De 21 de ani oferim Servicii Profesionale de Grafică Publicitară Semnalistică, Grafică pentru Sisteme de Afișaj Exterior

Design Publicitar pentru Sisteme de Afișaj Outdoor

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică publicitară specializată în Grafică Publicitară Semnalistică, Grafică pentru Sisteme de Afișaj Interior și Exterior, precum și în Design Publicitar Outdoor și Indoor.
Signalistica și afișajul publicitar presupun, de obicei, bugete considerabile și sunt destinate campaniilor pe termen mediu sau lung.
Tocmai de aceea ar trebui să apelezi la profesioniști pentru grafica lor.

Creatikon Studio îți realizează design-ul grafic și machetarea (DTP sau pregătirea materialelor pentru tipar) la prețuri extrem de avantajoase, indiferent de suportul ales.

Dezvoltăm concepte grafice pentru semnalistică și sisteme de afișare de exterior: casete luminoase, reclame luminoase, litere volumetrice, panouri publicitare, totemuri publicitare, bannere publicitare, mesh-uri publicitare, panouri stradale people stopper, steaguri, decorări auto, decorări vitrine. Sau orice altceva aveți nevoie pentru promovare la exterior!
Reclamele outdoor sunt cea mai mare provocare în publicitate. Ele trebuie să fie realizate în aşa fel încât să menţină trează atenţia publicului. Reclamele outdoor se amplasează în locuri cu trafic ridicat şi foarte bine targetat, având o rată de succes foarte mare, pentru a se recepţiona mesajul de către consumatorul final. Signalistica outdoor este o soluţie clasică, dar extrem de eficientă pentru promovarea afacerii dumneavoastră.

Publicitatea Outdoor este recunoscută pe plan mondial ca fiind una dintre cele mai creative tipuri de comunicare. Succesul unei campanii publicitare Outdoor depinde de vizibilitatea mesajului publicitar afişat, deoarece durata de expunere uneori este scurtă, privitorul având doar câteva secunde posibilitatea să observe reclama.

Grafică Signalistică Outdoor oferă diverse formate care sunt foarte diversificate. Panotajele Outdoor oferă beneficii pe care alte mijloace de promovare nu le pot oferi. În unele locaţii bine targetate, panotajele oferă o fixare clară a mesajului faţă de consumator prin expunere îndelungată, având costuri de expunere redusă în comparaţie cu alte medii de promovare.
Mesajul are un impact sporit datorită dimensiunilor panoului publicitar.

Toate aceste beneficii sporesc eficiența campaniilor publicitare ce vizează creşterea unui brand sau lansarea unui produs nou pe piaţă.

Sediul firmei dumneavoastră, punctele de lucru sau magazinele au nevoie de personalizare prin elemente de Signalistică Outdoor, ce subliniază identitatea firmei şi asigură consumatorilor o localizare rapidă şi uşoară.
În funcţie de domeniul de activitate şi de modul de expunere ales, există o gamă variată de elemente de signalistică outdoor ce poate să promoveze foarte bine afacerea dumneavoastră.
Întrucât publicitatea de exterior presupune uneori promovare la distanţe mari de locaţia promovată, impactul trebuie să fie cu adevărat puternic pentru a convinge consumatorul final să viziteze sursa sau să cumpere un anumit produs.

Poziţionarea unui brand pe piaţă, crearea şi consolidarea imaginii sale depinde într-o mare măsură de prezenţa acestuia în mediul exterior.
Sectorul de publicitate outdoor are o contribuţie majoră în creşterea notorietăţii imaginii companiilor sau a unui produs, fiind una dintre cele mai vizibile surse de transmitere a mesajelor publicitare.
Pentru a fi cât mai vizibili, apelați cu încredere la noi:

servicii de grafică publicitară pentru sisteme de afișare la exterior

la cele mai bune prețuri și cea mai ridicată calitate!
Grafică Casete Luminoase
Reprezintă cel mai cunoscut sistem de expunere al informației pentru spații comerciale.
Impactul vizual este amplificat de sistemul de iluminare, care poate varia.

Casetele luminoase sunt elemente de signalistică de impact și foarte versatile, ce pot fi realizate în orice formă, orice dimensiune, orice culoare.


Detalii

Grafică Panouri Publicitare și Totemuri
Dacă dorești să atragi atenția unui număr mare de persoane, panourile outdoor pot avea o contribuție decisivă.
Costurile de design sunt foarte bune raportate la expunere. Investiția într-o campanie outdoor oferă o imagine mai puternică, care depinde însă decisiv de locație și de grafica utilizată.


Detalii

Grafică Bannere Publicitare / Mesh-uri
Bannerele și mesh-urile sunt instrumente eficiente de publicitate, care oferă un impact vizual deosebit și un contact permanent cu potențialii client.

Bannerele sunt utilizate în special în cadrul evenimentelor de la târguri, expoziții, stadioane, meeting-uri, corturi etc.

Mesh-urile sunt în general printuri de mari dimensiuni foarte ieftine, destinate montajului pe fațadele clădirilor.


Detalii

Grafică Panouri Stradale de tip People Stopper
Ieși în evidență simplu și fără efort cu people stopper, un sistem de afișaj pentru exterior foarte rezistent, din aluminiu.
Afișaj practic, optim, eficient, perfect pentru a semnaliza și a atrage atenția asupra promoțiilor și a noutăților firmei tale!

Datorită sistemului click pentru rame, schimbarea printurilor se poate face în doar câteva momente.

Alege grafică pentru panouri publicitare mobile, simplu de utilizat.


Detalii