Grafică Reclame și Casete Luminoase de Interior

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică publicitară specializată în Grafică Reclame și Casete Luminoase de Interior.

O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul. De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de materiale de promovare indoor.
Pentru servicii profesionale de grafică reclame luminoase interior apelați la noi cu încredere!

Cel mai mare impact vizual asupra vizitatorilor o au fără îndoială elementele de semnalistică luminoase.
În această categorie intră și casetele luminoase, care îți oferă o alternativă economică de a susține și promova brandul și imaginea companiei.

Profitați de avantajele unei reclame luminoase pentru a atrage atenția și a comunica brandul tău.
Vrei să devii vizibil?
Vrei ca trecătorii să te remarce și să nu mai treacă indiferenți pe lângă firma ta?
Îți dorești să rămâi în mintea consumatorilor?

Dacă răspunsul la aceste întrebari este DA, apelează acum pentru grafică casete luminoase la Creatikon Studio!
Prin designul unei casete luminoase te faci remarcat, atragi atenția clienților actuali sau potențiali și aduci un plus de valoare companiei tale.
Creatikon Studio se remarcă prin grafica de casete luminoase sau reclame luminoase la un raport calitate-preț accesibil.
Cu ajutorul unei casete luminoase, locația ta va ieși în evidență, aceasta fiind una din cele mai eficiente soluții semnalistice luminoase pentru afacerea ta.

O casetă luminoasă poate avea diverse forme și dimensiuni, și se poate personaliza în cele mai variate culori.

Oferim o atenție deosebită în concepția unei casete luminoase pentru ca tu să beneficiezi de un produs premium, cu un aspect de excepție.

Începând de la consilierea în alegerea tipului de caseta luminoasă potrivit spațiului disponibil, continuând cu designul grafic oferit de specialiștii noștri și până la comunicarea cu o firmă de producție, vă oferim un set de servicii ireproșabile.
Litere volumetrice luminoase
Această categorie de litere volumetrice este cea mai populară, datorita efectelor vizibile deosebite pe care le oferă. În plus, pot fi folosite atât ziua, cât și noaptea.

Pot fi montate pe diferite tipuri de construcții, pe tavan, încastrate în diferite elemente de mobilier, iar pexiglasul este ușor și rezistent la diferite intemperii (vânt, ploaie, soare).

Literele volumetrice sunt o unealtă elegantă și eficientă de a ieși cât mai ușor în evidență.
Întotdeauna vei fi socotit drept o firmă importantă dacă ți-ai semnalizat locația sau sediul firmei cu astfel de litere volumetrice.
Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma campaniilor create cu aceste materiale de afișare și promovare.

Serviciile noastre pentru grafică casetă luminoasă, grafică reclama luminoasă sau grafică litere volumetrice luminoase includ:

 • design atrăgător și creativ;
 • opțiuni de design nelimitate și 3 concepte unice;
 • modificări nelimitate;
 • poți alege dintr-o variată colecție de imagini, dar putem lucra și cu imaginile aduse de tine, sau putem căuta imaginile cele mai potrivite pe site-urile de stock și le putem adăuga ulterior la costul lucrării;
 • ședință foto la cerere, dacă este cazul;
 • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
 • 100% satisfacție garantată;
 • durata proiectului: 1-2 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 3 zile;
 • fișierele grafice de lucru, pentru a le păstra în arhiva companiei;
 • colaborăm îndeaproape cu firma de producție publictară care va produce reclama creată de noi;
 • materialul final va fi exportat în orice format este necesar pentru producție.
Preţuri Design Reclame Luminoase
Prețurile vor fi discutate pentru fiecare proiect în parte și vor depinde de complexitatea și specificul reclamei luminoase.

(la preț nu se adaugă TVA)
Ședintele foto, dacă vor fi solicitate, vor presupune costuri suplimentare.
Pentru orice alte informații nu ezitați să ne contactați.