De 15 ani oferim Servicii Profesionale de Grafică Publicitară pentru Branding, Machete Reclame, Semnalistică și Promoționale.

Pentru a finaliza cât mai repede și mai bine un proiect, astfel încât să fim satisfăcuți și noi dar mai ales clienții, este foarte important să stabilim încă dinainte de a ne apuca de lucru care sunt prioritățile, preferințele, dorințele, scopurile și finalitatea fiecărui proiect. Toate aspectele sunt importante pentru buna desfășurare a colaborării.

Procesul de creare al produsului final este unul interactiv, noi comunicând permanent cu clientul pentru a ne asigura, încă din faza incipientă, că am înțeles exact nevoile acestuia și scopul proiectului.

1

Ne cunoaștem, discutăm și negociem

sectiune-proceduradelucru-1b

Primul pas este să luăm legătura și să stabilim cât mai exact necesitățile proiectului tău. Stabilim obiectivele și preferințele tale, discutăm bugetul, apoi negociem și semnăm contractul.

2

Propunem mai multe soluții variate

sectiune-proceduradelucru-2

Îți facem câteva propuneri de design cât mai diferite, îți oferim posibilitatea să alegi. Orice poate fi schimbat, tu decizi direcția în care mergem! Noi îți susținem viziunea!

3

Alegem împreună ideea perfectă

sectiune-proceduradelucru-3

Din soluțiile propuse de noi o alegem împreună pe cea mai bună, sau le combinăm pe toate pentru a se potrivi necesităților proiectului. Sau venim cu altele, și mai bune!

4

Finalizăm proiectul, clientul e fericit!

sectiune-proceduradelucru-4

Suntem ambițioși și perseverenți, finisăm proiectul până când ești mulțumit. Pentru că vrem să revii! Pe noi te poți bizui că vom face totul pentru afacerea ta!

Care sunt etapele de lucru atunci când vii la noi să-ți facem un logo de succes?

1

Analiza publicului țintă
- valori
- cultură
- trend

Logo-ul creat trebuie să comunice clar cu targetul.
De abia după ce un logo devine familiar el va funcționa așa cum a fost conceput, adică după același model care spune că trebuie să învățăm numele oamenilor pentru a-i identifica. Un logo identifică o afacere sau un produs în forma sa de bază.

2

Cercetare și brainstorming
Stabilim împreună 2 valori de bază ce trebuie ilustrate în logo, apoi identificăm simbolurile optime pentru ilustrarea acestor valori.

Este important să cunoaștem ceea ce există deja pe piață; ne dorim să fim originali, dar nu foarte distanți de conceptele cu care publicul este deja obișnuit.

3

Prototipuri și concepte
Vă vom propune între 3 și 5 concepte diferite de logo și siglă.
Vom revizui împreună aceste propuneri de logo până când vom fi mulțumiți de rezultat, atât noi ca și creatori dar și tu ca utilizator final.
Ca o ultimă verificare, vom aplica conceptul final pe 2 mock-up-uri sau simulări de produs final, cele mai relevante pentru domeniul tău de activitate.

4

Definitivare și Livrare fișiere
În funcție de concluzii vom defini gama cromatică câștigătoare, apoi analizăm împreună rezultatele și aplicăm corecțiile finale.
Livrăm fișierele digitale, în toate versiunile și formatele de care ai putea avea vreodată nevoie. Le păstrăm și noi bineînțeles, ca un backup suplimentar. Oricând ți le vom pune la dispoziție. Îți vom oferi sprijin în implementarea grafică a logo-ului.
Despre realizarea materialelor de prezentare:Cere Ofertă

Cere o ofertă personalizată pentru proiectul tău de grafică publicitară, fotografie comercială sau web design!