Grafică Bannere Publicitare de Interior

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică publicitară specializată în Grafică Bannere Publicitare de Interior.

Signalistica și afișajul publicitar presupun, de obicei, bugete considerabile și sunt destinate campaniilor pe termen mediu sau lung. Tocmai de aceea ar trebui să apelezi la profesioniști pentru grafica lor.
Creatikon Studio îți realizează design-ul grafic și machetarea (DTP sau pregătirea materialelor pentru tipar) la prețuri extrem de avantajoase, indiferent de suportul ales.

O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul.
De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de materiale de promovare indoor.

Pentru servicii profesionale de grafică panouri publicitare interior apelați la noi cu încredere!

Serviciile noastre includ:

 • Design atrăgător și creativ

 • Opțiuni de design nelimitate

 • Minim 3 concepte unice

 • 3 revizii gratuite

  DURATA proiectului:
  2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 5 zile.
  Format VECTORIAL
  După definitivarea variantei finale, fișierele vor fi realizate și livrate în formatele vectoriale cele mai comune (Adobe Illustrator .AI .EPS, .PDF), necesare pentru tipar.
  Format RASTER
  Vei primi totodată și fișierele în formatele JPG și PNG transparent, pentru preview, inserare în diverse documente sau pentru utilizare online.
  100% SATISFACȚIE
  Servicii rapide.
  Fără compromisuri la calitate.
  100% satisfacție garantată.
  Bannerele sunt instrumente eficiente de publicitate, care oferă un impact vizual deosebit și un contact permanent cu potențialii clienți.
  Sunt utilizate pentru o gamă largă de aplicații indoor, pentru decorări exterioare sau interioare, în cadrul evenimentelor de la târguri, expoziții, stadioane, meeting-uri, corturi etc.

  Flexibilitatea unui banner publicitar îl face un mediu minunat pentru companii. Este cel mai bine utilizat în aplicații care beneficiază de printuri de mari dimeniuni mari.
  Companiile pot folosi bannerele publicitare pentru a semnaliza un punct de vânzare sau bannere amplasate în spații cu trafic pietonal mare.

  Serviciile noastre de grafică banner publicitarîți permit să concepi materialul de afișaj de interior care se potrivește perfect preferințelor și necesităților tale.
  Reclama prin intermediul bannerelor publicitare este una dintre cele mai stabile și accesibile metode de publicitate.
  Datorită timpului de expunere mai mare, designul bannerelor indoor permite o abordare grafică mai creativă și o libertate de „creativitate” mai mare din partea designerului.

  Chiar dacă privitorul are mai mult timp la dispoziție, mulți oameni își pierd repede concentrarea.
  La fel ca și abordarea grafică a bannerelor outdoor, nu trebuie abuzat cu excesul de elemente grafice, care să suprasatureze compoziția și să distragă atenția privitorului.

  Studiile indică faptul că privitorii sunt atrași de centrul compoziției unui banner, așadar informațiile esentiale sau elementele care au rolul de a atrage atenția trebuiesc a fi poziționate în acest spațiu.
  Bannerele reușesc să fie de departe cele mai puternice forme de reclamă OOH (Out Of Home) pentru că, în comparație cu alte modele de promovare, bannerele sunt cea mai bună soluție de a ieși în evidență.
  Cu costurile cele mai mici veți avea parte de o reclamă cu un impact puternic asupra clienților.

  Bannerele publicitare atrag atenția!
  Dimensiunile mari le fac să fie foarte ușor de observat, iar dacă au și un design foarte bine gândit, pot produce foarte ușor efectul dorit.

  Datorită costurilor mici și impactului vizual puternic bannerele publicitare sunt extrem de eficiente.
  Din aceste motive, bannerele publicitare au o foarte mare amploare în țara noastră.
  Un banner publicitar expus la intrarea în magazine poate spori vânzările cu peste 30 de procente.
  Avantajele publicității realizate cu bannere publicitare sunt de necontestat, printre ele găsindu-se și gradul de vizibilitate mare și rezistența foarte bună a imaginilor în timp.

  Vă așteptăm cu drag pentru a vă concepe grafică bannere publicitare care să vă facă remarcată afacerea, prin design plăcut și eficient!
  Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma campaniilor create cu aceste materiale de afișare și promovare.

  Serviciile noastre pentru grafică banner publicitar indoor includ:

  • design atrăgător și creativ;
  • opțiuni de design nelimitate și 3 concepte unice;
  • modificări nelimitate;
  • poți alege dintr-o variată colecție de imagini, dar putem lucra și cu imaginile aduse de tine, sau putem căuta imaginile cele mai potrivite pe site-urile de stock și le putem adăuga ulterior la costul lucrării;
  • ședință foto la cerere, dacă este cazul;
  • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
  • 100% satisfacție garantată;
  • durata proiectului: 2 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 3 zile;
  • fișierele grafice de lucru, pentru a le păstra în arhiva companiei;
  • materialul final va fi exportat ca TIFF sau PDF de înaltă rezoluție, gata de tipar. dar vei primi și fișiere PDF sau JPG pentru distribuirea pe email sau în mediul online.

  Exemple din Portofoliul de grafică pentru bannere indoor:

  #

  Etichete:

  design afisaje, design afisaje publicitare, design banner, design banner publicitar, design grafic, design grafic afisaje, design grafic banner, design grafic banner indoor, design grafic banner outdoor, design grafic banner publicitar, design grafic sistem afisaj, grafica afisaje, grafica afisaje publicitare, grafica banner publicitar, grafica banner publicitar indoor, grafica banner publicitar outdoor, grafica bannere, grafica bannere indoor, grafica bannere outdoor, grafica bannere publicitare, grafica bannere publicitare indoor, grafica bannere publicitare outdoor, grafica publicitara, servicii design, servicii design grafic, servicii grafica, servicii grafica publicitara