Grafică Flyere / Design Fluturași

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Grafică Flyere și Design Fluturași Promoționali.

Apelează la cele mai bune servicii de creație eficientă dacă nu știi cum să-ți distribui informațiile într-un flyer!


Materialele de prezentare înglobează toate formele de grafică care servesc ca suport de comunicare a unei companii, în relația cu clienții și colaboratorii. O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul.
De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de tipărituri și materiale de promovare tipărite sau digitale.

Realizăm design și machetare print - DTP pentru flyere și fluturași, dar și pentru alte materiale publicitare: afișe, broșuri, cataloage, cărți de vizită, mape, etc.
Pentru inițierea sau menținerea fluxului de vânzare, flyerele sunt printre modalitățile cele mai eficiente. Sunt folosite intens în campaniile de promoții, evenimentele de promovare etc.

Un flyer conceput în mod profesionist expune clar ce oferă, din partea cui vine oferta și de ce să accepți ce oferă.
Fluturașii constau doar din 1 pagină față sau față / verso, cu dimensiuni variate de la A6, A5, 1/3 A4 si maxim A4.

Persoanele care primesc un flyer scanează rapid în acesta după o promoție sau ceva nou.
Este lucrul la care se așteaptă atunci când iau flyerul în mână și este foarte important să le oferiți ceea ce caută printr-un design profesionist și un mesaj transmis ușor și plăcut.
Pentru materiale de prezentare descriptive există broșurile și cataloagele.
Flyerele publicitare de succes au o valoare concretă imediată. De exemplu, un astfel un flyer poate valora 10% dacă te prezinți cu el în intervalul promoției, (până nu expiră) la locul de promovare.

Flyerele publicitare au drept obiectiv concret vânzarea produselor sau serviciilor. Se produc în cantități infime sau uriașe, în funcție de nivelul campaniei de promovare.

Să concepi flyere publicitare eficiente este vital.

De 13 ani oferim servicii de creație, design și machetare pentru obținerea unor flyere eficiente ca mesaj și impact.
Printre cele mai comandate formate de flyere la noi sunt cele A4.
Promovarea prin flyere A4 este una dintre cele mai bune tipuri de reclamă, cu rezultat rapid și o formulă ieftină și directă de comunicare comercială.

Flyerele A4 se găsesc adesea în interiorul mapelor de prezentare, a broșurilor publicitare, împreună cu cărți de vizită, sau chiar în plicuri suficient de mari să conțină dimensiuni A4.

Un design de flyer făcut după reguli de publicitate eficientă e obligatoriu să furnizeze rezultate concrete, iar pentru asta ai nevoie de comunicare grafică executată corect.

Apelează la cele mai bune servicii de creație eficientă dacă nu știi cum să-ți distribui informațiile și mesajul într-un flyer!
Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma campaniilor create cu aceste materiale promoționale.

Serviciile noastre pentru grafică flyer / design fluturași includ:

  • design atrăgător și creativ;
  • opțiuni de design nelimitate și 3 concepte unice;
  • modificări nelimitate;
  • poți alege dintr-o variată colecție de imagini, dar putem lucra și cu imaginile aduse de tine, sau putem căuta imaginile cele mai potrivite pe site-urile de stock și le putem adăuga ulterior la costul lucrării;
  • ședință foto de produs la cerere, dacă este cazul;
  • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
  • 100% satisfacție garantată;
  • durata proiectului: 2 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite;
  • fișierele grafice de lucru, pentru a le păstra în arhiva companiei;
  • materialul final va fi exportat ca PDF sau TIF de înaltă rezoluție, gata de tipar. dar vei primi și fișiere PDF sau JPG pentru distribuirea pe email sau în mediul online.
Preţuri Design Flyer
de la

60 Euro

față-verso

(nu se adaugă TVA)
Pentru orice alte informații nu ezitați să ne contactați.
Exemple din Portofoliul de grafică pentru flyere și fluturași:
Citește în continuare: