Grafică Copertă Carte, Servicii Machetare Cărți

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Grafică Copertă Carte, Machetare Cărți.

Servicii profesionale de grafică copertă carte dedicate autorilor. Design copertă carte tipărită și carte electronică, grafică PDF și e-book-uri.


Materialele de prezentare înglobează toate formele de grafică care servesc ca suport de comunicare a unei companii, în relația cu clienții și colaboratorii. O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul.
De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de tipărituri și materiale de promovare tipărite sau digitale.

Realizăm grafică pentru coperți cărți.
În general, autorii acordă o atenție prea mică ambalajului cărții lor, coperta. Le recomandăm să-și regândească strategia de lansare, pentru că există cititori care cumpără o carte fără să cunoască sau să îi intereseze conținutul, doar pentru a avea coperta cărții respective în biblioteca lor. Și pentru toți cititorii, coperta reprezintă prima impresie despre o carte, și prima impresie contează întotdeauna. Dacă respectiva copertă nu impresionează cititorul, sunt șanse mici să cumpere cartea.

Design copertă carte
Coperta are o importanță foarte mare în promovarea unei cărti.
Aspectul și prima impresie sunt decisive, iar o copertă realizată într-un mod profesionist va avea un impact mult mai puternic asupra cititorului. De aceea, asigurăm servicii integrale de creație grafică și design pentru lucrările dumneavoastră.

Coperta unei cărți trebuie să incite cititorul, să îl facă să afle mai mult despre subiectul cărții. Dacă intri într-o librărie, vei constata că există cărți pe care le-ai cumpăra fără să știi nimic despre conținutul lor, și ceea ce te face să acționezi astfel sunt tocmai coperțile lor.

Cărți cu coperți de calitate la prețuri reduse
Autorii de carte vor calitate la un preț rezonabil.
Este normal să ne așteptăm că, atunci când un autor angajează o firma de design pentru a materializa inspirația lor, rezultatul să fie o lucrare de calitate pentru prețul cel mai scăzut.
Servicii de grafică copertă dedicate autorilor de carte
Scriitori, ilustratori, autori de cărți de copii, fotografi, artiști, poeți etc, sunt cu toții calificați în domeniul lor specific.
Ei pot să nu știe, la nivel de detalii, ce se întâmplă în procesul de printare al unei cărți de calitate, pentru că nu e profesia lor. Dar sigur știu să recunoască o carte de calitate atunci când o văd sau o țin în mâini.
Și vor fi încântați de rezultatul colaborării cu noi!

Mulți autori preferă să își proiecteze și deseneze singuri coperțile cărților lor, ori din motive financiare, ori pentru că au prea multă încredere în abilitățile lor de grafician. Dar un autor, chiar dacă s-ar pricepe la grafică, ar greși proiectându-și singur coperta cărții sale. Este prea implicat emoțional, și deci subiectiv: va crea o copertă pentru autorul cărții, nu pentru cititorii ei.
De aceea este indicat ca, atunci când publicați o carte, să apelați la specialiști pentru coperta cărții.

Design copertă carte tipărită și carte electronică
O copertă de carte bine realizată trebuie să sugereze cât mai exact starea de spirit a cărții, doar prin imagini și grafică.
Trebuie să facă cititorul curios să vadă și coperta verso a cărții, și apoi să răsfoiască primele pagini pentru a vedea despre ce este vorba. Cu atât de multe cărți într-o librărie, cartea ta trebuie să sară în ochi cumpărătorilor – și cea mai bună metodă este prin coperta sa, care trebuie să arate bine atât pe versiunea tipărită, cât și pe cea digitală.
Ce trebuie să știe autorii care aleg să colaboreze cu noi pentru design copertă carte:
Copyright pentru ilustrațiile folosite - acestea sunt furnizate de autor, care trebuie să se asigure că are dreptul de a le folosi.

Calitatea fotografiilor - în selecția ilustrațiilor pe care le furnizează, autorul este rugat să țină cont că acestea trebuie să îndeplinească minimele cerințe de ordin estetic și calitativ (dimensiuni, rezoluție).

Surse fotografii
1. Fotografiile utilizate în designul coperții cărții pot fi furnizate de către autor.
2. Dacă acesta nu are posibilitatea să furnizeze fotografii profesioniste, care să respecte cerințele tehnice și artistice, ne putem ocupa de căutarea online a imaginilor necesare, pe site-uri specializate de stock photography. Costurile de achiziție a drepturilor de utilizare vor fi adăugate la costurile de concepere a design-ului coperții.
3. În plus, dacă sunt solicitate anumite fotografii care nu pot fi găsite nici pe internet, atunci putem pune la dispoziția autorilor servicii de fotografie profesională, în orice domeniu.

Informații pentru coperta IV (spatele cărții), de genul: foto autor, scurt text de prezentare a cărții, listă a lucrărilor de același autor etc.

Număr mare de propuneri de design - uneori ni se solicită elaborarea unui număr mult mai mare de machete / variante decăt cele incluse în pachetul standard. Prețul final va varia în funcție de numărul acestora și de timpul alocat conceperii lor. Termenii și costurile finale vor fi discutate în parte cu fiecare solicitant.

Servicii adiționale: Grafică Semn de Carte
Multe din cărțile tipărite oferă cititorului profesionist un accesoriu aproape indispensabil - semn de carte.

Vă așteptăm pentru a vă concepe grafic atât semnele de carte, cât și cărțile!
Site web pentru carte
Da, vă putem crea și așa ceva!

Dacă intenţionaţi să vindeţi cărţile dvs. sau alte cărţi, este foarte important să aveţi o prezenţă solidă pe Internet.

O pagină web special dedicată, sau chiar un site web carte, devine un punct de referinţă pentru potenţialii cumpărători sau cei care doresc să citească ce aţi scris.
Astfel, le puteți oferi online, rapid și simplu, detalii despre carte, informaţii despre autor, recenzii, preţ, modalitatea de cumpărare, şi chiar vânzarea direct pe site.
Coperta are o importanță foarte mare în promovarea unei cărți. Fie că vorbim de o carte tipărită sau de varianta sa digitală (e-book), coperta este primul element de atractivitate pentru cititori.

Serviciile noastre pentru grafică copertă carte includ:

  • design atrăgător și creativ;
  • opțiuni de design nelimitate și 3 concepte unice + variații ale acestora;
  • modificări nelimitate;
  • poți alege dintr-o variată colecție de imagini, dar putem lucra și cu imaginile aduse de tine, sau putem căuta imaginile cele mai potrivite pe site-urile de stock și le putem adăuga ulterior la costul lucrării;
  • ședință foto la cerere, dacă este cazul;
  • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
  • 100% satisfacție garantată;
  • durata proiectului: 2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 5 zile;
  • fișierele grafice de lucru, pentru a le păstra în arhiva personală;
  • materialul final va fi exportat ca PDF sau TIF de înaltă rezoluție, gata de tipar. dar vei primi și fișiere PDF sau JPG pentru distribuirea pe email sau în mediul online.
Preț concept grafic copertă carte
de la

50 Euro

(nu se adaugă TVA)
Ședințele foto de produs se taxează suplimentar, separat.
Pentru orice alte informații nu ezitați să ne contactați.