Design Raport Anual Firmă și Infografice Activitate

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Design Raport Anual Firmă și Infografice Activitate Firmă.

Realizăm Design Raport Firmă și Infografice Activitate Firmă pentru orice aspect al activității acesteia. Experiență de 13 ani în grafică publicitară.


Materialele de prezentare înglobează toate formele de grafică care servesc ca suport de comunicare a unei companii, în relația cu clienții și colaboratorii. O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul.
De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de tipărituri și materiale de promovare tipărite sau digitale.

Raport Anual Firmă
Raport anual companie este o prezentare grafică a evoluției rezultatelor financiare, a cifrei de afaceri, a profitului, a angajaților, o analiză a datelor înregistrate în anul anterior.

Un raport anual este un raport cuprinzător despre activitățile unei companii pe parcursul anului precedent. Rapoartele anuale sunt destinate să ofere acționarilor și altor persoane interesate informații despre activitățile companiei și performanțele financiare.

Majoritatea jurisdicțiilor impun companiilor să pregătească și să prezinte rapoarte anuale, iar multe solicită ca raportul anual să fie depus la registrul companiei. Companiile listate la o bursă trebuie, de asemenea, să raporteze la intervale mai dese (în funcție de regulile bursei implicate).
Prima parte a raportului conține adesea o combinație impresionantă de grafică, fotografii și o narațiune însoțitoare, toate cronicizând activitățile companiei în ultimul an.
Partea din spate a raportului conține informații financiare și operaționale detaliate.

Rapoartele anuale pot părea plictisitoare, dar nu trebuie să fie așa neapărat. Cu un design atrăgător, rapoartele anuale pot fi un instrument puternic de promovare, dând naștere entuziasmului pentru compania sau organizația dvs.

Pentru a scăpa de plictiseala conceperii rapoartelor de activitate pentru firma ta, trebuie doar să aduni într-un folder toate materialele necesare, să ne dai direcțiile generale de design, iar în continuare este treaba noastră sa-ți facem propuneri de grafică și concepte originale și impresionante pentru fiecare raport anual firmă.

Gândește în acest fel: un raport anual este o oportunitate perfectă pentru a spune povestea afacerii tale. Proiectarea raportului anual pentru compania ta poate ajuta să spui această poveste. Aici intervenim noi și îți punem la dispoziție toate resursele noastre creative.

Rapoartele realizate de noi au un design personalizat și unic pentru fiecare proiect, modern și atractiv.
Infografic Activitate Firmă
Tot mai frecvent, infograficele bogat și colorat ilustrate, sunt utilizate fie de sine stătătoare pentru a prezenta grafic o anume activitate a firmei, un proiect, un produs sau un serviciu, fie sunt încorporate in rapoartele anuale de activitate a unei companii, pentru simplificarea prezentării unui proces sau a unor etape.

Infograficele te ajută să rezumi informații complexe și date statistice, traducând astfel un limbaj adesea mult prea specializat în povești vizuale.
Sunt un conținut atractiv pentru o audiență numeroasă, care adesea are nevoie de informații concise, pe care să le înțeleagă și să le parcurgă rapid.

Ai investit energie și resurse într-un raport complex, însă ai realizat că nu este citit pe măsura așteptărilor?
De cele mai multe ori, un astfel de document conține foarte mult text și tabele plictisitoare. Nu e de mirare că cititorii pot fi intimidați.

Ce poți face?
Apelează la soluții vizuale! Infograficele, vizualizările de date, ilustrațiile și iconografia pot face din următorul tău raport un instrument puternic de comunicare.
Folosiți infografice pentru a informa clienții și consumatorii despre portofoliul dumneavoastră de servicii, produse sau pentru a transmite știri și evenimente curente.

Ușor de utilizat, cu design unic, integrat cu grafice, pictograme standardizate și hărți stilizate, infograficele comunică rapid și clar, grafice, modele și tendințe.

Design de infografice, o veritabilă reprezentare vizuală pentru informații sau date.
Avantaje design infografice:
- sunt mai ușor de memorat decât un text
- sunt convingătoare și concise
- te ajută să rezumi rapid un subiect
- facilitează explicarea unui proces complex
- ai posibilitatea să ilustrezi într-un mod prietenos și grafic concluziile unor rapoarte, cercetări sau sondaje
- poți să faci cunoscută o problemă, ilustrând cauzele care au contribuit la apariția ei

Totodată, infograficele au devenit unele dintre cele mai populare forme de content marketing.

Cea mai bună variantă pentru a crea un infografic reușit este să lucrezi cu un designer, care să transpună toate datele într-un format atractiv.
Graficienii de la Creatikon Studio îți stau la dispoziție cu experiență, talent, receptivitate și creativitate!
Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma acestor materiale de promovare.

Serviciile noastre pentru grafică infografice și raport de activitate firmă includ:

  • design atrăgător și creativ;
  • opțiuni de design nelimitate și 3 concepte unice;
  • modificări nelimitate;
  • poți alege dintr-o variată colecție de imagini, dar putem lucra și cu imaginile aduse de tine, sau putem căuta imaginile cele mai potrivite pe site-urile de stock și le putem adăuga ulterior la costul lucrării;
  • ședință foto la cerere, dacă este cazul;
  • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
  • 100% satisfacție garantată;
  • durata proiectului: 2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite și de numărul paginilor;
  • fișierele grafice de lucru, pentru a le păstra în arhiva companiei;
  • materialul final va fi exportat ca PDF de înaltă rezoluție, gata de tipar. dar vei primi și fișiere PDF sau JPG pentru distribuirea pe email sau în mediul online.
Preţuri
Preț Design Raport Anual Companie - de la

20 Euro / pagină


Preț Grafică Infografice Activitate

în funcție de complexitate


(nu se adaugă TVA)
Vom face o estimare în funcție de numărul de pagini dorit și de materialele de inserat.
Pentru orice alte informații nu ezitați să ne contactați.
Exemple din Portofoliul de Grafică Raport Anual și Infografice:
Citește în continuare: