Grafică Broșură de Prezentare Firmă, Servicii Companie sau Produse

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică publicitară specializată în Grafică Broșură de Prezentare Firmă, Servicii sau Produse.
Afacerea dvs. este unică, iar broșura de prezentare a acesteia ar trebui să fie și ea. Personalizăm fiecare design pentru a se alinia perfect cu identitatea brandului dvs., asigurând o reprezentare coerentă a companiei dvs.
Sunteți în căutarea unui serviciu de design profesional și creativ pentru broșura de prezentare a companiei dvs.? Doriți să vă impresionați clienții și partenerii cu o broșură uimitoare și atrăgătoare, care vă prezintă identitatea și valorile mărcii dvs.? Dacă da, ați ajuns pe site-ul potrivit!

Suntem o echipă de designeri experimentați și talentați care vă pot ajuta să creați o broșură care să vă facă compania să iasă în evidență din mulțime.
Fie că aveți nevoie de o broșură simplă și elegantă, fie de o broșură colorată și dinamică, vă putem livra în cel mai scurt timp. Avem abilitățile și instrumentele necesare pentru a crea o broșură care se potrivește nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Vom colabora îndeaproape cu dvs. pentru a vă înțelege viziunea și obiectivele și vă vom oferi revizuiri nelimitate până când veți fi 100% mulțumit de produsul final. De asemenea, ne vom asigura că broșura dumneavoastră este pregătită pentru tipărire și compatibilă cu diverse formate și platforme.

Nu ratați această oportunitate de a spori imaginea și reputația companiei dvs. cu un serviciu de design profesional și creativ pentru broșura de prezentare a companiei dumneavoastră. Contactați-ne astăzi și obțineți o ofertă și o consultanță gratuite. Așteptăm cu nerăbdare vești de la tine!

Serviciile noastre includ:

 • Design atrăgător și creativ

 • Opțiuni de design nelimitate

 • Minim 3 concepte unice

 • 3 revizii gratuite

  DURATA proiectului:
  2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, de numărul total de pagini, de fotografiile care trebuie prelucrate, precum și de alte comenzi pe care le avem în execuție la momentul respectiv.
  Format VECTORIAL
  Broșurile de prezentare se realizează în Adobe InDesign sau Illustrator, în format vectorial. După definitivarea variantei finale, fișierele vor fi livrate în formatele vectoriale cele mai comune (Adobe .AI .EPS, .PDF), necesare pentru tipărire la cea mai bună calitate.
  Format RASTER
  Vei primi totodată și fișierele în formatele JPG și PDF low resolution, pentru preview, inserare în diverse documente, trimitere pe email, comunicare cu clienții și partenerii sau pentru utilizare online, pe diverse platforme de social media etc.
  100% SATISFACȚIE
  Servicii rapide.
  Fără compromisuri la calitate.
  100% satisfacție garantată.
  Faceți o impresie de durată cu o broșură care radiază profesionalism și care reflectă valorile, realizările și aspirațiile companiei dvs.
  Prezentarea produselor, a serviciilor sau a companiei tale, mediakit-ul și manualul de brand sunt în Top 5 elemente de identitate vizuală.

  Broșurile de prezentare a serviciilor sau firmei tale reprezintă instrumente de vânzare extrem de importante, deci calitatea lor trebuie să fie impecabilă, mai ales din punctul de vedere al graficii și design-ului.
  Realizăm design și machetare print DTP pentru broșuri de prezentare, dar și pentru alte materiale publicitare: cataloage de produse, afișe, pliante, flyere, cărți de vizită, mape, reviste, machete reclamă etc.

  De asemenea, concepem grafica și machetăm eBook-uri, respectiv broșură PDF, pe care le poți prezenta sau trimite online.

  Firmele solicită design de broșuri pentru prezentarea serviciilor oferite pentru că o broșură bine realizată este un material de promovare excepțional de eficient și un agent de vănzări foarte bine pus la punct.
  Broșura trebuie să respecte manualul de identitate al firmei, dacă acesta există, bineînțeles.
  Toate elementele grafice trebuie să respecte direcția stilistică prin care firma se exprimă constant.

  Motivul îl reprezintă obligația de a ușura procesul de memorare al clientului. Elementele vizuale trebuie să devină ușor de recunoscut pe termen lung, familiare.

  Broșurile de prezentare trebuie să fie convingătoare.
  Într-un procent masiv, de peste 80% din cazuri, estetica primei coperți face broșura să prezinte interes și suscită acțiune din partea clienților.
  Coperta trebuie să invite în mod eficient la studierea interiorului. Se recomandă utilizarea a cât mai puține elemente în designul coperții principale, dar simplitatea obținută trebuie să fie una elegantă.
  Coperta de închidere e necesar să aibă date de contact și sigla firmei, în versiunea minimală.
  O broșură de prezentare trebuie să țină cont de o statistică interesantă: paginile cu poze individuale produc mai multă interacțiune din partea celui care o vizualizează.
  Fii generos cu spațiul din interior și păstrează același stil de ordine în layoutul interiorului broșurii, astfel încât să poată fi parcurs fără probleme.

  Având informații prezentate detaliat, broșurile trebuie să fie ușor de parcurs. Informația trebuie împărțită vizual în mod evident pentru a înlătura confuzia în identificarea subiectului. Aici, rolul designului aplicat broșurii este crucial.

  Broșurile realizate de noi au un design bine planificat, personalizat și unic pentru fiecare proiect, modern și atractiv.
  Scopul broșurilor nu este doar de a informa clientul despre produsele sau servicile pe care le oferi, ci și de a sublinia faptul că oferi servicii și/sau produse mai bune decât concurenții tăi.
  Broșurile de prezentare, ca mod de a face marketing, sunt materiale de publicitate foarte eficiente, superioare pliantelor din acest punct de vedere. Ele sunt folosite, în principal, pentru a prezenta o companie sau organizaţie, și informează cu privire la produsele și/sau serviciile oferite.

  Broșura de prezentare prezintă informații generale, perene sau cuprinde informații despre un produs sau serviciu. Face parte din efortul de susținere a imaginii firmei și comunicare detaliată a unor informații cu durată mare de viață.
  Conținutul acestor broșuri publicitare trebuie să fie pe interesul publicului țintă, dar și prezentat în mod atractiv. Astfel, broșurile trebuie personalizate foarte riguros, pentru publicul ei propriu și specific, targhetat.
  Calitatea tipăririi broșurii este un factor major de asigurare a succesului publicitar, alături de conținutul ei efectiv.

  Nu neglija felul, calitatea imaginilor utilizate: să fie potrivite conținutului și estetice.

  Rolul designului este de a conduce atenția clientului de-a lungul subiectelor de interes din broșură.
  Nu ignora acest principiu! Broșurile frumoase au 78% șanse mai mari de a fi utilizate de către cei care le primesc.
  Dimensiunile broșurii au un impact ce nu poate fi neglijat, impozanța prezentată a materialului de informare fiind un factor ce conferă autoritate și credibilitate.

  Îți recomandăm să alegi întotdeauna formatele standard ISO, pentru firmele ce folosesc un buget economic.
  Dimensiunile atipice fac dificilă încadrarea pe coala de tipar și rezultă prețuri mai mari, deoarece hîrtia costă, iar tipografiile taxează pierderile.

  Realizăm grafică broșuri în formatele A4, A5 sau orice alt format ai nevoie.
  Referitor la numărul de pagini, atunci când vă calculați necesarul de pagini întotdeauna trebuie să calculați multiplu de 4 pagini. Pentru ca așa calculează și tipografiile. Se pot realiza și broșuri cu număr atipic de pagini, însă acestea nu vor putea fi capsate, ci doar cu paginile lipite de un cotor. Și de obicei se realizează prin print digital, nu tipar clasic.
  Broșurile au de obicei între 4-32 pagini, sunt tipărite pe hârtie de 135 gr + 2 coperți mai groase, pe hârtie de peste 200 grame, capsate la mijloc, cu dimensiuni care variază de la A6, A5, 1/3 A4 până la maxim A4.
  Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma campaniilor create cu aceste materiale promoționale.

  Cum te putem ajuta?


  Întreabă-ne orice pe email oferta@graficapublicitara.net
  sau la telefon 0766 663 774

  Prezintă-ți afacerea altfel! Crează povești de afaceri de neuitat!

  Este afacerea ta gata să facă o declarație îndrăzneață și să-ți captiveze publicul?
  Nu mai căuta! Echipa noastră de design dedicată este aici pentru a transforma povestea companiei dumneavoastră într-o broșură de prezentare convingătoare din punct de vedere vizual și de neuitat.
  Vă prezentăm serviciile noastre de design pentru broșurile de prezentare!

  De ce să alegeți Creatikon Studio pentru broșurile de prezentare ale companiei dvs.?

  Design personalizat
  Afacerea dvs. este unică, iar broșura de prezentare a acesteia ar trebui să fie și ea. Personalizăm fiecare design pentru a se alinia perfect cu identitatea., valorile și obiectivele brandului dvs., asigurând o reprezentare coerentă și șlefuită a companiei dumneavoastră.
  Povestiri vizuale convingătoare
  Dincolo de estetică, suntem specializați în crearea de narațiuni care captivează și captivează. Design-urile noastre transmit în mod eficient călătoria, serviciile și succesele companiei dvs. printr-o combinație de elemente vizuale convingătoare și conținut concis și de impact.
  Consecvența mărcii
  Coeziunea este crucială pentru construirea unei imagini puternice de marcă. Ne asigurăm că broșura dvs. de prezentare menține coerența brandului, de la scheme de culori până la fonturi, consolidând identitatea brandului dvs. și construind încrederea cu publicul dvs.
  Atenție la detalii
  Abordarea noastră meticuloasă se concentrează pe fiecare detaliu, pe fiecare pixel, asigurându-ne că broșura dumneavoastră nu numai că arată excepțional, ci și că comunică informații cu claritate și precizie. Atenția la detalii este angajamentul nostru!

  Ești gata să ai un impact vizual?

  Haideți să creăm împreună o broșură de prezentare care vorbește multe despre compania ta. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile de proiectare a broșurii de prezentare a companiei tale și pentru a face primul pas spre a lăsa o impresie de durată!
  Să pornim într-o călătorie pentru a vă transforma povestea afacerii într-o capodopera de design!
  Transformă povestea companiei tale într-o capodopera vizuală cu serviciile noastre excepționale de design!

  Exemple din Portofoliul de Grafică Broșuri de Prezentare:

  #

  Etichete:

  brosura firma, brosura produse, brosura produse firma, brosura servicii firma, design brosura, design brosura firma, design brosura produse, design brosura servicii, design grafic, design grafic brosura, design grafic brosura firma, design grafic brosura produse, design grafic brosura servicii, design publicitar, grafica brosura, grafica brosura firma, grafica brosura produse, grafica brosura servicii, grafica profesionala, machetare brosura, machetare brosura firma, machetare brosura produse, machetare brosura servicii, servicii grafica