Design Listing Amazon: galerie listing, pagini A+, design EBC

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică publicitară specializată în Design Grafic Listinguri Produse Amazon: galerie listing, pagini A+, design EBC.

Oferim servicii creative și eficiente de design vizualuri și infografice Amazon, la prețuri rezonabile, concepte unice și execuție rapidă.


Avem o experiență cuprinzătoare în dezvoltarea de concepte grafice pentru galerii de listinguri Amazon, reclame Facebook, pagini A+, EBC planificate grafic pentru o cât mai bună conversie și în general în crearea de brand identity relevantă și unică pe piață pentru produse vândute pe Amazon.
Apelează la serviciile noastre pentru ca produsul tău să iasă în evidență pe paginile Amazon, prin grafică și imagini uimitoare, care vor prezenta cele mai bune caracteristici ale produsului tău!

Apelează la profesioniști pentru listarea produsului tău pe Amazon!

Dacă ai nevoie de cineva care cunoaște piața americană și comportamentul consumatorilor săi, trimite-ne o cerere de ofertă, iar noi te vom ajuta să îți creezi și să îți dezvolți identitatea vizuală a produsului tău pe Amazon.

Ai găsit în sfârșit primul tău produs de Amazon și deja visezi cu ochii deschiși la ziua în care ești UP, faci primii 10k …
Ești pe cale să investești câteva mii de dolari în primul tău stoc de produse și vrei ca lansarea primului tău produs să fie wow și bineînțeles profitabilă, dar nu știi ce trebuie să faci, și mai ales nu știi cu ce să începi când vine vorba de branding și marketing …
Vrei să îți domini competitorii de pe Amazon și să construiești un brand magnetic care atrage din ce în ce mai mulți clienți ideali (cumpărături repetate, review-uri de 5 stele & more) …
Super! Continuă să citești să afli cum te putem ajuta să îți atingi obiectivele tale îndrăznețe.

Afacerea ta de succes pe Amazon începe aici!

Numele afacerii, logo-ul, sloganul, misiunea și viziunea afacerii tale, listing-ul, designul cutiei, etichete pentru polybag, leaflet, Thank You card, e-book, pagină de Facebook, landing page, imagini social media… sunt doar câteva dintre "armele" eficiente pe care ți le oferim să te rank-ezi cât mai sus în categoria ta.

Pagina de prezentare sau listingul unui produs vândut pe Amazon este o entitate în sine, care funcționează ca un organism viu, alimentat fiind de traficul de pe pagina. Traficul este determinat în mod organic de calitatea textelor de prezentare și de imaginile folosite.
Din acestea două, primul impact asupra potențialului client îl are imaginea principala a produsului, cea care apare în paginile de căutare pe Amazon.

Prin urmare, aceasta este extrem de importantă și influențează decizia vizitatorului de a da click sau nu pe produsul tău.

O imagine face cât 1000 de cuvinte, mai ales în mediul online. Pornind de la fotografiile făcute pentru listing, creăm o poveste vizuală atractivă și informativă, care îți vinde produsul – infografice, bannere cu beneficii, tablouri care ilustrează diverse scenarii de utilizare.
Atunci când Amazon îți dă posibilitatea să îți prezinți produsul în doar câteva imagini, trebuie să te asiguri că fiecare e aleasă strategic și face diferența față de concurență.

Este posibil ca cumpărătorii să nu citească descrierea, dar vor vedea cu siguranță fiecare imagine pe care o adaugi în galeria listingului. Oamenii fiind creaturi vizuale, e esențial să ai o galerie de imagini care ilustrează aspectele și caracteristicile cheie într-un mod grafic, comunică informațiile într-un format ușor de reținut și de înțeles.

Echipa de design de la Creatikon Studio va simplifica informațiile complicate, astfel încât să fie distractiv să te uiți la imagini. Credem în poveștile vizuale și ne străduim întotdeauna să evidențiem caracteristicile de excepție ale produselor și să le facem scanabile rapid de către vizitatori.
Atunci când cumpărătorul este hrănit cu informațiile cruciale, acesta va face o achiziție, iar ratele de conversie și clasamentul organic vor crește inevitabil.

Noi activăm de câțiva ani buni pe platforma Amazon US și suntem familiarizați cu toate dedesubturile, trick-urile și cunoștințele necesare despre cum trebuie să arate galeria produsului tău pe Amazon, și în special a imaginii principale.

Enhanced Brand Content (A+)

Enhanced Brand Content este similarul unei pagini de vânzare, doar că pe Amazon.
Creăm o poveste autentică și plină de emoție în jurul brandului și a produsului tău, care atrage atenția, trezește interesul, creează dorința și îți convinge clientul ideal că tu ești soluția potrivită și îl determină să acționeze, adică să îți cumpere produsul.

Crearea unei experiențe de cumpărături colorate este foarte esențială pentru îmbunătățirea ratelor de conversie pe Amazon.
Conținutul atrăgător vizual, cum ar fi graficele sau imaginile stilului de viață îți poate revizui vechea descriere FBA și te poate ajuta să convertești un spectator într-un cumpărător.


Conținut studiat strategic

Vom identifica caracteristicile premium pe care dorești să le evidențiezi și vom realiza un concept care va răspunde la întrebările clienților. Deoarece paginile A+ sunt o ocazie perfectă pentru a-ți promova brandul, încercăm întotdeauna să o includem în conținutul nostru.


Design de impact

Vom crea imagini personalizate, de marcă, care să atragă atenția tuturor. Folosim bannere asemănătoare situațiilor de zi cu zi, imagini cu eroi, imagini de stil de viață, decupaje și imagini infografice care prezintă cele mai bune caracteristici ale produsului.

Am contribuit la promovarea multor produse nou lansate pe Amazon, care au avut rezultate bune, iar contribuția noastră a fost după cum urmează:

- de la crearea unui logo și dezvoltarea unui întreg brand în jurul acestuia,
- la conceperea ambalajelor sau a setului de packaging de produs (cutie, etichetă, inserturi, Thank You! card, voucher flyer etc.),
- până la realizarea fotografiilor de produs sau de lifestyle,
- la alegerea și editarea profesională a pozelor lifestyle cumpărate de clienți de pe site-uri de stock photography,
- dezvoltarea de concepte grafice pentru vizualuri, infografice și imaginile secundare din galeria listingului de Amazon,
- crearea de machete grafice de promovare a produselor pe rețelele de socializare socială,
- și până la realizarea de landing page online sau site de prezentare pentru produsele respective, bazate pe vizualurile create de noi.

Atunci când ni s-a cerut, am contribuit și cu servicii de copywriting asupra textelor transmise de client.

Toate proiectele de grafică pentru listinguri de Amazon se realizează după semnarea unui Acord de Confidențialitate (NDA).

Astfel ai garanția că produsul, brandul și ideea ta sunt în siguranță!

Crește conversia traficului pe pagina produsului tău de Amazon, obține vânzări mai mari, maximizează profitul!

Lucrează cu noi pentru:

CONFIDENȚIALITATE
CALITATE PREMIUM
CONCEPTE UNICE
EXECUȚIE RAPIDĂ
TRANSPARENȚĂ & COMUNICARE EFICIENTĂ
FEED-BACK & PROACTIVITATE
SUPORT CREATIV & TEHNIC POST-LIVRARE

Serviciile noastre includ:

 • design atrăgător și creativ;
 • se vor preda 3-5 main images (pentru a le testa cu timpul pe ambele prin rotație);
 • se vor preda încă 6-10 imagini prin care scoatem în evidență beneficiile produsului (detalii, comparații, lifestyle);
 • modificări nelimitate (incluse sau nu în pachetul achiziționat);
 • poți alege dintr-o variată colecție de imagini disponibilă în stocul propriu sau pe site-urile de freebies, dar putem lucra și cu imaginile aduse de tine, sau putem căuta imaginile cele mai potrivite pe site-urile de stock și le putem adăuga ulterior la costul lucrării;
 • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
 • 100% satisfacție garantată;
 • 100% confidențialitate;
 • durata proiectului: 2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite;
 • fișierele grafice de lucru, pentru a le păstra în arhiva proprie;
 • materialul final va fi exportat ca JPG de înaltă rezoluție, gata de upload in galeria Amazon. dar vei primi și fișiere JPG mai mici pentru distribuirea pe email sau în mediul online.

 

Serviciile noastre NU includ:

 • servicii de copywriting;
 • texte descriptive;
 • ședință foto de produs;
 • fotografii de stock cu produse sau de tip lifestyle;
 • editări foto avansate (de ex. scoaterea sau introducerea unor elemente dintr-o poză, înlăturarea fundalului, schimbarea culorii unui element dintr-o poză etc.).
Prețuri design galerie imagini Amazon

de la 300 Euro / pachet imagini finale

(nu se adaugă TVA)

Prețurile finale vor fi discutate și negociate după ce vom afla toate detaliile proiectului tău, după ce vom vedea ce materiale ne vei pune la dispoziție și ce altele trebuie să le obținem noi. De exemplu, dacă pentru galeria de listing trebuie să facem rost de imagini sau grafică vectorială de stock și acestea trebuie cumpărate, prețul lor se va adăuga la prețul total al proiectului.

Pentru orice alte informații nu ezitați să ne contactați.
Exemple din Portofoliul de Design Grafic Listing Amazon: