De 21 de ani oferim Servicii Profesionale de Grafică Publicitară, Design Grafic, Fotografie Comercială de Produs, Editare Foto

PROCEDURA DE LUCRU

SERVICII DESIGN GRAFIC

Concepție grafică și design publicitar pentru orice mediu - print, online sau afișaje

Creatikon Studio oferă doar servicii de design și creație grafică.
NU OFERIM SERVICII DE PRODUCȚIE PUBLICITARĂ!


Firma noastră este neplătitoare de TVA, deci prețurile discutate vor fi cele finale.

Pentru a finaliza cât mai repede și mai bine un proiect, astfel încât să fim satisfăcuți și noi dar mai ales clienții, este foarte important să stabilim încă dinainte de a ne apuca de lucru care sunt prioritățile, preferințele, dorințele, scopurile și finalitatea fiecărui proiect. Toate aspectele sunt importante pentru buna desfășurare a colaborării.

Procesul de creare al produsului final este unul interactiv, noi comunicând permanent cu clientul pentru a ne asigura, încă din faza incipientă, că am înțeles exact nevoile acestuia și scopul proiectului.

În cazul în care decideți să colaborați cu noi pentru anumite servicii, vă rugăm să aveți în vedere următoarele aspecte:

1

Primul pas este semnarea unui contract de prestări servicii, care legalizează colaborarea noastră.
În acest scop, vă rugăm să ne trimiteți datele firmei și numele administratorului acesteia, ori datele persoanei fizice pe care se va face contractul.

Împreună cu contractul vom întocmi și o anexă-plan de lucru pentru fiecare lucrare în parte, în care vor fi specificate termenele de livrare, parametrii tehnici și prețurile agreate.

Se va emite și o factură de avans de 50% din valoarea fiecărei lucrări – firma noastră lucrează doar pe bază de avans.
Lucrările cu valoare mai mică de 500 lei vor fi facturate integral în avans.

2

După încasarea avansului, vom avea nevoie de la dvs. de informații și diferite elemente pentru realizarea materialelor publicitare dorite:

- sigla în format vectorial, dacă există. Dacă nu aveți deja o siglă, vă putem crea noi una - vezi aici detalii.
- elemente de brand - de preferat în format vectorial - orice fel de simboluri sau imagini pe care le folosiți în materialele publicitare existente.
- culori preferate sau culorile brandului dvs.
- fonturi preferate sau fonturile specifice brandului dvs.
- texte și structurarea / poziționarea acestora pe diferitele pagini. Noi nu oferim servicii de copywriting (creare de texte). Vă rugăm să precizați dacă textele vor apărea pe materialele realizate de noi cu diacritice ori fără. Dacă veți dori să apară cu diacritice, vă rugăm să ni le transmiteți ca atare. Noi facem o verificare rapidă a textelor și a corectitudinii lor, însă întreaga responsabilitate pentru textele utilizate vă revine dvs., clientul nostru.
- fotografii de brand sau produse, realizate cu un aparat foto profesional, furnizate de preferat în format TIFF sau JPG la calitate maximă și trimise printr-o platformă de transmitere online a fișierelor, cum e www.wetransfer.com
- dacă nu aveți fotografii realizate profesional, sau nu dețineți nici un fel de fotografii, vă rugăm să precizați ce anume ați dori să apară, iar noi vom verifica în baza noastră de imagini dacă avem unele care se potrivesc. Dacă avem, le vom utiliza în mod gratuit la realizarea materialelor dvs. Dacă nu, vă vom îndruma de unde să le procurați online, de pe site-uri de fotografii de stock.
- orice alte informații ne sunt utile pentru realizarea materialelor dvs. publicitare.

3

Propunem 3 concepte unice de design și, eventual, variații ale acestora.

Dacă veți dori mai multe concepte unice, acest lucru va fi stabilit în faza de negociere a contractului.

Realizăm modificări grafice în număr variabil ale conceptului unic selectat (în funcție de tipul materialului publicitar), până când veți fi mulțumit.

4

După finalizarea lucrării se va emite factura finală, iar după încasarea acesteia vă vom trimite fișierele grafice finale, atât cele de lucru, cât și cele pentru tipar și online, în toate formatele cele mai utilizate.

Fișierele grafice de lucru se trimit printr-un serviciu de transfer online sau de tip cloud, pentru a le păstra în arhiva companiei.
E important să le păstrați, poate cândva veți dori să le modificați. Le vom păstra și noi oricum în portofoliul firmei.

5

Durata proiectului: între 1 și 5 zile pentru trimiterea propunerilor inițiale de design (în funcție de tipul materialelor pe care le doriți și de proiectele aflate în lucru), iar ulterior durata depinde de specificul materialului de promovare și de numărul modificărilor dorite (de exemplu, un flyer poate fi realizat în câteva zile, iar un catalog de prezentare în câteva săptămâni).

Pe scurt:

Ne cunoaștem, discutăm și negociem
Primul pas este să discutăm cât mai exact necesitățile proiectului tău. Stabilim obiectivele și preferințele tale, discutăm bugetul, apoi negociem și semnăm contractul.
Propunem mai multe soluții variate
Îți facem câteva propuneri de design cât mai diferite, îți oferim posibilitatea să alegi. Orice poate fi schimbat, tu decizi direcția în care mergem! Noi îți susținem viziunea!
Alegem împreună ideea perfectă
Din soluțiile propuse de noi o alegem împreună pe cea mai bună, sau le combinăm pe toate pentru a se potrivi necesităților proiectului. Sau venim cu altele, și mai bune!
Finalizăm proiectul, clientul e fericit!
Suntem ambițioși și perseverenți, finisăm proiectul până când ești mulțumit. Pentru că vrem să revii! Pe noi te poți bizui că vom face totul pentru afacerea ta!

Cere o ofertă personalizată pentru proiectul tău de grafică publicitară sau de fotografie comercială!