Grafică Panouri Stradale People Stopper

Creatikon Studio este o firmă de design și grafică publicitară specializată în Grafică Panouri Stradale People Stopper.
Ieși în evidență simplu și fără efort cu people stopper, un sistem de afișaj pentru exterior foarte rezistent, din aluminiu.

O imagine puternică și o bună informare a clienților sunt elemente care vă pot asigura succesul. De aceea, vă stăm la dispoziție cu servicii de design profesionist pentru toate tipurile de materiale de promovare outdoor.

Așa cum spune și numele, people stopperul sau panoul tip “A”, este acel panoul mobil sau fix, ce îl întâlnim peste tot la intrarea în diverse magazine, sedii, showroom-uri.
Are rolul de a atrage posibilii clienți cu oferte, reduceri, discount-uri greu de refuzat.
People stopperul are de obicei două fețe și se adresează în special traficului pietonal.

GRAFICĂ PEOPLE STOPPER: afișaj practic, optim, eficient, perfect pentru a semnaliza și a atrage atenția asupra promoțiilor și a noutăților firmei tale!
Ieși în evidență simplu și fără efort cu people stopper, un sistem de afișaj pentru exterior foarte rezistent, din aluminiu.

Datorită sistemului click pentru rame, schimbarea printurilor se poate face în doar câteva momente.
Alege grafică pentru panouri publicitare mobile, simplu de utilizat.
Pentru expunerea mesajelor sau posterelor de reclamă pentru firma ta îți recomandăm serviciile de grafică afișe ramă click pentru panouri people stopper.
Serviciile de grafică afișe people stopper merită atenția ta, deoarece un astfel de material publicitar atrage clienții atât prin informațiile clare și bine structurate care se regăsesc pe el, dar și prin design.

Sistemul unui panou stradal de tip people stopper este fabricat din PVC, iar afișele se pot schimba cu ușurință, datorită ramelor click.
Printul se realizează pe hârtie, cu rezistență outdoor și UV și este protejat de o folie subțire de pvc, care vine împreună cu sistemul.

Dimensiuni standard: 70cm x 100cm, 60cm x 90cm, 50cmx70cm.
People stopper-ul este recomandat pentru promovarea ofertelor și noutăților în orice spațiu public, restaurante, hoteluri, baruri, terase etc.
Are suprafață mare de expunere, este rezistent și stabil.

Cu siguranță vei câștiga noi clienți cu ajutorul sistemului publicitar people stopper și a serviciilor noastre de grafică pentru panou publicitar people stopper.
Atunci când vii la noi pentru design poster people stopper sau creație afiș people stopper ne vom asigura că îți vom furniza un produs finit atractiv, care să transmită mesajul clar și concis, precum și un design potrivit tipului de business pentru care se realizează afișul.

Modul nostru de lucru se caracterizează prin urmărirea indicațiilor clientului, dar în același timp facem și propuneri specializate, pe placul acestuia.
Scopul nostru este conceperea unui material promoțional pe măsura așteptărilor clientului.
Toate propunerile noastre de design sunt concepute după cele mai noi standarde și trucuri de marketing pentru ca fiecare client al nostru să beneficieze de cele mai bune rezultate posibile de pe urma campaniilor create cu aceste materiale de afișare și promovare.

Serviciile noastre pentru grafică panou people stopper includ:

 • design atrăgător și creativ;
 • opțiuni de design nelimitate și 3 concepte unice;
 • modificări nelimitate;
 • poți alege dintr-o variată colecție de imagini, dar putem lucra și cu imaginile aduse de tine, sau putem căuta imaginile cele mai potrivite pe site-urile de stock și le putem adăuga ulterior la costul lucrării;
 • ședință foto la cerere, dacă este cazul;
 • servicii rapide fără compromisuri la calitate;
 • 100% satisfacție garantată;
 • durata proiectului: 1-2 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design, iar ulterior durata depinde de numărul modificărilor dorite, dar nu mai mult de 3 zile;
 • fișierele grafice de lucru, pentru a le păstra în arhiva companiei;
 • colaborăm îndeaproape cu firma de producție publictară care va produce reclama creată de noi;
 • materialul final va fi exportat în orice format este necesar pentru producție.
Preţuri Design Afiș People Stopper

de la

70 Euro

(la preț nu se adaugă TVA)

Ședintele foto, dacă vor fi solicitate, vor presupune costuri suplimentare.
Pentru orice alte informații nu ezitați să ne contactați.