De 20 de ani oferim Servicii Profesionale de Grafică Publicitară Semnalistică, Grafică pentru Sisteme de Afișaj Interior

Design Publicitar pentru Sisteme de Afișaj Indoor

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică publicitară specializată în Grafică Publicitară Semnalistică, Grafică pentru Sisteme de Afișaj Interior și Exterior, precum și în Design Publicitar Outdoor și Indoor.

Signalistica și afișajul publicitar presupun, de obicei, bugete considerabile și sunt destinate campaniilor pe termen mediu sau lung. Tocmai de aceea ar trebui să apelezi la profesioniști pentru grafica lor. Creatikon Studio îți realizează design-ul grafic și machetarea (DTP sau pregătirea materialelor pentru tipar) la prețuri extrem de avantajoase, indiferent de suportul ales.


Servicii profesionale de Grafică Sisteme Afișaj Indoor
Dezvoltăm concepte grafice pentru semnalistică și sisteme de afișare de interior: roll-up banner, afișe de orice dimensiune, standuri expoziționale, reclame luminoase de interior, banner și panouri publicitare de interior, signalistică semnalizare și direcționare, pop-up spyder display, autocolante decorative pentru vitrine, geamuri sau pereți. Sau orice altceva aveți nevoie pentru promovare la interior!

Reclamele Indoor sunt cea mai mare provocare în publicitate. Ele trebuie să fie realizate în aşa fel încât să menţină trează atenţia publicului. Reclamele Indoor se amplasează în locuri cu trafic ridicat şi foarte bine targetat, având o rată de succes foarte mare, pentru a se recepţiona mesajul de către consumatorul final. Signalistica Indoor este o soluţie clasică, dar extrem de eficientă pentru promovarea afacerii dumneavoastră.

Această categorie de produse este destinată personalizării interioarelor sediilor de companii, pentru un aspect estetic și o imagine unitară a brandului. Scopul acestor produse poate fi unul de direcționare, de informare sau pur decorative. Amplasate în interior, elementele de signalistică și orientare conferă o notă de eleganță și seriozitate spațiului unde sunt montate. Rolul acestor produse este de identificare a spațiilor și de organizare a fluxului în locațiile complexe.

Grafică signalistică indoor este o formă de publicitate care se desfăşoară în locaţii închise şi are scopul de a atrage atenţia potenţialilor clienţi ce frecventează acele locuri, încercând să îi transforme în consumatori. Publicitatea Indoor este considerată una dintre cele mai eficiente forme de publicitate neconvenţională, deoarece impactul crescut este asigurat de lipsa altor stimuli care să diminueze şi să influenţeze transmiterea mesajului publicitar către clienţii targetați.

Succesul campaniilor publicitare indoor este posibil deoarece mesajul campaniei ajunge imediat la consumatorul final. Succesul campaniei se bazează şi pe faptul că audienţa targetată care recepţionează mesajul, îl reţine mai mult timp decât orice alt tip de audienţă. Semnalistica Indoor este eficientă şi din punct de vedere al costurilor reduse raportate la impactul imediat.

Conceptele de grafică sisteme de afișaj interior sunt rezervate publicităţii de interior ce are rolul de a atrage clienţi din apropierea locaţiei ce este promovată şi nu numai, existând posibilitatea promovării afacerii şi la distanţă (centre comerciale, mall-uri, clădiri de birouri, hoteluri, hypermarket-uri, metrou).

Datorită flexibilităţii materialelor folosite şi a faptului că sunt la adăpost de itemperii, produsele de design publicitar indoor pot lua orice formă şi pot fi montate aproape oriunde. Această categorie de produse este destinată personalizării sediilor de companii, a showroom-urilor, a punctelor de vânzare POS, a magazinelor, a expoziţiilor, a locurilor destinate mercantizării.
Pentru a fi cât mai vizibili, apelați cu încredere la noi:

servicii de grafică publicitară pentru sisteme de afișare la interior

la cele mai bune prețuri și cea mai ridicată calitate!
Grafică Roll-up Banner
Roll up - urile personalizate cu grafica creată de noi sunt soluția ideală pentru compania dvs.

Cu un design atrăgător, acestea sunt concepute să inspire încredere și profesionalism.

Un roll-up banner este ideal pentru expunere la diverse evenimente.


Detalii

Grafică Afiș Ramă Click, Afișe A3, A2, A1, A0
Usurința cu care se poate schimba posterul de la interior, face din aceste produse alegerea cea mai bună pentru afișarea diferitelor mesaje.

Pentru expunerea mesajelor sau posterelor dvs vă recomandăm serviciile de grafică afișe ramă click.

Pentru specificații legate de afișele create de noi, vă rugăm să vizitați și secțiunea Grafică Afișe Postere Publicitare.


Detalii

Grafică Standuri Expoziționale
Standurile expo sunt decoruri complexe, spectaculoase și care au în spate un plan de proiectare și logistică foarte bine pus la punct.
Standurile reprezintă elementul-cheie pentru reușita campaniei de promovare.

Trebuie să aveți o imagine profesionistă în orice loc.


Detalii

Grafică Reclame și Casete Luminoase de Interior
Reprezintă cel mai cunoscut sistem de expunere al informației pentru spații comerciale.
Impactul vizual este amplificat de sistemul de iluminare, care poate varia.
Reclamele luminoase sunt elemente de signalistică de impact și foarte versatile, ce pot fi realizate în orice formă, orice dimensiune, orice culoare.


Detalii

Grafică Panouri Publicitare de Interior
Dacă dorești să atragi atenția unui număr mare de persoane, panourile indoor pot avea o contribuție decisivă.
Costurile de design sunt foarte bune raportate la expunere.
Investiția într-o campanie indoor oferă o imagine mai puternică, care depinde însă decisiv de locație și de grafica utilizată.


Detalii

Grafică Bannere Publicitare de Interior
Bannerele sunt instrumente eficiente de publicitate, care oferă un impact vizual deosebit și un contact permanent cu potențialii client.
Sunt utilizate pentru o gamă largă de aplicații indoor, pentru decorări exterioare sau interioare, în cadrul evenimentelor de la târguri, expoziții, stadioane, meeting-uri, corturi etc.


Detalii

Grafică Signalistică Direcţionare / Semnalizare
Acestea sunt materiale pentru direcționarea în interiorul unei incinte, indicarea unor spații, prezentarea unui eveniment, decorarea unor încăperi.
Include articole precum: plăcuțe indicatoare, direcționale și de informare, decorațiuni și afișaj perete etc.


Detalii

Grafică Pop-up Spider Display
Sistemul pop-up spyder este cel mai popular sistem expozițional la nivel mondial.
Mărimea acestui material publicitar oferă un impact vizual deosebit, perfect pentru a fi folosit ca fundal la diferite evenimente sau pentru a promova diverse branduri și produse.


Detalii

Grafică Decor Autocolant (Vitrine, Geamuri, Pereți)
Maximizează spațiul de publicitate! Creație grafică stickere autocolante PVC.
Autocolante decorative de mari dimensiuni pentru vitrine, uși, ferestre, pereți, podele - floor graphics, sau orice altă suprafață ai disponibilă pentru promovarea firmei tale.


Detalii

Exemple din Portofoliul de Grafică Semnalistică Indoor:
Citește în continuare: