De 20 de ani oferim Servicii Profesionale de Grafică Publicitară pentru Branding, Machete Reclame, Semnalistică și Promoționale.

Creatikon Studio oferă doar servicii de design și creație grafică.
NU OFERIM SERVICII DE PRODUCȚIE PUBLICITARĂ!

Pentru a finaliza cât mai repede și mai bine un proiect, astfel încât să fim satisfăcuți și noi dar mai ales clienții, este foarte important să stabilim încă dinainte de a ne apuca de lucru care sunt prioritățile, preferințele, dorințele, scopurile și finalitatea fiecărui proiect. Toate aspectele sunt importante pentru buna desfășurare a colaborării.

Procesul de creare al produsului final este unul interactiv, noi comunicând permanent cu clientul pentru a ne asigura, încă din faza incipientă, că am înțeles exact nevoile acestuia și scopul proiectului.

În cazul în care decideți să colaborați cu noi pentru anumite servicii, vă rugăm sa aveți în vedere următoarele aspecte:

1

Firma noastră este neplătitoare de TVA, deci prețurile discutate vor fi cele finale.


2

Primul pas este semnarea unui contract de prestări servicii, care legalizează colaborarea noastră.
În acest scop, vă rog să ne trimiteți datele firmei și numele administratorului acesteia, ori datele persoanei fizice pe care se va face contractul.


3

Ulterior, vom întocmi o anexă plan de lucru pentru fiecare lucrare în parte, în care vor fi specificate termenele de livrare, parametrii tehnici și prețurile agreate.
Vom emite și o factură de avans de 50% din valoarea fiecărei lucrări – firma noastră lucrează doar pe bază de avans.
Lucrarile cu valoare mai mica de 500 lei vor fi facturate integral in avans.


4

După încasarea avansului, vă rugăm să ne trimiteți toate informațiile necesare, precum și texte, fișiere grafice ale brandului sau fotografii pe care le utilizați.
În măsura în care e posibil, vă rugăm să ne trimiteți fișiere vectoriale și imagini la rezolutie mare, pentru tipar.
Putem utiliza imagini furnizate de dvs. sau putem căuta imaginile cele mai potrivite pe site-uri de stock, ori putem oferi chiar noi servicii de fotografie comercială de produs.
Avem o bogată experiență în realizarea fotografiilor pentru materialele de prezentare și promovare, pentru aproape toate domeniile de activitate cele mai frecvente.


5

Propunem 3 concepte unice de design și, eventual, variații ale acestora.
Dacă veți dori mai multe concepte unice, acest lucru va fi stabilit în faza de negociere a contractului.
Realizăm modificări grafice nelimitate ale conceptului unic selectat, până când veți fi mulțumit.


6

După finalizarea lucrării se va emite factura finală, iar după încasarea acesteia vă vom trimite fișierele grafice finale, atât cele de lucru, cât și cele pentru tipar și online, în toate formatele cele mai utilizate.
Fișierele grafice de lucru se trimit printr-un serviciu de transfer online sau de tip cloud, pentru a le păstra în arhiva companiei.
E important să le păstrați, poate cândva veți dori să le modificați. Le vom păstra și noi oricum în portofoliul firmei.


7

Durata proiectului: între 2 și 5 de zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design (în funcție de proiectele aflate în lucru), iar ulterior durata depinde de specificul materialului de promovare și de numărul modificărilor dorite (de exemplu, un flyer poate fi realizat în câteva zile, iar un catalog de prezentare în câteva săptămâni).


Pe scurt:

Ne cunoaștem, discutăm și negociem

sectiune-proceduradelucru-1b

Primul pas este să discutăm cât mai exact necesitățile proiectului tău. Stabilim obiectivele și preferințele tale, discutăm bugetul, apoi negociem și semnăm contractul.

Propunem mai multe soluții variate

sectiune-proceduradelucru-2

Îți facem câteva propuneri de design cât mai diferite, îți oferim posibilitatea să alegi. Orice poate fi schimbat, tu decizi direcția în care mergem! Noi îți susținem viziunea!

Alegem împreună ideea perfectă

sectiune-proceduradelucru-3

Din soluțiile propuse de noi o alegem împreună pe cea mai bună, sau le combinăm pe toate pentru a se potrivi necesităților proiectului. Sau venim cu altele, și mai bune!

Finalizăm proiectul, clientul e fericit!

sectiune-proceduradelucru-4

Suntem ambițioși și perseverenți, finisăm proiectul până când ești mulțumit. Pentru că vrem să revii! Pe noi te poți bizui că vom face totul pentru afacerea ta!

Cere Ofertă

Cere o ofertă personalizată pentru proiectul tău de grafică publicitară, fotografie comercială sau web design!