Grafică Voucher, Cupon de Reducere, Design Card Cadou Firmă și Invitație Corporate

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Grafică Voucher, Design Carduri Cadou și Invitații Corporate.

Apelează cu încredere la noi pentru grafică voucher invitații corporate și card cadou, făcute cu pasiune și dedicare pentru firma ta!


Materialele de prezentare înglobează toate formele de grafică care servesc ca suport de comunicare a unei companii, în relația cu clienții și colaboratorii. O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul.
De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de tipărituri și materiale de promovare tipărite sau digitale.

Realizăm design și machetare print - DTP pentru vouchere promoționale, carduri cadou firmă și invitații corporate.

Voucher-ul și invitațiile sunt instrumente de marketing prin care poți măsura foarte ușor o campanie de promovare.
Grafica acestor materale este aproape la fel de importantă ca și cea a cărților de vizită.
Va fi practic primul contact al clientului cu afacerea ta.

Voucher, Cupon de Reducere, Card Cadou Firmă
Voucher este termenul utilizat în marketing pentru tichetele sau cupoanele de reduceri.
În general, un voucher poate fi folosit pentru obţinerea unei reduceri la achiziţionarea unor anumite produse de la un anumit comerciant sau producător.
Aceste bonuri au o valabilitate limitată în timp.

Voucherele se prezintă sub forma unor bilete de diverse forme şi culori pe care este tipărită valoarea acestora.
Voucher-ul este un instrument de marketing. El se foloseşte în general pentru promovarea unor produse sau pentru creşterea vânzărilor în perioadele în care este conoscut faptul că acestea vor scădea (pe perioada vacanţelor, etc.).
În mod uzual, un voucher este folosit pentru a-i face pe cumpărători să (re)vină în magazine pentru a cumpăra produse și servicii.

Fie că este vorba de un voucher de fidelizare, primit după o achiziție, fie că este vorba de un fluturaș distribuit în mall pentru a te face să intri în magazin, cupoanele de reducere sunt nelipsite în arsenalul de unelte folosite de retaileri pentru a-i atrage pe cumpărători.
Tipuri de vouchere: reducere în bani (sau procentuală) la un anumit magazin, reducere procentuală la al doilea produs cumpărat, voucher pentru achiziții ulterioare din același magazin, voucher sau card cadou, voucher pentru câștigătorul unui concurs și așa mai departe.

Voucherele sunt instrumente de marketing minunate și orice companie care se respectă ar trebui să ia în calcul utilizarea lor.
Noi vă stăm la dispoziție cu servicii profesionale de design pentru campaniile voastre.
Invitații corporate
Serviciile noastre de design pentru invitații personalizate realizate ca modele unicat și destinate companiilor pentru campanii promoționale, aniversare, deschideri (conferințe, evenimente, showroom-uri și altele) pot satisface și cele mai exigente cereri.

Orice eveniment corporate, oricât de bine planificat și elegant ar fi, nu poate fi complet fără o invitație personalizată la fel de elegantă.

Invitația trebuie să respecte și ea liniile directoare de design ale tuturor celorlalte materiale care definesc brandul. Doar așa invitații își vor da seama că au de a face cu o companie implicată și dedicată.

O invitație la un eveniment de promovare sau aniversar nu trebuie să conțină prea multe elemente, însă e esențial să fie realizată impecabil din punct de vedere grafic. Aici intervenim noi, pentru a ne asigura că firma ta excelează sub toate aspectele.

Apelează cu încredere la noi pentru design invitație eveniment corporate, pentru grafică profesionistă, făcută cu pasiune și dedicare!
Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma campaniilor create cu aceste materiale promoționale.

Serviciile noastre pentru grafică Voucher, Cupon de Reducere, Card Cadou Firmă și Invitație Corporate includ:

  • design atrăgător și creativ;
  • opțiuni de design nelimitate și 3 concepte unice;
  • modificări nelimitate;
  • poți alege dintr-o variată colecție de imagini, dar putem lucra și cu imaginile aduse de tine, sau putem căuta imaginile cele mai potrivite pe site-urile de stock și le putem adăuga ulterior la costul lucrării;
  • ședință foto la cerere, dacă este cazul;
  • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
  • 100% satisfacție garantată;
  • durata proiectului: 2 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite;
  • fișierele grafice de lucru, pentru a le păstra în arhiva companiei;
  • materialul final va fi exportat ca PDF sau TIF de înaltă rezoluție, gata de tipar. dar vei primi și fișiere PDF sau JPG pentru distribuirea pe email sau în mediul online.
Preţuri Design
de la

40 Euro

(nu se adaugă TVA)
Pentru orice alte informații nu ezitați să ne contactați.
Exemple din Portofoliul de Grafică Voucher, Card Cadou și Invitații: