Grafică Voucher, Cupon de Reducere, Design Card Cadou Firmă și Invitație Corporate

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică tipărituri publicitare specializată în Grafică Voucher, Design Carduri Cadou și Invitații Corporate.
Apelează cu încredere la noi pentru grafică voucher invitații corporate și card cadou, făcute cu pasiune și dedicare pentru firma ta!
Dacă vrei să-ți promovezi afacerea într-un mod eficient și creativ, ai nevoie de servicii de design publicitar pentru crearea de fluturași.

Noi îți oferim soluții personalizate, adaptate nevoilor și bugetului tău.
Fie că vrei să anunți un eveniment, o ofertă specială sau să atragi clienți noi, noi îți putem crea fluturași care să capteze atenția și să transmită mesajul dorit.

Avem o echipă de designeri profesioniști, care folosesc cele mai noi tehnologii și programe de editare grafică.

Îți garantăm calitate, rapiditate și prețuri accesibile.

Contactează-ne acum și spune-ne ce vrei să apară pe fluturașii tăi. Noi îți vom trimite o ofertă personalizată și câteva variante de design din care să alegi. Nu mai aștepta, profită acum de serviciile noastre de design publicitar pentru crearea de vouchere, carduri cadou sau invitații!

Serviciile noastre includ:

 • Design atrăgător și creativ

 • Opțiuni de design nelimitate

 • Minim 3 concepte unice

 • 3 revizii gratuite

  DURATA proiectului:
  2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 5 zile.
  Format VECTORIAL
  După definitivarea variantei finale, fișierele vor fi realizate și livrate în formatele vectoriale cele mai comune (Adobe Illustrator .AI .EPS, .PDF), necesare pentru tipar.
  Format RASTER
  Vei primi totodată și fișierele în formatele JPG și PNG transparent, pentru preview, inserare în diverse documente sau pentru utilizare online.
  100% SATISFACȚIE
  Servicii rapide.
  Fără compromisuri la calitate.
  100% satisfacție garantată.
  Realizăm design și machetare print - DTP pentru vouchere promoționale, carduri cadou firmă și invitații corporate.

  Voucher-ul și invitațiile sunt instrumente de marketing prin care poți măsura foarte ușor o campanie de promovare.
  Grafica acestor materale este aproape la fel de importantă ca și cea a cărților de vizită.
  Va fi practic primul contact al clientului cu afacerea ta.

  Voucher, Cupon de Reducere, Card Cadou Firmă
  Voucher este termenul utilizat în marketing pentru tichetele sau cupoanele de reduceri.
  În general, un voucher poate fi folosit pentru obţinerea unei reduceri la achiziţionarea unor anumite produse de la un anumit comerciant sau producător.
  Aceste bonuri au o valabilitate limitată în timp.

  Voucherele se prezintă sub forma unor bilete de diverse forme şi culori pe care este tipărită valoarea acestora.
  Voucher-ul este un instrument de marketing. El se foloseşte în general pentru promovarea unor produse sau pentru creşterea vânzărilor în perioadele în care este conoscut faptul că acestea vor scădea (pe perioada vacanţelor, etc.).
  În mod uzual, un voucher este folosit pentru a-i face pe cumpărători să (re)vină în magazine pentru a cumpăra produse și servicii.

  Fie că este vorba de un voucher de fidelizare, primit după o achiziție, fie că este vorba de un fluturaș distribuit în mall pentru a te face să intri în magazin, cupoanele de reducere sunt nelipsite în arsenalul de unelte folosite de retaileri pentru a-i atrage pe cumpărători.
  Tipuri de vouchere: reducere în bani (sau procentuală) la un anumit magazin, reducere procentuală la al doilea produs cumpărat, voucher pentru achiziții ulterioare din același magazin, voucher sau card cadou, voucher pentru câștigătorul unui concurs și așa mai departe.

  Voucherele sunt instrumente de marketing minunate și orice companie care se respectă ar trebui să ia în calcul utilizarea lor.
  Noi vă stăm la dispoziție cu servicii profesionale de design pentru campaniile voastre.
  Invitații corporate
  Serviciile noastre de design pentru invitații personalizate realizate ca modele unicat și destinate companiilor pentru campanii promoționale, aniversare, deschideri (conferințe, evenimente, showroom-uri și altele) pot satisface și cele mai exigente cereri.

  Orice eveniment corporate, oricât de bine planificat și elegant ar fi, nu poate fi complet fără o invitație personalizată la fel de elegantă.

  Invitația trebuie să respecte și ea liniile directoare de design ale tuturor celorlalte materiale care definesc brandul. Doar așa invitații își vor da seama că au de a face cu o companie implicată și dedicată.

  O invitație la un eveniment de promovare sau aniversar nu trebuie să conțină prea multe elemente, însă e esențial să fie realizată impecabil din punct de vedere grafic. Aici intervenim noi, pentru a ne asigura că firma ta excelează sub toate aspectele.

  Apelează cu încredere la noi pentru design invitație eveniment corporate, pentru grafică profesionistă, făcută cu pasiune și dedicare!

  Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma campaniilor create cu aceste materiale promoționale.

  Cum te putem ajuta?


  Întreabă-ne orice pe email oferta@graficapublicitara.net
  sau la telefon 0766 663 774

  Amplifică-ți mesajul cu fluturași uimitori!

  Ești gata să faci o impresie de durată și să-ți captivezi publicul? Nu mai căuta! Echipa noastră de experți în design este aici pentru a vă aduce ideile la viață cu flyere atrăgătoare și de impact.

  De ce să alegeți serviciile noastre de design de flyere?

  Strălucire creativă
  Dezlănțuiți puterea imaginilor convingătoare care vorbesc mai tare decât cuvintele.
  Designerii noștri talentați creează modele unice, care atrag atenția și care rezonează cu brandul dvs.
  Design personalizat
  Viziunea ta, expertiza noastră. Personalizăm fiecare fluturaș pentru a se alinia perfect cu identitatea brandului dvs., asigurând un aspect consecvent și profesional care vă diferențiază.
  Versatilitate
  De la promoții la evenimente până la lansări de produse, ne ocupăm de toate. Portofoliul nostru divers demonstrează capacitatea noastră de a crea fluturași pentru orice ocazie sau nevoie de afaceri.
  Concepte inovatoare
  Rămâneți înaintea curbei cu concepte de design proaspete și inovatoare. Nu creăm doar fluturași; vă spunem povestea prin imagini care lasă o impresie de durată.
  Durată rapidă
  Timpul este esențial și înțelegem importanța termenelor limită. Fluxul nostru de lucru eficient asigură livrarea la timp, fără a compromite calitatea.
  Creșteți-vă impactul
  Transformați-vă mesajul într-o experiență de neuitat. Design-urile noastre nu numai că captează atenția, ci generează și implicarea și conversiile.
  Colaborare sigură
  Ideile dvs., expertiza noastră. Colaborăm îndeaproape cu dumneavoastră pentru a vă înțelege viziunea și pentru a vă oferi modele care depășesc așteptările dumneavoastră.
  Impresie de durată
  Sunteți gata să vă ridicați deasupra concurenței? Să creăm fluturași care să întoarcă capetele și să lase o impresie de durată.
  Zboară sus cu serviciile noastre excepționale de design de fluturași!

  Exemple din Portofoliul de Grafică Voucher, Card Cadou și Invitații: