Grafică Meniu Restaurant, Bar, Cafenea

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Grafică Meniu Restaurant.

Ai nevoie de Grafică Meniu Restaurant pentru meniul tău? Vrei ca acesta să fie cool, modern și atractiv? Suntem cei mai potriviți pentru a-ți realiza meniul. Oferim printre cele mai bune servicii de design și de grafică pentru meniuri restaurante, baruri, cafenele, bistro-uri, terase, pensiuni etc.


Materialele de prezentare înglobează toate formele de grafică care servesc ca suport de comunicare a unei companii, în relația cu clienții și colaboratorii. O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul.
De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de tipărituri și materiale de promovare tipărite sau digitale.

Unul dintre cele mai importante instrumente de marketing care contribuie la succesul unui restaurant, este meniul acestuia.
Realizăm design și machetare print - DTP pentru meniu restaurant, dar și pentru alte materiale de promovare: flyere, pliante, broșuri, cataloage, cărți de vizită, mape, postere și afișe publicitare etc.

Oferim printre cele mai bune servicii de design și de grafică pentru meniuri restaurante, baruri, hoteluri. Avem experiență foarte mare în prelucrarea imaginilor, în special pentru ceea ce se cere de la un meniu de restaurant.
Dacă doriți grafică performantă pentru meniu dvs. cereți detalii pentru serviciile de design de meniu.
Felul în care arată un meniu de restaurant, modul în care sunt prezentate produsele, contribuie semnificativ la succesul unui restaurant.
Design-ul meniului trebuie să conțină elemente care să reflecte brand-ul și “tema” restaurantului într-o manieră care să-i facă pe clienții să fie încântați că se află acolo, că își doresc să se întoarcă și să îl recomande și altora.
Deși pare destul de simplu la prima vedere, design-ul profesional al meniului unui restaurant înseamna mult mai mult decât o simplă listă de mâncăruri și prețuri.
De aceea, vă sfătuim ca pentru conceperea și proiectarea acestuia să apelați la o companie profesională de grafică publicitară.

Te putem ajuta cu grafică meniuri restaurante, cafenele, baruri, cluburi, personalizare coperți meniuri, ședință foto produs sau realizarea de meniuri online, prin prezentarea meniului într-un site de prezentare simplu și eficient.

Aveți un restaurant elegant, un restaurant cu temă sportivă, cu specific rustic sau internațional?
Cu ajutorul elementelor grafice, al culorilor și al fonturilor inteligent alese, graficienii și fotografii Creatikon Studio pot conferi meniului dvs. o notă sofisticată, nostalgică, modernă sau rustică, astfel încât să exprime cât mai fidel stilul și personalitatea restaurantului.

Utilizarea chenarelor, umbrelor și a ilustrațiilor vor atrage atenția asupra anumitor elemente din meniu pe care doriți să le evidențiați: anumite feluri de mâncare care doriți să fie comandate, oferte speciale, prețuri reduse, evenimente, etc.
Meniurile de restaurant sunt un gen complet atipic de produse. Datorită specificității cerințelor au caracteristici de design deosebite, de machetare și de pregătire a fișierelor pentru print.

În primul rând, cerința majoră se leagă de calitatea pozelor și de mesajul lor. Pozele meniurilor de restaurant trebuie să fie tentante, vii, să facă clientul să guste cu ochii.
Dar pozele trebuie să păstreze o legătura credibilă cu produsul real pentru că imaginea lor, deși nu este o poză realistă de produs, trebuie să fie un mesaj publicitar credibil.

Pozele meniului trebuie făcute cu un aparant foto performant de către un fotograf profesionist, dacă bugetul permite, deoarece fotograful știe cum să surprindă lumina care dă volum imaginilor.
Noi vă putem oferi și servicii profesionale de fotografie de produs pentru mâncăruri și băuturi.
În creația meniurilor pentru restaurante este foarte important ca layout-ul să prezinte pozele ca element maxim, să nu aibă, de exemplu, un background care să concureze cu pozele. De aceea, pentru grafica lor trebuie să apelați la profesioniști și să nu desconsiderați acest aspect, prin crearea lor in-house.

Meniurile sunt prea importante în relația cu clientul restaurantului ca să fie neglijat sau trecut cu vederea tocmai modul în care se prezintă.

Meniul și designul acestuia sunt esențiale pentru planul de marketing al fiecărui restaurant.
Designul meniului este o reflecție a restaurantului în sine. Descrierile produselor din meniu, layoutul și culorile, pozele produselor - toate acestea trebuie să se potrivească cu conceptul, amenajarea și tema restaurantului.

Prin meniu se pot exprima foarte multe: personalitatea clientului dorit, stabilește bugetul și promovează rentabilitatea, menține brandul proaspăt în mintea clienților dvs.
Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma acestor materiale de prezentare.

Vă oferim design meniuri pentru: stabilimente tip horeca, restaurante, cluburi, baruri, cafenele, ceainării, pizzerii, catering și chiar nunți și botezuri! Chiar și evenimentele corporate au nevoie de creație meniu profesionist!

Serviciile noastre pentru grafică de meniuri includ:

  • design atrăgător și creativ;
  • opțiuni de design nelimitate și 3 concepte unice;
  • modificări nelimitate;
  • poți alege dintr-o variată colecție de imagini, dar putem lucra și cu imaginile aduse de tine, sau putem căuta imaginile cele mai potrivite pe site-urile de stock și le putem adăuga ulterior la costul lucrării;
  • ședință foto de produs pentru mâncăruri și băuturi, la cerere, dacă este cazul;
  • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
  • 100% satisfacție garantată;
  • durata proiectului: 2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 5 zile;
  • fișierele grafice de lucru, pentru a le păstra în arhiva companiei;
  • materialul final va fi exportat ca PDF sau TIF de înaltă rezoluție, gata de tipar. dar vei primi și fișiere PDF sau JPG pentru distribuirea pe email sau în mediul online.
Preț creare grafică meniu restaurant
de la

15 Euro / pagină

(nu se adaugă TVA)
Vom face o estimare în funcție de numărul de pagini dorit și de materialele de inserat.
Ședințele foto de produs se taxează suplimentar, separat.
Pentru orice alte informații nu ezitați să ne contactați.
Exemple din Portofoliul de Grafică Meniu Restaurant: