Grafică Afiș Ramă Click, Afișe A3, A2, A1, A0

O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul. De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de materiale de promovare indoor.

Serviciile noastre includ:

 • Design atrăgător și creativ

 • Opțiuni de design nelimitate

 • Minim 3 concepte unice

 • 3 revizii gratuite

  DURATA proiectului:
  2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 5 zile.
  Format VECTORIAL
  După definitivarea variantei finale, fișierele vor fi realizate și livrate în formatele vectoriale cele mai comune (Adobe Illustrator .AI .EPS, .PDF), necesare pentru tipar.
  Format RASTER
  Vei primi totodată și fișierele în formatele JPG și PNG transparent, pentru preview, inserare în diverse documente sau pentru utilizare online.
  100% SATISFACȚIE
  Servicii rapide.
  Fără compromisuri la calitate.
  100% satisfacție garantată.
  Usurința cu care se poate schimba posterul de la interior, face din aceste produse alegerea cea mai bună pentru afișarea diferitelor mesaje.

  Pentru expunerea mesajelor sau posterelor de reclamă pentru firma ta îți recomandăm serviciile de grafică afișe ramă click.
  Afișele sunt folosite în scopuri publicitare, cu o multitudine de scopuri: pentru a atrage noi clienți, pentru a face reclamă unui nou produs / serviciu sau pentru a semnala o anumită ofertă.

  Un afiș reprezintă o investiție mică, ce produce un impact direct asupra clientului.

  Dacă vrei să îți promovezi afacerea și ai încercat deja diverse modalități, probabil ești conștient de importanța unui afiș și de impactul pe care acesta îl poate avea asupra potențialului client.
  Posterele reprezintă o metodă excelentă de a decora un spațiu (personal sau profesional) sau de a da o notă personală unui cadou.

  Puteți opta pentru un design special, un tablou preferat sau o fotografie deosebită.

  Apelează cu încredere la serviciile Creatikon Studio de grafică afișe și postere și îți garantăm 100% satisfacție și profesionalism!
  Serviciile de grafică afișe merită atenția ta, deoarece un astfel de material publicitar atrage clienții atât prin informațiile clare și bine structurate care se regăsesc pe el, dar și prin design.

  Atunci când vii la noi pentru design poster sau creație afiș ne vom asigura că îți vom furniza un produs finit atractiv, care să transmită mesajul clar și concis, precum și un design potrivit tipului de business pentru care se realizează afișul.
  Modul nostru de lucru se caracterizează pri urmărirea indicațiilor clientului, dar în același timp facem și propuneri specializate, pe placul acestuia.
  Scopul nostru este conceperea unui material promoțional pe măsura așteptărilor clientului.
  Posterele și afișele pot avea diferite dimensiuni, în funcție de locul unde vor fi expuse sau de informația ce trebuie transmisă, dar trebuie ținut cont de faptul că lățimea maximă de print digital este de 160 cm, iar lungimea este nelimitată.

  Dimensiunea celor mai folosite sunt cele standard, deoarece acestea sunt și dimeniunile ramelor ce se găsesc în comerț.
  De exemplu : afiș 50x70 cm, afiș 70x100 cm, afiș A0, afiș A1, afiș A2, afiș A3, afiș A4.

  Începând cu formatul A3, afișele devin observabile, efectul lor fiind puternic corelat cu dimensiunile la care este tipărit.
  Afișul A3 și 35x50 cm sunt cele mai frecvente dimensiuni de afișe utilizare pentru promovare în diferite medii, formatul extins 48x70 cm fiind cerut mai rar.

  Tipărirea afișelor se face în majoritatea cazurilor pe o singură față dar se pot printa și față-spate atunci când se aplică pe suporturi transparente.

  Afișele și posterele sunt obligatorii pentru orice încercare de promovare în spațiul public.
  Creatikon Studio exact asta face: concepe afișe și postere care atrag atenția!
  Printr-o comunicare creativă și prin experiența de marketing dobandită în cei peste 11 ani de când activăm in domeniul graficii publicitare, realizăm postere, afișe care ies în evidență și sunt ținute minte cu usurință.
  Mai pe scurt, concepem afișe și postere CARE VÂND !
  Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma campaniilor create cu aceste materiale de afișare și promovare.

  Serviciile noastre pentru grafică afișe și postere includ:

  • design atrăgător și creativ;
  • opțiuni de design nelimitate și 3 concepte unice;
  • modificări nelimitate;
  • poți alege dintr-o variată colecție de imagini, dar putem lucra și cu imaginile aduse de tine, sau putem căuta imaginile cele mai potrivite pe site-urile de stock și le putem adăuga ulterior la costul lucrării;
  • ședință foto la cerere, dacă este cazul;
  • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
  • 100% satisfacție garantată;
  • durata proiectului: 2 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 3 zile;
  • fișierele grafice de lucru, pentru a le păstra în arhiva companiei;
  • materialul final va fi exportat ca PDF de înaltă rezoluție, gata de tipar. dar vei primi și fișiere PDF sau JPG pentru distribuirea pe email sau în mediul online.

  Exemple din Portofoliul de grafică afișe și postere: