile de a avea un design de revistă eficient: angajarea celor mai buni manageri de conținut nu este suficientă; este imperativ să le concepem împreună cu designeri. O revistă periodică nu este un ziar. Apare bi-săptămânal sau lunar și, prin urmare, ar trebui să fie o tipăritură pe care cititorii o păstrează mai degrabă, decât o citesc și o aruncă imediat.

  Revistele ar trebui să fie așteptate înainte de fiecare lansare, iar această așteptare le face demne. Corporațiile ar trebui să înțeleagă că aceste lucrări creează împreună o reputație pentru companie, nu doar în mintea angajaților, dar și a altor asociați.
  Revista trebuie să respecte manualul de identitate al brandului sub care este produsă.
  Toate elementele grafice trebuie să respecte direcția stilistică prin care brandul se exprimă în mod constant.
  Motivul îl reprezintă obligația de a ușura procesul de memorare al clientului. Elementele vizuale trebuie să devină ușor de recunoscut pe termen lung, familiare.

  Într-o piață saturată de informație, revistele trebuie să fie convingătoare. Într-un procent masiv, de peste 80% din cazuri, estetica primei coperți face ca revista să prezinte interes și incită la acțiune din partea potențialilor cumpăratori.
  Coperta trebuie să invite în mod eficient la studierea interiorului. Se recomandă utilizarea a cât mai puține elemente în designul coperții principale, dar simplitatea obținută trebuie să fie una elegantă.

  O revistă trebuie să țină cont de o statistică interesantă: paginile cu poze individuale produc mai multă interacțiune din partea celui care o vizualizează.
  Fiți generoși cu spațiul din interior și păstrați același stil de ordine în layoutul interiorului revistei, astfel încât să poată fi parcursă fără probleme.

  Dimensiunile revistei: vă recomandăm să mergeți pe formatele standard ISO, pentru firmele ce folosesc un buget economic.
  Dimensiunile atipice fac dificilă încadrarea pe coala de tipar și rezultă prețuri mai mari.
  Serviciile noastre se bazează pe o strategie de piață și putem oferi soluții de concepere și machetare a revistelor personalizate pentru baze de cititori variate.

  Înainte de a începe, discutăm cu dvs. în detaliu cu privire la particularitățile proiectului și procesele vor fi modificate pentru a obține cele mai bune rezultate pentru dvs. Setăm criterii de referință pentru a se potrivi cu viziunile dvs. precise și ne asigurăm că specificațiile exacte solicitate de dvs. sunt respectate cu strictețe.

  Combinăm calitatea tehnică și designul pentru a crea machete atrăgătoare și interesante.
  Elemente importante ale serviciilor de paginare reviste și a celor conexe:
  Experții noștri vizualizează întregul proiect la diferite niveluri înainte de a continua. Ele combină elementele de bază într-o proporție optimă pentru a obține rezultate de calitate superioară.

  Ilustrații: designerii noștri examinează nuanțele de culori, imaginile, editarea optimă care poate face mult pentru a completa designul și poate duce la o ilustrare inspirată care să se potrivească naturii conținutului.

  Îmbunătățirea fotografiilor: Folosim fotografiile deja realizate, dacă este nevoie le retușăm, pentru a adăuga mai multă atracție vizuală și individualitate.

  Fotografii la comandă: Dacă nu există un stoc de fotografii pe care să le utilizăm la machetarea revistei, realizăm ședințe foto pentru orice subiect, în studioul foto propriu, la sediul clientului sau în orice altă locație.

  Tipografie / Fonturi: Folosim tipul, stilul și dimensiunea potrivită a fonturilor pentru a capta atenția cititorilor. Chiar și atunci când utilizați fonturi personalizate, se acordă o atenție adecvată pentru a păstra claritatea mesajului destinat să fie comunicat.

  Layout și griduri: folosim layouturi atât simetrice cât și asimetrice pe fiecare pagină pentru a completa personalitatea revistei.

  Spațiul alb: elementele dintr-un design ar trebui să aibă un spațiu fără conținut care le lasă să respire, iar utilizarea spațiilor albe poate da rezultate excelente dacă este integrată cu prudență.
  Servicii de machetare a revistelor cu Creatikon Studio
  Există motive evidente pentru care externalizarea serviciilor de design grafic pentru conceperea și machetarea unei reviste se va dovedi a fi o decizie corectă. Creatikon Studio are graficieni cu experiență vastă, care vă pot asista în proiectarea perfectă a unei reviste și sunt recunoscuți pentru oferirea de servicii grafice profesionale de ani buni.

  Astfel, în loc să va complicați cu angajarea unui graphic designer care să lucreze 8 ore pe zi la sediul redacției revistei, este de preferat să încheiați cu noi un contract de colaborare pe perioadă nedeterminată și să beneficiați de serviciile noastre strict atunci când este nevoie.
  Voi veți economisi bani, iar noi vom avea privilegiul și plăcerea să vă ajutăm să obțineți cât mai multe avantaje din fiecare publicație, în fiecare lună.

  Creatikon Studio a fost printre primele alegeri ale clienților pentru servicii de design de reviste corporative și de afaceri.
  Am colaborat cu diverse publicații pentru a oferi tot ce este mai bun pentru compania lor. Fiecare lucrare vorbește de la sine despre calitatea și eforturile noastre, fie că este vorba de combinația de culori, fundal sau imagini, totul captează simțurile audienței în mod pozitiv.
  Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma campaniilor create cu aceste materiale promoționale.

  Cum te putem ajuta?


  Întreabă-ne orice pe email oferta@graficapublicitara.net
  sau la telefon 0766 663 774

  Transformă-ți revista cu un design uimitor!

  Căutați să vă captivați cititorii cu machete de reviste cu design impresionant și profesional? Nu mai căutați! Serviciile noastre de design sunt adaptate pentru a vă transforma conținutul într-o capodoperă atractivă din punct de vedere vizual și plăcut estetic.

  Ce ne diferențiază: de ce să alegeți Creatikon Studio pentru machetarea revistei dvs.?

  Soluții personalizate
  Înțelegem că fiecare revistă are identitatea sa unică și publicul țintă. Echipa noastră lucrează îndeaproape cu dvs. pentru a adapta modele care se aliniază cu marca, stilul editorial și viziunea dvs.
  Abordare centrată pe utilizator
  O revistă bine concepută nu este doar atrăgătoare din punct de vedere vizual; este, de asemenea, ușor de utilizat. Ne concentrăm pe crearea de machete care îmbunătățesc experiența cititorului, făcându-i mai ușor să navigheze și să se bucure de conținutul tău.
  Consecvența mărcii
  Coeziunea este crucială pentru construirea unei imagini puternice de marcă. Ne asigurăm că revista dvs. menține coerența brandului, de la scheme de culori până la fonturi, consolidând identitatea brandului dvs. și construind încrederea cu publicul dvs.
  Atenție la detalii
  Abordarea noastră meticuloasă se concentrează pe fiecare detaliu, pe fiecare pixel, asigurându-ne că revista dumneavoastră nu numai că arată excepțional, ci și că comunică informații cu claritate și precizie. Atenția la detalii este angajamentul nostru!

  Ești gata să ai un impact vizual?

  Serviciile noastre includ:

  Design copertă | Layout de pagină | Tipografie și selecția fontului | Integrare imagine și grafică | Branding consistent | Optimizare digitală și pentru tipar

  Sunteți gata să vă duceți revista la următorul nivel?
  Contactați-ne astăzi pentru o consultație. Indiferent dacă aveți o viziune specifică în minte sau aveți nevoie de îndrumare, experții noștri în design sunt aici pentru a vă aduce ideile la viață.
  Crește-ți publicația cu un design care lasă o impresie de durată!
  Haideți să vă transformăm revista într-o capodoperă vizuală!

  Exemple din Portofoliul de Design Grafic și Machetare Revistă:

  #

  Etichete:

  design grafic, design grafic indesign, design grafic revista, design grafic revista indesign, design publicitar, design revista, design revista indesign, design reviste, DTP grafic revista, DTP indesign, DTP revista, grafica indesign, grafica profesionala, grafica publicitara, grafica reclame revista, grafica revista, grafica revista A4, grafica revista A5, grafica revista indesign, grafica revista patrata, machetare grafica revista, machetare indesign, machetare revista, machetare revista a4, machetare revista a5, machete grafice revista, paginare revista, paginare revista indesign, servicii grafica