De 21 de ani oferim Servicii Profesionale de Grafică Publicitară Semnalistică, Grafică pentru Sisteme de Afișaj Interior și Exterior

Grafică Publicitară Semnalistică, Grafică pentru Sisteme de Afișaj Interior și Exterior, Design Publicitar Outdoor / Indoor

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică publicitară specializată în Grafică Publicitară Semnalistică, Grafică pentru Sisteme de Afișaj Interior și Exterior, precum și în Design Publicitar Outdoor și Indoor
Promovarea corectă și eficientă este cheia succesului unui brand, a unui produs sau serviciu.
Signalistica și afișajul publicitar presupun, de obicei, bugete considerabile și sunt destinate campaniilor pe termen mediu sau lung. Tocmai de aceea ar trebui să apelezi la profesioniști pentru grafica lor. Creatikon Studio îți realizează design-ul grafic și machetarea (DTP sau pregătirea materialelor pentru tipar) la prețuri extrem de avantajoase, indiferent de suportul ales.

Dezvoltăm concepte grafice pentru reclame de evenimente, roll-up, people stopper, bannere publicitare, panouri sau casete luminoase, vitrine magazine.
Dacă ai un punct de lucru sau de prezentare a afacerii, ori ai nevoie să-ți promovezi afacerea prin sisteme de afișaj la interior sau exterior, designerii de la Creatikon Studio îți pot furniza rapid câteva idei personalizate pentru publicitatea indoor sau outdoor.

Pentru ca evenimentul tău să aibă succes maxim, îți propunem o gamă variată de concepte și grafică sisteme de afișare.
Grafica de semnalistică pe care dorim să ți-o creăm se va adapta corespunzător brandului tău și strategiei campaniei de promovare, astfel că va avea un impact mare asupra unui număr mare de oameni.
Pentru a fi cât mai vizibili, apelați cu încredere la noi:

servicii de grafică publicitară pentru sisteme de afișare la interior și exterior

la cele mai bune prețuri și cea mai ridicată calitate!
Design-ul grafic pentru semnalistică trebuie să atingă 2 obiective:
1
Să capteze atenția consumatorului
2
Să îi transmită rapid mesajul dorit

Designul eficient înglobează atribute precum echilibru, putere, unitate, contrast, dinamism și proporție.


Alege servicii cu efect de durată, realizate de graficienii profesioniști de la Creatikon Studio!
Suntem specializați în relații de lungă durată cu clienții noștrii.
Pentru că știm ce facem și folosim puterea de exprimare a graficii pentru promovare convingătoare!

DESIGN PUBLICITAR PENTRU SISTEME DE AFIȘAJ INDOOR

Această categorie de produse este destinată personalizării interioarelor sediilor de companii, pentru un aspect estetic și o imagine unitară a brandului. Scopul acestor produse poate fi unul de direcționare, de informare sau pur decorative. Amplasate în interior, elementele de signalistică și orientare conferă o notă de eleganță și seriozitate spațiului unde sunt montate. Rolul acestor produse este de identificare a spațiilor și de organizare a fluxului în locațiile complexe.
Roll up - urile personalizate cu grafica creată de noi sunt soluția ideală pentru compania ta! Cu un design atrăgător, acestea sunt concepute să inspire încredere și profesionalism. Un roll-up banner este ideal pentru expunere la diverse evenimente ...

Usurința cu care se poate schimba posterul de la interior, face din aceste produse alegerea cea mai bună pentru afișarea diferitelor mesaje. Pentru expunerea mesajelor sau posterelor tale îți recomandăm serviciile de grafică afișe ramă click.

Dacă dorești să atragi atenția unui număr mare de persoane, panourile indoor pot avea o contribuție decisivă. Costurile de design sunt foarte bune raportate la expunere. Investiția într-o campanie indoor oferă o imagine mai puternică, care depinde însă decisiv de locație și de grafica utilizată.

Bannerele sunt instrumente eficiente de publicitate, care oferă un impact vizual deosebit și un contact permanent cu potențialii client. Sunt utilizate pentru o gamă largă de aplicații indoor, pentru decorări exterioare sau interioare, în cadrul evenimentelor de la târguri, expoziții, stadioane, meeting-uri, corturi etc.

DESIGN PUBLICITAR PENTRU SISTEME DE AFIȘAJ OUTDOOR

Publicitatea Outdoor este recunoscută pe plan mondial ca fiind una dintre cele mai creative tipuri de comunicare. Succesul unei campanii publicitare Outdoor depinde de vizibilitatea mesajului publicitar afişat, deoarece durata de expunere uneori este scurtă, privitorul având doar câteva secunde posibilitatea să observe reclama.
Reprezintă cel mai cunoscut sistem de expunere al informației pentru spații comerciale. Impactul vizual este amplificat de sistemul de iluminare, care poate varia. Casetele luminoase sunt elemente de signalistică de impact și foarte versatile, ce pot fi realizate în orice formă, orice dimensiune, orice culoare.

Dacă dorești să atragi atenția unui număr mare de persoane, panourile outdoor pot avea o contribuție decisivă. Costurile de design sunt foarte bune raportate la expunere. Investiția într-o campanie outdoor oferă o imagine mai puternică, care depinde însă decisiv de locație și de grafica utilizată.

Bannerele și mesh-urile sunt instrumente eficiente de publicitate, care oferă un impact vizual deosebit și un contact permanent cu potențialii client. Bannerele sunt utilizate în special în cadrul evenimentelor de la târguri, expoziții, stadioane, meeting-uri, corturi etc. Mesh-urile sunt în general printuri de mari dimensiuni foarte ieftine, destinate montajului pe fațadele clădirilor.

Ieși în evidență simplu și fără efort cu people stopper, un sistem de afișaj pentru exterior foarte rezistent, din aluminiu. Afișaj practic, optim, eficient, perfect pentru a semnaliza și a atrage atenția asupra promoțiilor și a noutăților firmei tale! Datorită sistemului click pentru rame, schimbarea printurilor se poate face în doar câteva momente. Alege grafică pentru panouri publicitare mobile, simplu de utilizat.