Design Raport Anual Firmă și Infografice Activitate

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Design Raport Anual Firmă și Infografice Activitate Firmă.
Realizăm Design Raport Firmă și Infografice Activitate Firmă pentru orice aspect al activității acesteia. Experiență de 21 de ani în grafică publicitară.
Sunteți în căutarea unui serviciu de design profesional și creativ pentru raportul de activitate al companiei dvs.? Doriți să vă impresionați clienții și partenerii cu o broșură uimitoare și atrăgătoare, care vă prezintă identitatea și valorile mărcii dvs.? Dacă da, ați ajuns pe site-ul potrivit!

Suntem o echipă de designeri experimentați și talentați care vă pot ajuta să creați un raport de activitate și infografice activitate firmă care să vă facă compania să iasă în evidență din mulțime.
Fie că aveți nevoie de o broșură simplă și elegantă, fie de o broșură colorată și dinamică, vă putem livra în cel mai scurt timp. Avem abilitățile și instrumentele necesare pentru a crea raport de activitate care se potrivește nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Vom colabora îndeaproape cu dvs. pentru a vă înțelege viziunea și obiectivele și vă vom oferi revizuiri nelimitate până când veți fi 100% mulțumit de produsul final. De asemenea, ne vom asigura că broșura dumneavoastră este pregătită pentru tipărire și compatibilă cu diverse formate și platforme.

Nu ratați această oportunitate de a spori imaginea și reputația companiei dvs. cu un serviciu de design profesional și creativ pentru raport firmă. Contactați-ne astăzi și obțineți o ofertă și o consultanță gratuite. Așteptăm cu nerăbdare vești de la tine!

Serviciile noastre includ:

 • Design atrăgător și creativ

 • Opțiuni de design nelimitate

 • Minim 3 concepte unice

 • 3 revizii gratuite

  DURATA proiectului:
  2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, de numărul total de pagini, de fotografiile care trebuie prelucrate, precum și de alte comenzi pe care le avem în execuție la momentul respectiv.
  Format VECTORIAL
  Rapoartele de activitate se realizează în Adobe InDesign sau Illustrator, în format vectorial. După definitivarea variantei finale, fișierele vor fi livrate în formatele vectoriale cele mai comune (Adobe .AI .EPS, .PDF), necesare pentru tipărire la cea mai bună calitate.
  Format RASTER
  Vei primi totodată și fișierele în formatele JPG și PDF low resolution, pentru preview, inserare în diverse documente, trimitere pe email, comunicare cu clienții și partenerii sau pentru utilizare online, pe diverse platforme de social media etc.
  100% SATISFACȚIE
  Servicii rapide.
  Fără compromisuri la calitate.
  100% satisfacție garantată.
  Faceți o impresie de durată cu o broșură care radiază profesionalism și care reflectă valorile, realizările și aspirațiile companiei dvs.
  Raport Anual Firmă
  Raport anual companie este o prezentare grafică a evoluției rezultatelor financiare, a cifrei de afaceri, a profitului, a angajaților, o analiză a datelor înregistrate în anul anterior.

  Un raport anual este un raport cuprinzător despre activitățile unei companii pe parcursul anului precedent. Rapoartele anuale sunt destinate să ofere acționarilor și altor persoane interesate informații despre activitățile companiei și performanțele financiare.

  Majoritatea jurisdicțiilor impun companiilor să pregătească și să prezinte rapoarte anuale, iar multe solicită ca raportul anual să fie depus la registrul companiei. Companiile listate la o bursă trebuie, de asemenea, să raporteze la intervale mai dese (în funcție de regulile bursei implicate).
  Prima parte a raportului conține adesea o combinație impresionantă de grafică, fotografii și o narațiune însoțitoare, toate cronicizând activitățile companiei în ultimul an.
  Partea din spate a raportului conține informații financiare și operaționale detaliate.

  Rapoartele anuale pot părea plictisitoare, dar nu trebuie să fie așa neapărat. Cu un design atrăgător, rapoartele anuale pot fi un instrument puternic de promovare, dând naștere entuziasmului pentru compania sau organizația dvs.

  Pentru a scăpa de plictiseala conceperii rapoartelor de activitate pentru firma ta, trebuie doar să aduni într-un folder toate materialele necesare, să ne dai direcțiile generale de design, iar în continuare este treaba noastră sa-ți facem propuneri de grafică și concepte originale și impresionante pentru fiecare raport anual firmă.

  Gândește în acest fel: un raport anual este o oportunitate perfectă pentru a spune povestea afacerii tale. Proiectarea raportului anual pentru compania ta poate ajuta să spui această poveste. Aici intervenim noi și îți punem la dispoziție toate resursele noastre creative.

  Rapoartele realizate de noi au un design personalizat și unic pentru fiecare proiect, modern și atractiv.
  Infografic Activitate Firmă
  Tot mai frecvent, infograficele bogat și colorat ilustrate, sunt utilizate fie de sine stătătoare pentru a prezenta grafic o anume activitate a firmei, un proiect, un produs sau un serviciu, fie sunt încorporate in rapoartele anuale de activitate a unei companii, pentru simplificarea prezentării unui proces sau a unor etape.

  Infograficele te ajută să rezumi informații complexe și date statistice, traducând astfel un limbaj adesea mult prea specializat în povești vizuale.
  Sunt un conținut atractiv pentru o audiență numeroasă, care adesea are nevoie de informații concise, pe care să le înțeleagă și să le parcurgă rapid.

  Ai investit energie și resurse într-un raport complex, însă ai realizat că nu este citit pe măsura așteptărilor?
  De cele mai multe ori, un astfel de document conține foarte mult text și tabele plictisitoare. Nu e de mirare că cititorii pot fi intimidați.

  Ce poți face?
  Apelează la soluții vizuale! Infograficele, vizualizările de date, ilustrațiile și iconografia pot face din următorul tău raport un instrument puternic de comunicare.
  Folosiți infografice pentru a informa clienții și consumatorii despre portofoliul dumneavoastră de servicii, produse sau pentru a transmite știri și evenimente curente.

  Ușor de utilizat, cu design unic, integrat cu grafice, pictograme standardizate și hărți stilizate, infograficele comunică rapid și clar, grafice, modele și tendințe.

  Design de infografice, o veritabilă reprezentare vizuală pentru informații sau date.
  Avantaje design infografice:
  - sunt mai ușor de memorat decât un text
  - sunt convingătoare și concise
  - te ajută să rezumi rapid un subiect
  - facilitează explicarea unui proces complex
  - ai posibilitatea să ilustrezi într-un mod prietenos și grafic concluziile unor rapoarte, cercetări sau sondaje
  - poți să faci cunoscută o problemă, ilustrând cauzele care au contribuit la apariția ei

  Totodată, infograficele au devenit unele dintre cele mai populare forme de content marketing.

  Cea mai bună variantă pentru a crea un infografic reușit este să lucrezi cu un designer, care să transpună toate datele într-un format atractiv.
  Graficienii de la Creatikon Studio îți stau la dispoziție cu experiență, talent, receptivitate și creativitate!
  Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma campaniilor create cu aceste materiale promoționale.

  Cum te putem ajuta?


  Întreabă-ne orice pe email oferta@graficapublicitara.net
  sau la telefon 0766 663 774

  Prezintă-ți afacerea altfel! Crează povești de afaceri de neuitat!

  Este afacerea ta gata să facă o declarație îndrăzneață și să-ți captiveze publicul?
  Nu mai căuta! Echipa noastră de design dedicată este aici pentru a transforma povestea companiei dumneavoastră într-o broșură de prezentare convingătoare din punct de vedere vizual și de neuitat, prin design raport firmă și infografice activitate firmă realizate la cele mai înalte standarde.
  Vă prezentăm serviciile noastre de design pentru rapoarte de activitate firmă!

  De ce să alegeți Creatikon Studio pentru realizarea raportului de activitate al companiei dvs.?

  Ești gata să ai un impact vizual?

  Haideți să creăm împreună o broșură pentru un raport de activitate care vorbește multe despre compania ta. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile de proiectare a raportului anual al companiei tale și pentru a face primul pas spre a lăsa o impresie de durată!
  Să pornim într-o călătorie pentru a vă transforma povestea afacerii într-o capodopera de design!
  Transformă povestea companiei tale într-o capodopera vizuală cu serviciile noastre excepționale de design!

  Exemple din Portofoliul de Grafică Raport Anual și Infografice: