Grafică Afișe Publicitare, Design Poster

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Grafică Afișe Publicitare și Design Poster, realizate la cele mai înalte standarde de calitate și execuție tehnică.Dezlănțuiți puterea impactului vizual cu serviciile noastre de design de afișe!
Căutați un afiș creativ și profesionist pentru afacerea, evenimentul sau proiectul dvs.? Nu căutați mai departe de Creatikon Studio, cel mai bun serviciu de design de afișe din România!

Indiferent dacă aveți nevoie de un poster pentru un concert, o conferință, o campanie sau orice altceva, vă putem ajuta să creați un poster uimitor și atrăgător, care să vă facă remarcat.

Creatikon Studio are o echipă de designeri talentați și experimentați care pot lucra cu dvs. pentru a crea un poster personalizat care se potrivește nevoilor și bugetului dumneavoastră.
Puteți alege dintr-o varietate de stiluri, fonturi, culori și elemente grafice pentru a vă face posterul în evidență.
De asemenea, puteți furniza propriile imagini și logo-uri sau lăsați-ne să le găsim pe cele perfecte pentru dvs.

Creatikon Studio oferă livrare rapidă și fiabilă. Vă garantăm că vă veți iubi posterul! Nu vă mulțumiți cu postere plictisitoare și generice de care nimeni nu își va aminti. Contactați Creatikon Studio astăzi și lăsați-ne să vă ajutăm să faceți o impresie de durată cu designul afișului dvs.!

Serviciile noastre includ:

 • Design atrăgător și creativ

 • Opțiuni de design nelimitate

 • Minim 3 concepte unice

 • 3 revizii gratuite

  DURATA proiectului:
  2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 5 zile.
  Format VECTORIAL
  După definitivarea variantei finale, fișierele vor fi realizate și livrate în formatele vectoriale cele mai comune (Adobe Illustrator .AI .EPS, .PDF), necesare pentru tipar.
  Format RASTER
  Vei primi totodată și fișierele în formatele JPG și PNG transparent, pentru preview, inserare în diverse documente sau pentru utilizare online.
  100% SATISFACȚIE
  Servicii rapide.
  Fără compromisuri la calitate.
  100% satisfacție garantată.
  Realizăm design și machetare print - DTP pentru postere și afișe publicitare!
  Posterele și afișele de promovare, de nenumărate forme și dimensiuni, au evoluat tot mai mult în perioada modernă, au devenit tot mai sofisticate, dar și tot mai importante ca relevanță și design grafic.

  Dacă sunt amplasate în zone de interes și de trafic intens bine studiate pe teren, pot comunica direct posibililor clienți sau publicului-țintă un mesaj clar si de impact.
  De grafica lor va depinde captarea atenției trecătorilor.

  Creatikon Studio îți oferă experiență si profesionalism în crearea unor afișe și postere de promovare perfect potrivite scopurilor tale si cu un design grafic profesionist, realizat la cele mai înalte standarde de calitate și execuție tehnică.
  Începând cu formatul A3, afișele devin observabile, efectul lor fiind puternic corelat cu dimensiunile la care este tipărit.

  Afișul A3 și 35x50 cm sunt cele mai frecvente dimensiuni de afișe utilizare pentru promovare în diferite medii, formatul extins 48x70 cm fiind cerut mai rar.

  Fiind produse cu impact vizual deosebit, afișele sunt făcute pentru lipirea în vitrine, pentru promoții sau expunerea în spații publice pentru diverse evenimente sau campanii publicitare.

  Afișele și posterele sunt obligatorii pentru orice încercare de promovare în spațiul public.
  Tipărirea afișelor se face în majoritatea cazurilor pe o singură față dar se pot printa și față-spate atunci când se aplică pe suporturi transparente.

  Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma campaniilor create cu aceste materiale promoționale.

  Cum te putem ajuta?


  Întreabă-ne orice pe email oferta@graficapublicitara.net
  sau la telefon 0766 663 774

  Dezlănțuiți puterea impactului vizual cu serviciile noastre de design de afișe!

  Ești gata să întorci capetele, să captezi atenția și să-ți transmiți mesajul cu o prezență vizuală izbitoare?
  Nu mai căuta! Echipa noastră de experți în design este aici pentru a vă transforma ideile în postere uimitoare din punct de vedere vizual, care fac o impresie de durată.

  De ce să alegeți serviciile noastre de design de poster?

  Strălucire creativă
  Echipa noastră de designeri talentați aduce talent artistic și inovație fiecărui proiect. Creăm postere captivante din punct de vedere vizual, care nu numai că captează atenția, ci și vă spun povestea într-un mod unic și memorabil.
  Design personalizat
  Brandul dvs. este unic, iar afișele dvs. ar trebui să reflecte acest lucru. Adaptăm fiecare design la nevoile dumneavoastră specifice, asigurând o identitate vizuală personalizată care iese în evidență în orice cadru.
  Versatilitate
  Fie că este vorba de promoții de evenimente, lansări de produse sau campanii de informare, noi vă oferim acoperire. Portofoliul nostru divers demonstrează capacitatea noastră de a crea afișe publicitare pentru orice scop și tip de afacere.
  Excelență conceptuală
  Noi nu creăm doar afișe; construim narațiuni vizuale. Design-urile noastre transmit mesajul dvs. cu claritate și impact, lăsând o impresie de durată asupra publicului țintă.
  Execuție rapidă
  Înțelegem importanța termenelor limită. Fluxul nostru de lucru eficient asigură că posterele dumneavoastră sunt livrate prompt, fără a compromite calitatea.
  Atenție la detalii
  De la scheme de culori până la tipografie, acordăm o atenție meticuloasă fiecărui detaliu, fiecărui pixel! Rezultatul? Afișe care nu numai că arată grozav de la distanță, dar rezistă și examinării de aproape.
  Creșteți-vă vizibilitatea
  Creșteți-vă vizibilitatea brandului și a evenimentelor cu postere care fac o declarație de calitate și profesionalism. Design-urile noastre nu numai că vă îmbunătățesc prezența vizuală, ci și stimulează implicarea și acțiunea privitorilor.
  Parteneriat de colaborare
  Viziunea ta, expertiza noastră! Lucrăm îndeaproape cu dvs. pentru a vă înțelege obiectivele și pentru a vă oferi modele de afișe care depășesc așteptările.

  Ești gata să ai un impact vizual?

  Haideți să creăm împreună afișe care vorbesc mai tare decât cuvintele. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. de design de poster și pentru a vă aduce ideile la viață!

  Transformă-ți mesajul într-o capodopera vizuală cu serviciile noastre excepționale de design de poster!

  Exemple din Portofoliul de Grafică Postere și Afișe Publicitare:

  #

  Etichete:

  afis de promovare, afis publicitar, afise publicitare, creare afis publicitar, creare poster, design poster, design publicitar, grafica afise, grafica afise publicitare, grafica poster, grafica profesionala, grafica publicitara, porter publicitar, poster de promovare, poster publicitar, servicii grafica