Grafică Broșură de Prezentare Firmă sau Produse

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică publicitară specializată în Grafică Broșură de Prezentare Firmă sau Produse.

Îți oferim cele mai bune servicii de grafică broșură de prezentare, pentru că firma sau produsele tale au nevoie de cea mai profesionistă promovare.


Materialele de prezentare înglobează toate formele de grafică care servesc ca suport de comunicare a unei companii, în relația cu clienții și colaboratorii. O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul.
De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de tipărituri și materiale de promovare tipărite sau digitale.

Prezentarea produselor, a serviciilor sau a companiei tale, mediakit-ul și manualul de brand sunt în Top 5 elemente de identitate vizuală.

Broșurile de prezentare a serviciilor sau firmei tale reprezintă instrumente de vânzare extrem de importante, deci calitatea lor trebuie să fie impecabilă, mai ales din punctul de vedere al graficii și design-ului.
Realizăm design și machetare print DTP pentru broșuri de prezentare, dar și pentru alte materiale publicitare: cataloage de produse, afișe, pliante, flyere, cărți de vizită, mape, reviste, machete reclamă etc.

De asemenea, concepem grafica și machetăm eBook-uri, respectiv broșură PDF, pe care le poți prezenta sau trimite online.

Firmele solicită design de broșuri pentru prezentarea serviciilor oferite pentru că o broșură bine realizată este un material de promovare excepțional de eficient și un agent de vănzări foarte bine pus la punct.
Broșura trebuie să respecte manualul de identitate al firmei, dacă acesta există, bineînțeles.
Toate elementele grafice trebuie să respecte direcția stilistică prin care firma se exprimă constant.

Motivul îl reprezintă obligația de a ușura procesul de memorare al clientului. Elementele vizuale trebuie să devină ușor de recunoscut pe termen lung, familiare.

Broșurile de prezentare trebuie să fie convingătoare.
Într-un procent masiv, de peste 80% din cazuri, estetica primei coperți face broșura să prezinte interes și suscită acțiune din partea clienților.
Coperta trebuie să invite în mod eficient la studierea interiorului. Se recomandă utilizarea a cât mai puține elemente în designul coperții principale, dar simplitatea obținută trebuie să fie una elegantă.
Coperta de închidere e necesar să aibă date de contact și sigla firmei, în versiunea minimală.
O broșură de prezentare trebuie să țină cont de o statistică interesantă: paginile cu poze individuale produc mai multă interacțiune din partea celui care o vizualizează.
Fii generos cu spațiul din interior și păstrează același stil de ordine în layoutul interiorului broșurii, astfel încât să poată fi parcurs fără probleme.

Având informații prezentate detaliat, broșurile trebuie să fie ușor de parcurs. Informația trebuie împărțită vizual în mod evident pentru a înlătura confuzia în identificarea subiectului. Aici, rolul designului aplicat broșurii este crucial.

Broșurile realizate de noi au un design bine planificat, personalizat și unic pentru fiecare proiect, modern și atractiv.
Scopul broșurilor nu este doar de a informa clientul despre produsele sau servicile pe care le oferi, ci și de a sublinia faptul că oferi servicii și/sau produse mai bune decât concurenții tăi.
Broșurile de prezentare, ca mod de a face marketing, sunt materiale de publicitate foarte eficiente, superioare pliantelor din acest punct de vedere. Ele sunt folosite, în principal, pentru a prezenta o companie sau organizaţie, și informează cu privire la produsele și/sau serviciile oferite.

Broșura de prezentare prezintă informații generale, perene sau cuprinde informații despre un produs sau serviciu. Face parte din efortul de susținere a imaginii firmei și comunicare detaliată a unor informații cu durată mare de viață.
Conținutul acestor broșuri publicitare trebuie să fie pe interesul publicului țintă, dar și prezentat în mod atractiv. Astfel, broșurile trebuie personalizate foarte riguros, pentru publicul ei propriu și specific, targhetat.
Calitatea tipăririi broșurii este un factor major de asigurare a succesului publicitar, alături de conținutul ei efectiv.

Nu neglija felul, calitatea imaginilor utilizate: să fie potrivite conținutului și estetice.

Rolul designului este de a conduce atenția clientului de-a lungul subiectelor de interes din broșură.
Nu ignora acest principiu! Broșurile frumoase au 78% șanse mai mari de a fi utilizate de către subiecți.
Dimensiunile broșurii au un impact ce nu poate fi neglijat, impozanța prezentată a materialului de informare fiind un factor ce conferă autoritate și credibilitate.

Îți recomandăm să alegi întotdeauna formatele standard ISO, pentru firmele ce folosesc un buget economic.
Dimensiunile atipice fac dificilă încadrarea pe coala de tipar și rezultă prețuri mai mari.

Realizăm grafică broșuri în formatele A4, A5 sau orice alt format ai nevoie.
Broșurile au de obicei între 4-32 pagini, sunt tipărite pe hârtie de 135 gr + 2 coperți mai groase, pe hârtie de peste 200 grame, capsate la mijloc, cu dimensiuni care variază de la A6, A5, 1/3 A4 până la maxim A4.
Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma acestor materiale de promovare.

Serviciile noastre pentru grafică broșură de prezentare includ:

  • design atrăgător și creativ;
  • opțiuni de design nelimitate și 3 concepte unice;
  • modificări nelimitate;
  • poți alege dintr-o variată colecție de imagini, dar putem lucra și cu imaginile aduse de tine, sau putem căuta imaginile cele mai potrivite pe site-urile de stock și le putem adăuga ulterior la costul lucrării;
  • ședință foto de produs la cerere, dacă este cazul;
  • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
  • 100% satisfacție garantată;
  • durata proiectului: 2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite și de numărul paginilor;
  • fișierele grafice de lucru, pentru a le păstra în arhiva companiei;
  • materialul final va fi exportat ca PDF de înaltă rezoluție, gata de tipar. dar vei primi și fișiere PDF sau JPG pentru distribuirea pe email sau în mediul online.
Preţuri Grafică Broșură
de la

20 Euro / pagină

(nu se adaugă TVA)
Vom face o estimare în funcție de numărul de pagini dorit și de materialele de inserat.
Ședințele foto de produs se taxează suplimentar, separat.
Pentru orice alte informații nu ezitați să ne contactați.
Exemple din Portofoliul de Grafică Broșuri: