Grafică Afișe Publicitare, Design Poster

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Grafică Afișe Publicitare, Design Poster.

Creatikon Studio îți oferă experiență si profesionalism în crearea unor afișe și postere de promovare perfect potrivite scopurilor tale si cu un design grafic profesionist, realizat la cele mai înalte standarde de calitate și execuție tehnică.


Materialele de prezentare înglobează toate formele de grafică care servesc ca suport de comunicare a unei companii, în relația cu clienții și colaboratorii. O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul.
De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de tipărituri și materiale de promovare tipărite sau digitale.

Realizăm design și machetare print - DTP pentru postere și afișe publicitare!
Posterele și afișele de promovare, de nenumărate forme și dimensiuni, au evoluat tot mai mult în perioada modernă, au devenit tot mai sofisticate, dar și tot mai importante ca relevanță și design grafic.

Dacă sunt amplasate în zone de interes și de trafic intens bine studiate pe teren, pot comunica direct posibililor clienți sau publicului-țintă un mesaj clar si de impact.
De grafica lor va depinde captarea atenției trecătorilor.

Creatikon Studio îți oferă experiență si profesionalism în crearea unor afișe și postere de promovare perfect potrivite scopurilor tale si cu un design grafic profesionist, realizat la cele mai înalte standarde de calitate și execuție tehnică.
Începând cu formatul A3, afișele devin observabile, efectul lor fiind puternic corelat cu dimensiunile la care este tipărit.

Afișul A3 și 35x50 cm sunt cele mai frecvente dimensiuni de afișe utilizare pentru promovare în diferite medii, formatul extins 48x70 cm fiind cerut mai rar.

Fiind produse cu impact vizual deosebit, afișele sunt făcute pentru lipirea în vitrine, pentru promoții sau expunerea în spații publice pentru diverse evenimente sau campanii publicitare.

Afișele și posterele sunt obligatorii pentru orice încercare de promovare în spațiul public.
Tipărirea afișelor se face în majoritatea cazurilor pe o singură față dar se pot printa și față-spate atunci când se aplică pe suporturi transparente.

Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma campaniilor create cu aceste materiale promoționale.
Serviciile noastre pentru grafică afișe și design postere includ:

  • design atrăgător și creativ;
  • opțiuni de design nelimitate și 3 concepte unice;
  • modificări nelimitate;
  • poți alege dintr-o variată colecție de imagini, dar putem lucra și cu imaginile aduse de tine, sau putem căuta imaginile cele mai potrivite pe site-urile de stock și le putem adăuga ulterior la costul lucrării;
  • ședință foto de produs la cerere, dacă este cazul;
  • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
  • 100% satisfacție garantată;
  • durata proiectului: 2 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite;
  • fișierele grafice de lucru, pentru a le păstra în arhiva companiei;
  • materialul final va fi exportat ca PDF sau TIF de înaltă rezoluție, gata de tipar. dar vei primi și fișiere PDF sau JPG pentru distribuirea pe email sau în mediul online.
Preț Grafică Afișe Publicitare / Design Postere de Promovare

de la

70 Euro

(nu se adaugă TVA)

Pentru orice alte informații nu ezitați să ne contactați.
Exemple din Portofoliul de Grafică Postere și Afișe Publicitare: