Grafică Catalog de Produse

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în grafică cataloage de produse.

Ai nevoie de Grafică Catalog de Produse? Realizăm Design Cataloage în orice format, unic și personalizat pentru fiecare proiect, modern și atractiv.


Materialele de prezentare înglobează toate formele de grafică care servesc ca suport de comunicare a unei companii, în relația cu clienții și colaboratorii. O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul.
De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de tipărituri și materiale de promovare tipărite sau digitale.

Prezentarea produselor, a serviciilor sau a companiei tale, mediakit-ul și manualul de brand sunt în Top 5 elemente de identitate vizuală.

Cataloagele de prezentare a produselor reprezintă instrumente de vânzare extrem de importante, deci calitatea lor trebuie să fie impecabilă, mai ales din punctul de vedere al graficii și design-ului.
Realizăm design și machetare print - DTP pentru cataloage, dar și pentru alte materiale publicitare: broșuri, afișe, pliante, flyere, cărți de vizită, mape de prezentare, reviste, machete reclame etc.

Firmele solicită design de cataloage pentru prezentarea produselor oferite pentru că un catalog bine realizat este un material de promovare excepțional de eficient și un agent de vănzări foarte bine pus la punct.
Catalogul trebuie să respecte manualul de identitate al firmei, dacă acesta există, bineînțeles.

Toate elementele grafice trebuie să respecte direcția stilistică prin care firma se exprimă constant.

Motivul îl reprezintă obligația de a ușura procesul de memorare al clientului. Elementele vizuale trebuie să devină ușor de recunoscut pe termen lung, familiare.

Cataloagele de prezentare a produselor trebuie să fie convingătoare. Într-un procent masiv, de peste 80% din cazuri, estetica primei coperți face catalogul de interes și suscită acțiune din partea clienților.
Coperta, mai ales a unui catalog de produse, trebuie să invite în mod eficient la studierea interiorului. Se recomandă utilizarea a cât mai puține elemente în designul coperți principale, dar simplitatea obținută trebuie să fie una elegantă.

Coperta de închidere e necesar să aibă date de contact și sigla firmei, în versiunea minimală.
Cataloagele de produse, ca mod de a face marketing, sunt materiale de publicitate foarte eficiente, superioare pliantelor sau fluturașilor din acest punct de vedere.
Ele sunt folosite, în principal, pentru a informa cu privire la produsele și/sau serviciile oferite.

Catalogul de produs face parte din efortul de susținere a activității de vânzare a firmei și comunică detaliat informații cu durată mare de viață despre produse.
Conținutul acestor cataloage de promovare produse trebuie să fie pe interesul publicului țintă, dar și prezentat în mod atractiv.
Astfel, ele trebuie personalizate foarte riguros, pentru publicul ei propriu și specific, targhetat.

Calitatea tipăririi catalogului este un factor major de asigurare a succesului publicitar, alături de conținutul lui efectiv.
Având informații prezentate detaliat, cataloagele trebuie să fie ușor de parcurs.
Informația trebuie împărțită vizual în mod evident pentru a înlătura confuzia în identificarea subiectului.
Aici, rolul designului aplicat catalogului este crucial.

Un catalog de produse trebuie să țină cont de o statistică interesantă: paginile cu poze individuale produc mai multe vânzări.
Fiți generoși cu spațiul din interior și păstrați același stil de ordine în layoutul interiorului de catalog, astfel încât să poată fi parcurs fără probleme.

Nu neglijați felul, calitatea imaginilor utilizate. Să fie potrivite conținutului și estetice.

Rolul designului este de a conduce atenția clientului de-a lungul subiectelor de interes din broșură.
Nu ignorați acest principiu! Cataloagele frumoase au 78% șanse mai mari de a fi utilizate de către subiecți.
Cataloagele realizate de noi au un design personalizat și unic pentru fiecare proiect, modern și atractiv.
Scopul cataloagelor nu este doar de a informa clientul despre produsele sau servicile pe care le oferiți, ci și de a sublinia faptul că oferiți servicii / produse mai bune decât concurenții dvs.

Dimensiunile catalogului au un impact ce nu poate fi neglijat, impozanța prezentată a materialului de informare fiind un factor ce conferă autoritate și credibilitate.

Vă recomandăm să alegeți întotdeauna formatele standard ISO, pentru firmele ce folosesc un buget economic.
Dimensiunile atipice fac dificilă încadrarea pe coala de tipar și rezultă prețuri mai mari.

Realizăm design cataloage în formatele A4, A5 sau orice alt format ai nevoie.
Cataloagele au de obicei între 4-32 pagini, sunt tipărite pe hârtie de peste 200 gr, capsate la mijloc, cu dimensiuni care variază de la A6, A5, 1/3 A4 până la maxim A4.
Avem o cuprinzătoare experiență in conceperea grafică și machetarea cataloagelor de produs de toate tipurile.

Cea mai productivă experiență este cea de creație a catalogului de produse pentru femei "Lady's", pentru care realizăm lunar câte un catalog de prezentare de tip revistă, cu un număr de 148 de pagini și un tiraj de câteva zeci de mii de exemplare.
Suntem responsabili atât pentru conceptul catalogului, grafica si layout-ul său, cât și pentru realizarea ședițelor foto de produs pentru produsele noi, lansate în fiecare lună.

Pe lângă aceste servicii de realizare de materiale de prezentare tipărite, contribuim de asemenea la o bună prezență în mediul online a brandului respectiv, prin realizarea de newslettere săptămânale, precum și diverse bannere de reclamă online pentru site-ul firmei sau platformele de social media.

După Avon și Oriflame, acest brand are tirajul si succesul cel mai mare în România, iar produsele prezentate în catalogul creat de noi sunt cumpărate de peste 150.000 de clienți.

Suntem mândri că de 6 ani contribuim proactiv la promovarea eficientă și la dezvoltarea brandului și a catalogului "Lady's"!
Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma acestor materiale de promovare.

Serviciile noastre pentru grafică catalog de produse includ:

  • design atrăgător și creativ;
  • opțiuni de design nelimitate și 3 concepte unice;
  • modificări nelimitate;
  • poți alege dintr-o variată colecție de imagini, dar putem lucra și cu imaginile aduse de tine, sau putem căuta imaginile cele mai potrivite pe site-urile de stock și le putem adăuga ulterior la costul lucrării;
  • ședință foto de produs la cerere, dacă este cazul;
  • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
  • 100% satisfacție garantată;
  • durata proiectului: 2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite și de numărul paginilor;
  • fișierele grafice de lucru, pentru a le păstra în arhiva companiei;
  • materialul final va fi exportat ca PDF de înaltă rezoluție, gata de tipar. dar vei primi și fișiere PDF sau JPG pentru distribuirea pe email sau în mediul online.
Preţuri Grafică Catalog
de la

20 Euro / pagină

(nu se adaugă TVA)
Vom face o estimare în funcție de numărul de pagini dorit și de materialele de inserat.
Ședințele foto de produs se taxează suplimentar, separat.
Pentru orice alte informații nu ezitați să ne contactați.
Exemple din Portofoliul de Grafică Cataloage:
Citește în continuare: