Design Machete de Reclamă pentru Reviste și Presă

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică publicitară specializată în Design Machete de Reclamă pentru Reviste și Presă.

Ai nevoie de Design Machete Reclamă Reviste și Presă? Apelează la noi pentru servicii de creație dacă nu știi cum să distribui informațiile într-o reclamă!


Materialele de prezentare înglobează toate formele de grafică care servesc ca suport de comunicare a unei companii, în relația cu clienții și colaboratorii. O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul.
De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de tipărituri și materiale de promovare tipărite sau digitale.

Și aceste machete reflectă imaginea brandului tău și calitatea serviciilor sau produselor oferite, deci realizarea lor din punct de vedere tehnic și estetic trebuie să respecte aceleași standarde.
Realizăm design și machetare print - DTP pentru Machete de Reclamă pentru Reviste și Presă!

Așa cum probabil ca investești în creația unor afișe sau cataloage de produs, tot așa de mult ar trebui să te preocupe și design-ul machetelor de reclamă pe care le trimiți spre publicare revistelor de specialitate din domeniul tău, ori dacă cumperi spațiu de reclamă în presa tipărită și cea online.

Pentru inițierea sau menținerea fluxului de vânzare, machetele de reclamă sunt printre modalitățile cele mai eficiente. Sunt folosite intens în campaniile de promoții, evenimentele de promovare etc.
O machetă de reclamă concepută în mod profesionist expune clar ce oferă, din partea cui vine oferta și de ce să accepți acea ofertă.

Persoanele care văd reclama ta într-o revistă, un ziar, tiparită sau online, scanează rapid în acesta după o promoție sau ceva nou.
Este lucrul la care se așteaptă atunci când își opresc privirea asupra ei și este foarte important să le oferiți ceea ce caută printr-un design profesionist și un mesaj transmis ușor și plăcut.

În prezent, mediul tipărit și cel online sunt pline de reclame de tot felul, care mai de care mai colorate, mai inspirate sau nu.
Va fi greu să vă diferențiați printre concurenți, așa că e obligatoriu să acordați o importanță sporită atunci când vă prezentați serviciile sau produsele.

Machetele publicitare au drept obiectiv concret vânzarea produselor sau serviciilor.

Să concepi machete publicitare eficiente este vital.

De 20 de ani oferim servicii de creație, design și machetare pentru obținerea unor reclame eficiente ca mesaj și impact, atât pentru tipar cât și pentru online.

O machetă de reclamă făcută după reguli de publicitate eficientă e obligatoriu să furnizeze rezultate concrete, iar pentru asta ai nevoie de comunicare grafică executată corect.

Apelează la cele mai bune servicii de creație eficientă dacă nu știi cum să-ți distribui informațiile și mesajul într-o reclamă!
Cum te ajută în mod efectiv o reclamă bine făcută? Devii cunoscut cu ajutorul acesteia!
Pentru a-ti face răspândită afacerea ai nevoie de un "purtător de cuvânt", care să vorbească potențialilor clienți despre ceea ce faci, despre ceea ce brandul tău ar vrea să le spună.

Machetele de reclamă a serviciilor sau firmei tale reprezintă instrumente de vânzare extrem de importante, deci calitatea lor trebuie să fie impecabilă, mai ales din punctul de vedere al graficii și design-ului.
Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma acestor materiale de promovare.

Serviciile noastre pentru grafică machete reclamă pentru presă și online includ:

  • design atrăgător și creativ;
  • opțiuni de design nelimitate și 3 concepte unice;
  • modificări nelimitate;
  • poți alege dintr-o variată colecție de imagini, dar putem lucra și cu imaginile aduse de tine, sau putem căuta imaginile cele mai potrivite pe site-urile de stock și le putem adăuga ulterior la costul lucrării;
  • ședință foto de produs la cerere, dacă este cazul;
  • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
  • 100% satisfacție garantată;
  • durata proiectului: 1-2 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 3 zile;
  • fișierele grafice de lucru, pentru a le păstra în arhiva companiei;
  • materialul final va fi exportat ca PDF sau TIF de înaltă rezoluție, gata de tipar. dar vei primi și fișiere PDF sau JPG pentru distribuirea pe email sau în mediul online.
Preț creare grafică machetă reclamă

de la

50 Euro

(nu se adaugă TVA)

Vom face o estimare în funcție de formatul dorit și de materialele de inserat.
Ședințele foto de produs se taxează suplimentar, separat.
Pentru orice alte informații nu ezitați să ne contactați.
Exemple din Portofoliul de Grafică Machete Reclamă:
Citește în continuare: