Grafică Panouri Publicitare de Interior

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică publicitară specializată în Grafică Panouri Publicitare de Interior.

Signalistica și afișajul publicitar presupun, de obicei, bugete considerabile și sunt destinate campaniilor pe termen mediu sau lung. Tocmai de aceea ar trebui să apelezi la profesioniști pentru grafica lor.
Creatikon Studio îți realizează design-ul grafic și machetarea (DTP sau pregătirea materialelor pentru tipar) la prețuri extrem de avantajoase, indiferent de suportul ales.

O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul.
De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de materiale de promovare indoor.

Pentru servicii profesionale de grafică panouri publicitare interior apelați la noi cu încredere!

Serviciile noastre includ:

 • Design atrăgător și creativ

 • Opțiuni de design nelimitate

 • Minim 3 concepte unice

 • 3 revizii gratuite

  DURATA proiectului:
  2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 5 zile.
  Format VECTORIAL
  După definitivarea variantei finale, fișierele vor fi realizate și livrate în formatele vectoriale cele mai comune (Adobe Illustrator .AI .EPS, .PDF), necesare pentru tipar.
  Format RASTER
  Vei primi totodată și fișierele în formatele JPG și PNG transparent, pentru preview, inserare în diverse documente sau pentru utilizare online.
  100% SATISFACȚIE
  Servicii rapide.
  Fără compromisuri la calitate.
  100% satisfacție garantată.
  Reclama prin intermediul panourilor publicitare este una dintre cele mai stabile și accesibile metode de publicitate.
  Totodată, această metodă de advertising este cunoscută ca fiind și una dintre cele mai vechi forme de publicitate din istoria omenirii.

  Dacă dorești să atragi atenția unui număr mare de persoane, panourile indoor pot avea o contribuție decisivă.

  Costurile de design sunt foarte bune raportate la expunere. Investiția într-o campanie indoor oferă o imagine mai puternică, care depinde însă decisiv de locație și de grafica panouri publicitare indoor utilizată.
  Beneficii PUBLICITATE INDOOR
  - Publicitatea indoor prin panouri publicitare este cea mai accesibila și necostisitoare publicitate!

  - Are un impact uimitor: publicul este “prins” între 4 pereți și privirea îi este “obligată” să se oprească pe panoul publicitar.

  - Putem alege împreună cu exactitate publicul țintă: mergem direct la sursă! Trebuie să știi foarte bine care îți este publicul țintă, cât de creativ este mesajul pe care vrei să îl transmiți, deoarece pot avea o importanță mai mare pentru succesul companiei tale.

  - Oferă o ocupație, o delectare, acolo unde publicul se oprește din mers, din alergarea zilnică.
  Proiectul nostru de grafică panouri publicitare indoor pentru tine este cea mai eficientă formă de promovare cu potențial mare de a crea o experiență inedită pentru clientul tău.
  Este canalul care construiește o legătură continuă cu acesta pentru a-ți deveni fidel și, mai mult decât atât, pentru a deveni ambasadorul tău!

  Garantăm vizibilitate
  Reclamele TV, radio sau outdoor dispar în doar câteva secunde din văzul consumatorului. Publicitatea indoor funcționează pentru afacerea ta 7 zile pe săptămână, 24 ore pe zi.

  Audiența ta este captivă
  Publicitatea noastră indoor este singurul canal de promovare care elimină orice distragere sau întrerupere a atenției consumatorului tău. Mesajul este văzut în mod inevitabil, este afișat într-un loc fără alți stimuli vizuali sau auditivi. Consumatorul nu poate schimba canalul, nu poate da pagina sau naviga pe un alt website.