Grafică Pliante Publicitare

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Grafică Pliante Publicitare.
Pliantele sunt un element esențial în marketingul direct, iar noi știm cum să facem grafică pliante publicitare perfecte pentru campania ta de promovare.
Dacă vrei să-ți promovezi afacerea într-un mod eficient și creativ, ai nevoie de servicii de design publicitar pentru crearea de pliante publicitare de calitate.

Noi îți oferim soluții personalizate, adaptate nevoilor și bugetului tău.
Fie că vrei să anunți un eveniment, o ofertă specială sau să atragi clienți noi, noi îți putem crea pliante care să capteze atenția și să transmită mesajul dorit.

Avem o echipă de designeri profesioniști, care folosesc cele mai noi tehnologii și programe de editare grafică.

Îți garantăm calitate, rapiditate și prețuri accesibile.

Contactează-ne acum și spune-ne ce vrei să apară pe pliantele tale. Noi îți vom trimite o ofertă personalizată și câteva variante de design din care să alegi. Nu mai aștepta, profită acum de serviciile noastre de design publicitar pentru crearea de pliante!

Serviciile noastre includ:

 • Design atrăgător și creativ

 • Opțiuni de design nelimitate

 • Minim 3 concepte unice

 • 3 revizii gratuite

  DURATA proiectului:
  2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 5 zile.
  Format VECTORIAL
  După definitivarea variantei finale, fișierele vor fi realizate și livrate în formatele vectoriale cele mai comune (Adobe Illustrator .AI .EPS, .PDF), necesare pentru tipar.
  Format RASTER
  Vei primi totodată și fișierele în formatele JPG și PNG transparent, pentru preview, inserare în diverse documente sau pentru utilizare online.
  100% SATISFACȚIE
  Servicii rapide.
  Fără compromisuri la calitate.
  100% satisfacție garantată.
  Pentru inițierea sau menținerea fluxului de vânzare, pliantele sunt printre modalitățile cele mai eficiente. Sunt folosite intens în campaniile de promoții, evenimentele de promovare etc.

  Un pliant conceput în mod profesionist expune clar ce oferă, din partea cui vine oferta și de ce să accepți ce oferă.
  Cum te ajută în mod efectiv un pliant? Devii cunoscut cu ajutorul pliantelor!
  Pentru a-ti face răspândită afacerea ai nevoie de un "purtător de cuvânt", care să vorbească potențialilor clienți despre ceea ce faci, despre ceea ce brandul tău ar vrea să le spună.
  Pliantele sunt un element esențial în marketingul direct.
  Spre deosebire de flyere, un pliant publicitar promovează informația durabilă și detaliată.

  Atunci când vrei, de exemplu, să îți promovezi oferta de pizza sau meniul restaurantului detaliile se prezintă mai bine cu ajutorul pliantelor.

  Deosebirea adevărată între flyer și pliant constă în distribuirea diferită.
  Un pliant este mai mare decât un fluturaș publicitar, are una sau mai multe plieri, însă esențialul este tipul de informație ce presupune o altă distribuire.

  Pliantele se distribuie în locații ce nu împiedică studierea conținutului. Mai rar se dau în mână, de obicei se plasează în căsuțele poștale, se agață de încuietorile ușilor, se inserează în reviste.

  Pliantele eficiente sunt o combinație între calitatea hârtiei, exprimarea grafică talentată a conținutului, performanța procesului de tipărire și distribuirea inteligentă.
  Pliantele au menirea să promoveze un produs sau o companie, și de aceea trebuie să fie realizate cu profesionalism.
  Se numără printre cele mai folosite materiale promoționale.

  Printre cele mai comandate formate de pliante la noi sunt cele A4, de obicei triptice, adică pliate în 3.
  Ca format, pliantele au 2 pagini față / verso, îndoite pentru un total de 4 pagini, cu dimensiuni care variază de la A6, A5, 1/3 A4 și maxim A3 (indoit).

  Noi avem experința necesară si putem realiza pliante profesioniste în orice format dorit și după orice concept.
  Vă prezentăm mai jos cele mai uzuale formate de pliante publicitare:
  Format simplu
  închis 148x210 mm
  deschis 297x210 mm
  finisare 1 big
  Format fereastră
  închis 148x210 mm
  deschis 297x210 mm
  finisare 2 big-uri
  Format înfășurat
  închis 100x210 mm
  deschis 297x210 mm
  finisare 2 big-uri
  Format altar
  închis 100x210 mm
  deschis 400x210 mm
  finisare 3 big-uri
  Format paralel
  închis 75x210 mm
  deschis 297x210 mm
  finisare 3 big-uri
  Format fluture
  închis 100x210 mm
  deschis 400x210 mm
  finisare 4 big-uri
  Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma campaniilor create cu aceste materiale promoționale.

  Cum te putem ajuta?


  Întreabă-ne orice pe email oferta@graficapublicitara.net
  sau la telefon 0766 663 774

  Amplifică-ți mesajul cu pliante uimitoare!

  Ești gata să faci o impresie de durată și să-ți captivezi publicul? Nu mai căuta! Echipa noastră de experți în design este aici pentru a vă aduce ideile la viață cu pliante atrăgătoare și de impact.

  De ce să alegeți serviciile noastre de design de pliante?

  Strălucire creativă
  Dezlănțuiți puterea imaginilor convingătoare care vorbesc mai tare decât cuvintele.
  Designerii noștri talentați creează modele unice, care atrag atenția și care rezonează cu brandul dvs.
  Design personalizat
  Viziunea ta, expertiza noastră! Personalizăm fiecare pliant pentru a se alinia perfect cu identitatea brandului dvs., asigurând un aspect consecvent și profesional care vă diferențiază.
  Versatilitate
  De la promoții la evenimente până la lansări de produse, ne ocupăm de toate. Portofoliul nostru divers demonstrează capacitatea noastră de a crea pliante publicitare pentru orice ocazie sau nevoie de afaceri.
  Concepte inovatoare
  Rămâneți înaintea curbei cu concepte de design proaspete și inovatoare. Nu creăm doar pliante, ci vă spunem povestea prin imagini care lasă o impresie de durată.
  Execuție rapidă
  Timpul este esențial și înțelegem importanța termenelor limită. Fluxul nostru de lucru eficient asigură livrarea la timp, fără a compromite calitatea.
  Creșteți-vă impactul
  Transformați-vă mesajul într-o experiență de neuitat. Design-urile noastre nu numai că captează atenția, ci generează și implicarea și conversiile.
  Colaborare sigură
  Ideile dvs., expertiza noastră! Colaborăm îndeaproape cu dumneavoastră pentru a vă înțelege viziunea și pentru a vă oferi modele de pliante care depășesc așteptările dumneavoastră.
  Impresie de durată
  Sunteți gata să vă ridicați deasupra concurenței? Haideți să creăm împreună pliante publicitare care să întoarcă capetele și să lase o impresie de durată!
  Zboară sus cu serviciile noastre excepționale de design de pliante!

  Exemple din Portofoliul de Grafică Pliante Publicitare:

  #

  Etichete:

  design pliant, design pliant de promovare, design pliante, design pliante de promovare, design pliante promotionale, design pliante publicitare, design publicitar, grafica pliant, grafica pliant de promovare, grafica pliant promotional, grafica pliant publicitar, grafica pliante, grafica pliante de promovare, grafica pliante promotionale, grafica pliante promotionali, grafica pliante publicitare, grafica profesionala, pliant, pliant promotional, pliant publicitar, pliante, pliante de promovare, pliante promotionale, pliante publicitare, servicii grafica