Grafică Bannere Publicitare Outdoor și Mesh-uri

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică publicitară specializată în Grafică Bannere Publicitare și Mesh-uri.

Știm și avem experiența necesară să-ți creăm grafică bannere publicitare outdoor optimă pentru campaniile tale de promovare, evenimente sau produse.

O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul. De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de materiale de promovare outdoor.

Signalistica și afișajul publicitar presupun, de obicei, bugete considerabile și sunt destinate campaniilor pe termen mediu sau lung. Tocmai de aceea ar trebui să apelezi la profesioniști pentru grafica lor.

Pentru servicii profesionale de grafică bannere publicitare outdoor apelați la noi cu încredere!

Serviciile noastre includ:

 • Design atrăgător și creativ

 • Opțiuni de design nelimitate

 • Minim 3 concepte unice

 • 3 revizii gratuite

  DURATA proiectului:
  2-3 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 5 zile.
  Format VECTORIAL
  După definitivarea variantei finale, fișierele vor fi realizate și livrate în formatele vectoriale cele mai comune (Adobe Illustrator .AI .EPS, .PDF), necesare pentru producția publicitară.
  Format RASTER
  Vei primi totodată și fișierele în formatele JPG și PNG transparent, pentru preview, inserare în diverse documente sau pentru utilizare online.
  100% SATISFACȚIE
  Servicii rapide.
  Fără compromisuri la calitate.
  100% satisfacție garantată.
  Bannerele și mesh-urile sunt instrumente eficiente de publicitate, care oferă un impact vizual deosebit și un contact permanent cu potențialii clienți.

  Grafică Bannere Publicitare
  Reprezentând o metodă ieftină în ceea ce privește publicitatea stradală și nu numai, bannerele publicitare sunt de multe ori sistemul de afișaj perfect atunci când vine vorba de a crea vizibilitate unui produs, sediu, magazin etc.

  Costurile ce implică confecționarea de bannere publicitare sunt foarte mici, iar rezultatele pot apărea destul de rapid.
  Mai mult decât atât, prin designul modern clienții pot valorifica la maxim calitățile produselor prezentate pe banner.

  Creatikon Studio stă la dispoziția clienților săi cu o experiență impresionantă în design publicitar, care garantează acoperirea nevoilor tuturor clienților interesați de grafică bannere publicitare.

  Fiind de impact, oferind un design modern și explicit, aceste bannere publicitare vor atrage cu siguranță atenția potențialilor clienți, fiind ușor de amplasat în zone extrem de vizibile și intens circulate, atât de pietoni cât și de participanții la traficul rutier.
  Bannerul publicitar reprezintă una dintre cele mai vechi forme de publicitate din toată lumea.
  Materialul din care acesta este confecționat se numește frontlit și se poate găsi în mai multe tipuri, caracterizate de grosime și rezistența cusăturii din care acesta este format.

  Este drept că astăzi toți dorim forme de publicitate cât mai rapide și cât mai ieftine, însă trebuie să ne gândim puțin și la perioada de afișare a acestuia și locul unde va fi montat.

  Avantajele publicității realizate prin grafică bannere publicitare stradale este de necontestat, printre acestea numărându-se: gradul ridicat de vizibilitate, imagine foarte bună chiar și la detalii, rezistența bună a imaginii în timp; bannerele stradale rezistă excelent la acțiunea agenților externi și la intemperiiș rezultate spectaculoase la prețuri minime.
  Grafică Banner Outdoor dă rezultate foarte bune pentru orice tip de afacere.

  Simplu sau complex, în aproape orice dimensiune, bannerul outdoor va contribui la promovarea produselor, promoțiilor, serviciilor firmei tale în Brașov.

  Servicii de grafică bannere Brașov și bannere România la prețuri mici și servicii de calitate.
  Grafică Mesh
  Mesh-urile sunt în general printuri de mari dimensiuni foarte ieftine, destinate montajului pe fațadele clădirilor.

  Material special pentru aplicații la dimensiuni foarte mari, mesh-ul se imprimă pe o singură față. Materialul prezintă mici perforații, ce ajută la trecerea vântului prin acesta fără a opune rezistență.

  Mesh-urile se pretează la printuri foarte mari, la care banner-ul publicitar s-ar rupe datorită propriei greutăți.

  Bannerele mesh reprezintă produsul publicitar ideal pentru promovarea stradală a imaginii firmei tale la dimensiuni mari și foarte mari.

  Avantajul principal al publicității prin mesh-uri este rezistența bună a imaginii în timp; mesh-ul publicitar rezistă excelent la acțiunea agenților externi și la intemperii, oferind rezultate spectaculoase la prețuri grafică publicitară minime.

  Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma campaniilor create cu aceste materiale de afișare și promovare.

  Exemple din Portofoliul de grafică pentru bannere și mesh-uri:

  #

  Etichete:

  design afisaje, design afisaje publicitare, design banner, design banner publicitar, design grafic, design grafic afisaje, design grafic banner, design grafic banner indoor, design grafic banner outdoor, design grafic banner publicitar, design grafic sistem afisaj, grafica afisaje, grafica afisaje publicitare, grafica banner publicitar, grafica banner publicitar indoor, grafica banner publicitar outdoor, grafica bannere, grafica bannere indoor, grafica bannere outdoor, grafica bannere publicitare, grafica bannere publicitare indoor, grafica bannere publicitare outdoor, grafica publicitara, servicii design, servicii design grafic, servicii grafica, servicii grafica publicitara