Grafică Panouri Publicitare și Totemuri

O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul. De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de materiale de promovare outdoor.

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică publicitară specializată în Grafică Panouri Publicitare și Totemuri.

Experiența ne-a învățat exact cum să-ți facem grafică panouri publicitare totemuri perfectă pentru campania ta de promovare sau pentru un produs.

Expune-ți business-ul pe panouri publicitare! Oferă-i vizibilitatea pe care o merită!
Ești deja conștient de importanța publicității outdoor! Știi că acesta este următorul pas pentru ca business-ul tău să devină și mai vizibil și să atragă noi posibili clienți, cu ajutorul unor panouri publicitare.

Oricare dintre aceste panouri publicitare poate servi scopului tau si poate completa perfect o campanie de marketing.

Simpla plasare a unui panou publicitar într-o zonă cu trafic intens, populata de potențialii tăi clienți, poate fi un demers extraordinar pentru o campanie outdoor reușită.
Le vedem zilnic. Le citim, le analizăm, uneori le criticăm iar alteori ne amuzăm de mesajul afișat pe aceste panouri publicitare sau reclame.
Sunt frecvente și de o perioadă semnificativă de timp fac parte din decorul urbanistic al tot mai multor orașe, indiferent de mărimea și zona în care se situează.

Chiar dacă ești sau nu un cunoscător al advertisingului, cu siguranță vei da dreptate celor care spun despre panourile publicitare că sunt probabil cel mai de impact element atunci când vine vorba de vizual și de propagarea unuia sau mai multor mesaje publicitare.

Astfel, toate genurile de reclame sunt astăzi prezente pe tot mai multe panouri stradale, de diferite forme și marimi, creând discuții ori curiozități, generând un mare efect asupra pieței de consum.

Pentru cine se gândește să investească într-un astfel de segment al publicității, Creatikon Studio vă stă la dispoziție cu o gamă largă de servicii de grafică panouri publicitare.
Grafică Totem publicitar luminos sau neluminos
Dacă optați pentru un panou publicitar mai complex, vă propunem un totem publicitar luminos sau neluminos.

Totemul publicitar reprezintă o formă de publicitate adresată în special traficului auto și pietonal.
Sunt întâlnite de cele mai multe ori la târguri, expoziții și prezentări ori la intrarea în spațiile comerciale, de regulă cele mari, pentru a atrage atenția potențialilor clienți. Sunt extrem de folosite, dând randament din punct de vedere al advertisingului, fiind preferatele investitorilor care țin la imaginea afacerii pe care o conduc.

Deseori sunt utilizate pentru semnalizarea companiei tale, având un foarte mare impact în vizibilitatea stradală.

Cu un design impunător, atractiv, cu forme normale sau atipice, acestea pot fi de diverse mărimi și forme.
Personalizarea acestor tipuri de panouri publicitare se poate face atât prin decupare cât și prin print.
Pot fi cu o singură față sau duble, în funcție de comanda și nevoile pe care clientul le solicită și, în același timp, pot fi luminoase sau neluminoase. Cele luminoase funcționează cu tehnologie led de ultimă generație.
Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma campaniilor create cu aceste materiale de afișare și promovare.

Serviciile noastre pentru grafică panou publicitar sau grafică totem publicitar includ:

 • design atrăgător și creativ;
 • opțiuni de design nelimitate și 3 concepte unice;
 • modificări nelimitate;
 • poți alege dintr-o variată colecție de imagini, dar putem lucra și cu imaginile aduse de tine, sau putem căuta imaginile cele mai potrivite pe site-urile de stock și le putem adăuga ulterior la costul lucrării;
 • ședință foto la cerere, dacă este cazul;
 • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
 • 100% satisfacție garantată;
 • durata proiectului: 1-2 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 3 zile;
 • fișierele grafice de lucru, pentru a le păstra în arhiva companiei;
 • colaborăm îndeaproape cu firma de producție publictară care va produce reclama creată de noi;
 • materialul final va fi exportat în orice format este necesar pentru producție.
Preţuri Design Panou sau Totem Publicitar
Prețurile vor fi discutate pentru fiecare proiect în parte și vor depinde de complexitatea și specificul lucrării grafice.

(la preț nu se adaugă TVA)
Ședintele foto, dacă vor fi solicitate, vor presupune costuri suplimentare.
Pentru orice alte informații nu ezitați să ne contactați.
Exemple din Portofoliul de grafică pentru panouri și totemuri publicitare: