De 21 de ani oferim Servicii Profesionale de Grafică Publicitară pentru Print și Online, Servicii Design Vectorizare Elemente Raster

Servicii Grafice Vectorizare Elemente Raster, Refacere Imagini, Reconstruire Logo

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică publicitară specializată în Servicii Grafice Vectorizare Elemente Raster, Refacere Imagini, Reconstruire Logo.
Cunoaștem cât de frustrant poate fi pentru clienții noștri să găsească o idee unică și interesantă pentru un logo, o carte de vizită, un concept de design pe care ar dori să-l utilizeze pentru afacerea lor.

Însă nu pot face de unii singuri acest lucru pentru că au nevoie de respectivul element într-un format care să poată fi reprodus la calitate bună sau foarte bună pe orice tip de mediu.
Uneori la dimensiuni foarte mari, cum ar fi pentru un banner outdoor, un panou publicitar, grafică vitrină sau un mesh pe o clădire.

Fie că găsiți inspirație pe internet sau desenați chiar voi acel element grafic reprezentativ și unic, noi vă putem ajuta cu servicii de vectorizare a elementelor raster.

Mai simplu spus, putem reproduce vectorial orice doriți, chiar dacă desenați un logo pe un servețel și ne trimiteți o poză a acestuia făcută cu telefonul.

Inspirația poate veni oricând, iar noi vă stăm la dispoziție s-o materializăm in grafică vectorială high resolution, care poate fi printată pe orice și oricât de mare.

Serviciile noastre includ:

RECONSTRUCȚIE FIDELĂ
Noua dvs. siglă sau elementele grafice pe care doriți să le aveți refăcute în format vectorial vor fi reconstruite manual, la modul cel mai profesionist și fidel posibil, cu păstrarea completă a detaliilor.
FORMAT VECTORIAL
Materialul final va fi exportat în toate tipurile de fișiere de care ai putea avea nevoie pentru tipar sau alte aplicații de dimensiuni mari: .AI, .EPS, .PDF, .SVG. Îți vom trimite și fișierele grafice de lucru, editabile ulterior, cu elemente text sau eventualele fonturi folosite.
FORMAT RASTER
Vei primi totodată și fișierele în formatele JPG și PNG transparent, pentru preview, inserare în diverse documente, comunicare cu clienții, trimitere pe email sau pentru utilizare online pe diferite platforme de social media.
100% SATISFACȚIE
Servicii rapide.
Fără compromisuri la calitate.
100% satisfacție garantată.
Vectorizarea imaginilor sau transformare imagine în format vectorial este utilă pentru eliminarea detaliilor nefolositoare dintr-o fotografie și pentru a putea reproduce o imagine la orice dimensiune, fără pierderea calității sau a clarității.
Grafica vectorială este formată din linii și forme geometrice drepte sau curbate, iar un fișier vectorial reține punctele de început și de sfârșit ale liniilor și formelor, gradul de curbură și culorile de umplere sau de margine ale acestora.
Imaginile vectoriale sunt complementare imaginilor bitmap, din grafica raster, în care imaginile sunt reprezentate ca un tablou de pixeli sau puncte de culoare.

Fișierele vectoriale, nefiind pe bază de pixeli, pot fi scalate la orice dimensiuni fără a se pierde din calitatea grafică a imaginii. Cele mai populare tipuri de fișiere vectoriale sunt: AI, EPS, PDF, SVG sau CDR. Pe lângă proprietatea lor de a arăta bine la orice dimensiuni, fișierele vectoriale pot fi foarte ușor modificate.

Mărește sau micșorează logo-ul tău la orice dimensiuni fără a pierde din caliteatea acestuia! Îl poți tipări, grava, broda și expune în orice formă fizică. Folosește-l în orice situație ai nevoie, fără a întâmpina probleme legate de dimensiunile acestuia.
Toate acestea sunt posibile dacă logo-ul tău este în format vectorial.

Cu ajutorul serviciilor noastre de vectorizare logo design vei transforma fișierele de slabă calitate ale unui logo în fișiere vectoriale de cea mai bună calitate!
Afișarea și crearea imaginilor vectoriale
Display-urile computerelor sunt alcătuite din puncte minuscule numite pixeli.
Imaginile bitmap sunt de asemenea construite folosind aceste puncte.

Cu cât sunt mai mici și mai apropiate, cu atât calitatea imaginii este mai ridicată, dar și mărimea fișierului necesar pentru stocarea ei. Dacă imaginea este afișată la o mărime mai mare decât cea la care a fost creată inițial, devine granulată și neclară, deoarece pixelii din alcătuirea imaginii nu mai corespund cu pixelii de pe ecran.

În cazul imaginilor vectoriale însă, fișierul stochează liniile, formele și culorile care alcătuiesc imaginea, ca formule matematice.
Un program de grafică vectorială folosește apoi aceste formule pentru a construi imaginea pe ecran, la calitate optimă, în funcție de rezoluția ecranului.
Așadar, acestea pot produce o imagine de orice mărime și nivel de detaliu, calitatea imaginii fiind determinată doar de rezoluția display-ului, mărimea fișierului rămânând aceeași.

Imprimarea unei imagini vectoriale pe hârtie sau pe orice alt material va da un rezultat mai clar și de o rezoluție mai înaltă decât cea posibilă pe un ecran, folosind exact același fișier.
Pentru a crea și modifica imagini vectoriale sunt folosite programe software de desen vectorial, cum sunt Adobe Illustrator, CorelDRAW, ca să le enumerăm doar pe cele mai utilizate.

Cele mai multe aplicații de grafică vectorială dispun de funcții "trace", adică de vectorizare automată a unei imagini raster, dar rezultatele sunt de cele mai multe ori nesatisfăcătoare sau necesită atât de multe ajustări ulterioare încât pur și simplu nu merită efortul.

Pe de altă parte, prin operațiuni de vectorizare manuală, realizate de un grafician talentat, se obține cea mai bună calitate în mod garantat. Totuși, acesta este un proces laborios, care trebuie făcut doar de către specialiști.

Se obțin rezultate spectaculoase, în timp relativ scurt, cu costuri minime. Clienții pot astfel beneficia de servicii de vectorizare rapide și convenabile.

Trimiteți imaginile raster pentru vectorizare în orice format preferați.
Imaginile vectorizate vor fi furnizate în fișiere vectoriale editabile de tip AI, EPS, SVG și PDF.
Conversia din și în format raster
Adesea este necesar ca o imagine, odată ce este adusă la forma dorită, să fie convertită din format vectorial într-un format raster comun, ce poate fi folosit de o gamă largă de aplicații și dispozitive.
Mărimea fișierului astfel generat va fi direct proporțională cu rezoluția selectată, în timp ce mărimea fișierului sursă va rămâne aceeași.

Conversia din format vectorial se face practic de fiecare dată când este afișată imaginea, astfel încât procesul de salvare ca bitmap într-un fișier este destul de simplu.

Vectorizarea
Aceasta se referă la programe și tehnologii/servicii folosite pentru a converti imagini de tip bitmap în imagini de tip vectorial.

Imaginile pot fi vectorizate pentru o mai bună utilizare și redimensionare, de obicei fară diferențe mari față de original.
Vectorizarea unei fotografii îi va schimba aspectul din fotografic în pictat sau desenat; fotografiile pot fi transformate și în siluete.
Aplicații ale vectorizării imaginilor
Un avantaj al vectorizării este că rezultatul poate fi integrat cu succes într-un design precum un logo, o grafică de panou publicitar, litere volumetrice sau design pentru personalizare mașini.

Datorită flexibilității în ceea ce privește rezoluția imaginilor vectoriale, acestea sunt folosite intensiv pentru crearea materialelor ce trebuie imprimate la mărimi foarte diverse: același fișier poate fi folosit pentru o carte de vizită, dar și pentru un banner publicitar, în ambele cazuri rezultatele fiind foarte clare și precise.

Vectorizare imagine – aceasta este foarte importantă atunci când vine vorba de un print de calitate.
Orice grafică vectorială tiparită va arăta incomparabil mai bine pe hârtie față de aceeași grafică convertita în imagine.

Cele mai comune utilizări ale imaginilor de tip Vector sunt pentru tipărituri de mari dimensiuni, datorită lipsei limitei de rezoluție, plotuiri (decupaje) pe diverse materiale, de exemplu autocolante pentru mașini, etc.

Un alt avantaj este acela că grafica vectorială poate fi modificată cu usurință de orice grafician. Se pot modifica culori, texte sau poze și, cel mai important, fără a afecta calitatea designului.

Oricând aveți nevoie de vectorizare imagine, în cazul în care s-a pierdut grafica originală sau atunci când aveți o imagine pe care doriți să o faceți vector, graficienii de la Creatikon Studio pot reproduce orice în format vectorial.
Dacă firma ta are deja un logo, cel mai probabil ai aflat de termenul de “vector”. Dacă nu s-a întâmplat încă, cu siguranță se va întâmpla atunci când vei avea nevoie să printezi un banner, mesh, sau un panou de mari dimensiuni.

Firma de producție publicitară îți va solicita insistent logo-ul în format vectorial, majoritatea firmelor de acest gen fiind foarte reticente în a printa logo în format raster.

Mulți dintre clienții noștri au logo-uri făcute de “un prieten care se pricepe la Photoshop”, sau de firme de grafică care uită sau nu binevoiesc să furnizeze logo-ul și în format vectorial, astfel având “la mână” ulterior beneficiarii și pentru alte materiale publicitare, o carte de vizită, un flyer, banner, etc.

Pentru cei aflați în situația anterior menționată noi furnizăm servicii de vectorizare sau creație logo-uri și alte elemente de design grafic.
Serviciile noastre pentru transformare îmagine in format vectorial sau convertire jpg la vector includ:

  • 100% satisfacție garantată;
  • servicii rapide, fără compromisuri la calitate;
  • reconstrucție manuală profesionistă, cu păstrarea completă a detaliilor;
  • predarea fișierelor grafice de lucru, editabile ulterior, cu elemente text;
  • materialul final va fi exportat în toate tipurile de fișiere de care ai putea avea nevoie pentru tipar sau alte aplicații de dimensiuni mari: AI, EPS, PDF, SVG;
  • fișiere grafice pentru mediul online: JPG, PNG.


Cu ajutorul serviciilor noastre de vectorizare imagini vei transforma ideea desenată de tine despre un logo sau concept grafic în fișiere vectoriale de cea mai bună calitate!
Preț Servicii Vectorizare
Deoarece fiecare proiect este unic și prezintă nivele diferite de complexitate, vom face o estimare a prețului pentru aceste servicii de vectorizare după ce vom afla specificul fiecăruia.

Costurile depind strict de gradul de elemente care compun imaginea care va fi vectorizată și de timpul alocat acestui proces laborios de reconstrucție.
Pentru orice alte informații nu ezitați să ne contactați.