Creare Grafică Roll Up Banner

O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul. De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de materiale de promovare indoor.

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică publicitară specializată în Grafică Roll-up Banner.

Serviciile noastre includ:

 • Design atrăgător și creativ

 • Opțiuni de design nelimitate

 • Minim 3 concepte unice

 • 3 revizii gratuite

  DURATA proiectului:
  2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 5 zile.
  Format VECTORIAL
  După definitivarea variantei finale, fișierele vor fi realizate și livrate în formatele vectoriale cele mai comune (Adobe Illustrator .AI .EPS, .PDF), necesare pentru tipar.
  Format RASTER
  Vei primi totodată și fișierele în formatele JPG și PNG transparent, pentru preview, inserare în diverse documente sau pentru utilizare online.
  100% SATISFACȚIE
  Servicii rapide.
  Fără compromisuri la calitate.
  100% satisfacție garantată.
  Roll-up-urile personalizate cu grafica creată de noi sunt soluția ideală pentru compania ta!
  Cu un design atrăgător, acestea sunt concepute să inspire încredere și profesionalism.

  Fiind compuse din materiale usoare, sistemele roll-up sunt foarte ușor de transportat și manipulat, ceea ce le face să fie unele dintre cele mai practice soluții de promovare ad-hoc.

  Fiecare dimensiune de grafică este rezultatul unui studiu atent vis-a-vis de impactul pe care suprafața de expunere trebuie să îl aibă asupra clienților.

  Un roll-up banner este ideal pentru expunere la diverse evenimente, săli de conferință, campanii de sampling, standuri expoziționale, magazine și puncte de vânzare, etc.
  Roll-up banner este un sistem expozițional portabil, foarte ușor de transportat și de utilizat, recomandat pentru prezentări vizuale și un excelent suport pentru comunicare de brand.

  În general, roll-up bannerele sunt caracterizate printr-un design compact, greutate redusa de aprox. 3-4 kg, portabilitate sporită și montaj rapid la fața locului.

  Sistemele roll up banner sunt cele mai căutate pe piaţă, datorită faptului că sunt economice şi eficiente, iar datorită sistemul retractabil, care strânge grafica în interiorul corpului de aluminiu, se poate monta şi strânge foarte repede.

  În același timp, acestea sunt o modalitate eficientă de a vă prezenta mesajul publicului larg, dispunând de o suprafață generoasă de expunere.

  Un alt mare avantaj îl reprezintă prețul redus.

  Serviciile noastre de grafică roll-up banner sunt ideale pentru campanii promoționale, campanii de sampling, vitrine, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, farmacii, puncte de vânzare, săli de așteptare, săli de conferințe, standuri expoziționale, recepții, hoteluri, unități de învățământ, cinematografe, teatre, baruri, cafenele, restaurante, fast-food-uri etc.
  Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma campaniilor create cu aceste materiale de afișare și promovare.

  Serviciile noastre pentru grafică roll up banner includ:

  • design atrăgător și creativ;
  • opțiuni de design nelimitate și 3 concepte unice;
  • modificări nelimitate;
  • poți alege dintr-o variată colecție de imagini, dar putem lucra și cu imaginile aduse de tine, sau putem căuta imaginile cele mai potrivite pe site-urile de stock și le putem adăuga ulterior la costul lucrării;
  • ședință foto la cerere, dacă este cazul;
  • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
  • 100% satisfacție garantată;
  • durata proiectului: 2 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 3 zile;
  • fișierele grafice de lucru, pentru a le păstra în arhiva companiei;
  • materialul final va fi exportat ca PDF de înaltă rezoluție, gata de tipar. dar vei primi și fișiere PDF sau JPG pentru distribuirea pe email sau în mediul online.

  Exemple din Portofoliul de grafică pentru roll up: