Design Grafic Reviste, Machetare și Paginare Revistă în InDesign

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Design Grafic și Machetare Revistă.

Oferim servicii creative și eficiente de Design Reviste Paginare Revistă InDesign, la prețuri rezonabile.


Materialele de prezentare înglobează toate formele de grafică care servesc ca suport de comunicare a unei companii, în relația cu clienții și colaboratorii. O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul.
De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de tipărituri și materiale de promovare tipărite sau digitale.

La prima vedere, pare simplu să faci o revista. Însă, ca și în alte domenii, și în această privință aparențele înșeală.
De exemplu, în felul lor, revistele glossy schimbă lumea. Gândiți-vă cât de mult influențează revistele modul de gândire, comportamentul, îmbrăcămintea sau produsele pe care le cumpără tinerii. Și nu numai ei!

Revistele reprezintă instrumente de vânzare sau de informare extrem de importante, deci calitatea lor trebuie să fie impecabilă, mai ales din punctul de vedere al graficii și design-ului.
Realizăm design și machetare print - DTP pentru orice tip de reviste, dar și pentru alte materiale de promovare: flyere, pliante, broșuri, cataloage, cărți de vizită, mape, postere și afișe publicitare, meniu restaurant, machete de reclamă pentru reviste și presă, ambalaje etc.
Revistele sunt printre cele mai bune mijloace pentru a exprima opiniile unui brand, a unei comunități, a unui domeniu de activitate sau a unui grup de firme.
Cele mai bune reviste, în orice domeniu, sunt cele care echilibrează conținutul cu desenele / imaginile. Un aspect impresionant este grafica convingătoare, conținutul bun și aspecte conexe - toate acestea fac să merite așteptarea numărului următor al revistei.

Creatikon Studio oferă servicii creative și eficiente de machetare a paginilor revistelor la prețuri rezonabile.
Beneficiile de a avea un design de revistă eficient: angajarea celor mai buni manageri de conținut nu este suficientă; este imperativ să le concepem împreună cu designeri. O revistă periodică nu este un ziar. Apare bi-săptămânal sau lunar și, prin urmare, ar trebui să fie o tipăritură pe care cititorii o păstrează mai degrabă, decât o citesc și o aruncă imediat.

Revistele ar trebui să fie așteptate înainte de fiecare lansare, iar această așteptare le face demne. Corporațiile ar trebui să înțeleagă că aceste lucrări creează împreună o reputație pentru companie, nu doar în mintea angajaților, dar și a altor asociați.
Revista trebuie să respecte manualul de identitate al brandului sub care este produsă.
Toate elementele grafice trebuie să respecte direcția stilistică prin care brandul se exprimă în mod constant.
Motivul îl reprezintă obligația de a ușura procesul de memorare al clientului. Elementele vizuale trebuie să devină ușor de recunoscut pe termen lung, familiare.

Într-o piață saturată de informație, revistele trebuie să fie convingătoare. Într-un procent masiv, de peste 80% din cazuri, estetica primei coperți face ca revista să prezinte interes și incită la acțiune din partea potențialilor cumpăratori.
Coperta trebuie să invite în mod eficient la studierea interiorului. Se recomandă utilizarea a cât mai puține elemente în designul coperții principale, dar simplitatea obținută trebuie să fie una elegantă.

O revistă trebuie să țină cont de o statistică interesantă: paginile cu poze individuale produc mai multă interacțiune din partea celui care o vizualizează.
Fiți generoși cu spațiul din interior și păstrați același stil de ordine în layoutul interiorului revistei, astfel încât să poată fi parcursă fără probleme.

Dimensiunile revistei: vă recomandăm să mergeți pe formatele standard ISO, pentru firmele ce folosesc un buget economic.
Dimensiunile atipice fac dificilă încadrarea pe coala de tipar și rezultă prețuri mai mari.
Serviciile noastre se bazează pe o strategie de piață și putem oferi soluții de concepere și machetare a revistelor personalizate pentru baze de cititori variate.

Înainte de a începe, discutăm cu dvs. în detaliu cu privire la particularitățile proiectului și procesele vor fi modificate pentru a obține cele mai bune rezultate pentru dvs. Setăm criterii de referință pentru a se potrivi cu viziunile dvs. precise și ne asigurăm că specificațiile exacte solicitate de dvs. sunt respectate cu strictețe.

Combinăm calitatea tehnică și designul pentru a crea machete atrăgătoare și interesante.
Elemente importante ale serviciilor de paginare reviste și a celor conexe:
Experții noștri vizualizează întregul proiect la diferite niveluri înainte de a continua. Ele combină elementele de bază într-o proporție optimă pentru a obține rezultate de calitate superioară.

Ilustrații: designerii noștri examinează nuanțele de culori, imaginile, editarea optimă care poate face mult pentru a completa designul și poate duce la o ilustrare inspirată care să se potrivească naturii conținutului.

Îmbunătățirea fotografiilor: Folosim fotografiile deja realizate, dacă este nevoie le retușăm, pentru a adăuga mai multă atracție vizuală și individualitate.

Fotografii la comandă: Dacă nu există un stoc de fotografii pe care să le utilizăm la machetarea revistei, realizăm ședințe foto pentru orice subiect, în studioul foto propriu, la sediul clientului sau în orice altă locație.

Tipografie / Fonturi: Folosim tipul, stilul și dimensiunea potrivită a fonturilor pentru a capta atenția cititorilor. Chiar și atunci când utilizați fonturi personalizate, se acordă o atenție adecvată pentru a păstra claritatea mesajului destinat să fie comunicat.

Layout și griduri: folosim layouturi atât simetrice cât și asimetrice pe fiecare pagină pentru a completa personalitatea revistei.

Spațiul alb: elementele dintr-un design ar trebui să aibă un spațiu fără conținut care le lasă să respire, iar utilizarea spațiilor albe poate da rezultate excelente dacă este integrată cu prudență.
Servicii de machetare a revistelor cu Creatikon Studio
Există motive evidente pentru care externalizarea serviciilor de design grafic pentru conceperea și machetarea unei reviste se va dovedi a fi o decizie corectă. Creatikon Studio are graficieni cu experiență vastă, care vă pot asista în proiectarea perfectă a unei reviste și sunt recunoscuți pentru oferirea de servicii grafice profesionale de ani buni.

Astfel, în loc să va complicați cu angajarea unui graphic designer care să lucreze 8 ore pe zi la sediul redacției revistei, este de preferat să încheiați cu noi un contract de colaborare pe perioadă nedeterminată și să beneficiați de serviciile noastre strict atunci când este nevoie.
Voi veți economisi bani, iar noi vom avea privilegiul și plăcerea să vă ajutăm să obțineți cât mai multe avantaje din fiecare publicație, în fiecare lună.

Creatikon Studio a fost printre primele alegeri ale clienților pentru servicii de design de reviste corporative și de afaceri.
Am colaborat cu diverse publicații pentru a oferi tot ce este mai bun pentru compania lor. Fiecare lucrare vorbește de la sine despre calitatea și eforturile noastre, fie că este vorba de combinația de culori, fundal sau imagini, totul captează simțurile audienței în mod pozitiv.
Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma acestor materiale tipărite.

Serviciile noastre pentru design grafic și machetare reviste includ:

 • design atrăgător și creativ;
 • opțiuni de design nelimitate și 3 concepte unice;
 • modificări nelimitate;
 • poți alege dintr-o variată colecție de imagini, dar putem lucra și cu imaginile aduse de tine, sau putem căuta imaginile cele mai potrivite pe site-urile de stock și le putem adăuga ulterior la costul lucrării;
 • ședință foto de produs la cerere, dacă este cazul;
 • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
 • 100% satisfacție garantată;
 • 100% confidențialitate;
 • durata proiectului: 2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite și a paginilor revistei;
 • fișierele grafice de lucru, pentru a le păstra în arhiva companiei;
 • materialul final va fi exportat ca PDF de înaltă rezoluție, gata de tipar. dar vei primi și fișiere PDF sau JPG pentru distribuirea pe email sau în mediul online.
Prețuri design și machetare revistă
între

între 10 și 20 Euro / pagină

(nu se adaugă TVA)
Vom face o estimare în funcție de numărul de pagini dorit și de materialele de inserat. Costul pe pagină va depinde de numărul de pagini: cu cât acesta va fi mai mare, cu atât prețul pe pagină va scădea.
Ședințele foto de produs se taxează suplimentar, separat.
Pentru orice alte informații nu ezitați să ne contactați.
Exemple din Portofoliul de Design Grafic și Machetare Revistă: