De 20 de ani oferim Servicii Profesionale de Grafică Publicitară Semnalistică, Grafică pentru Sisteme de Afișaj Interior și Exterior

Grafică Publicitară Semnalistică, Grafică pentru Sisteme de Afișaj Interior și Exterior, Design Publicitar Outdoor / Indoor

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică publicitară specializată în Grafică Publicitară Semnalistică, Grafică pentru Sisteme de Afișaj Interior și Exterior, precum și în Design Publicitar Outdoor și Indoor.

Promovarea corectă și eficientă este cheia succesului unui brand, a unui produs sau serviciu.

Signalistica și afișajul publicitar presupun, de obicei, bugete considerabile și sunt destinate campaniilor pe termen mediu sau lung. Tocmai de aceea ar trebui să apelezi la profesioniști pentru grafica lor. Creatikon Studio îți realizează design-ul grafic și machetarea (DTP sau pregătirea materialelor pentru tipar) la prețuri extrem de avantajoase, indiferent de suportul ales.

Dezvoltăm concepte grafice pentru reclame de evenimente, roll-up, people stopper, bannere publicitare, panouri sau casete luminoase, vitrine magazine.

Dacă ai un punct de lucru sau de prezentare a afacerii, ori ai nevoie să-ți promovezi afacerea prin sisteme de afișaj la interior sau exterior, designerii de la Creatikon Studio îți pot furniza rapid câteva idei personalizate pentru publicitatea indoor sau outdoor.

Pentru ca evenimentul tău să aibă succes maxim, îți propunem o gamă variată de concepte și grafică sisteme de afișare.
Grafica de semnalistică pe care dorim să ți-o creăm se va adapta corespunzător brandului tău și strategiei campaniei de promovare, astfel că va avea un impact mare asupra unui număr mare de oameni.

Pentru a fi cât mai vizibili, apelați cu încredere la noi:

servicii de grafică publicitară pentru sisteme de afișare la interior și exterior

la cele mai bune prețuri și cea mai ridicată calitate!
Design-ul grafic pentru semnalistică trebuie să atingă 2 obiective:
1
Să capteze atenția consumatorului
2
Să îi transmită rapid mesajul dorit

Designul eficient înglobează atribute precum echilibru, putere, unitate, contrast, dinamism și proporție.


Alege servicii cu efect de durată, realizate de graficienii profesioniști de la Creatikon Studio!
Suntem specializați în relații de lungă durată cu clienții noștrii.
Pentru că știm ce facem și folosim puterea de exprimare a graficii pentru promovare convingătoare!

DESIGN PUBLICITAR PENTRU SISTEME DE AFIȘAJ INDOOR

Această categorie de produse este destinată personalizării interioarelor sediilor de companii, pentru un aspect estetic și o imagine unitară a brandului. Scopul acestor produse poate fi unul de direcționare, de informare sau pur decorative. Amplasate în interior, elementele de signalistică și orientare conferă o notă de eleganță și seriozitate spațiului unde sunt montate. Rolul acestor produse este de identificare a spațiilor și de organizare a fluxului în locațiile complexe.

DESIGN PUBLICITAR PENTRU SISTEME DE AFIȘAJ OUTDOOR

Publicitatea Outdoor este recunoscută pe plan mondial ca fiind una dintre cele mai creative tipuri de comunicare. Succesul unei campanii publicitare Outdoor depinde de vizibilitatea mesajului publicitar afişat, deoarece durata de expunere uneori este scurtă, privitorul având doar câteva secunde posibilitatea să observe reclama.
Reprezintă cel mai cunoscut sistem de expunere al informației pentru spații comerciale. Impactul vizual este amplificat de sistemul de iluminare, care poate varia. Casetele luminoase sunt elemente de signalistică de impact și foarte versatile, ce pot fi realizate în orice formă, orice dimensiune, orice culoare.
Dacă dorești să atragi atenția unui număr mare de persoane, panourile outdoor pot avea o contribuție decisivă. Costurile de design sunt foarte bune raportate la expunere. Investiția într-o campanie outdoor oferă o imagine mai puternică, care depinde însă decisiv de locație și de grafica utilizată.
Bannerele și mesh-urile sunt instrumente eficiente de publicitate, care oferă un impact vizual deosebit și un contact permanent cu potențialii client. Bannerele sunt utilizate în special în cadrul evenimentelor de la târguri, expoziții, stadioane, meeting-uri, corturi etc. Mesh-urile sunt în general printuri de mari dimensiuni foarte ieftine, destinate montajului pe fațadele clădirilor.
Ieși în evidență simplu și fără efort cu people stopper, un sistem de afișaj pentru exterior foarte rezistent, din aluminiu. Afișaj practic, optim, eficient, perfect pentru a semnaliza și a atrage atenția asupra promoțiilor și a noutăților firmei tale! Datorită sistemului click pentru rame, schimbarea printurilor se poate face în doar câteva momente. Alege grafică pentru panouri publicitare mobile, simplu de utilizat.
Exemple din Portofoliul de Grafică Publicitară Semnalistică Indoor / Outdoor:
 • Afișe și Postere Publicitare

  Creatikon Studio îți oferă experiență si profesionalism în crearea unor afișe și postere de promovare perfect potrivite scopurilor tale si cu un design grafic profesionist, realizat la cele mai înalte standarde de calitate și execuție tehnică.
  Creatikon Studio este o firmă de grafică publicitară din Brașov, specializată în design afișe publicitare, de toate formele și mărimile.
 • Grafică Panouri Publicitare

  Expune-ți business-ul pe panouri publicitare! Oferă-i vizibilitatea pe care o merită! Pentru cine se gândește să investească într-un astfel de segment al publicității, Creatikon Studio vă stă la dispoziție cu o gamă largă de servicii de grafică panouri publicitare.
  Creatikon Studio este o firmă de grafică publicitară din Brașov, specializată în realizare grafică panouri publicitare de orice forme si dimensiuni.
 • Grafică Bannere Publicitare

  Bannerele și mesh-urile sunt instrumente eficiente de publicitate, care oferă un impact vizual deosebit și un contact permanent cu potențialii clienți. Creatikon Studio stă la dispoziția clienților săi cu o experiență impresionantă în design publicitar.
  Creatikon Studio este o firmă de grafică publicitară din Brașov, specializată în realizare grafică bannere publicitare de orice forme si dimensiuni.