De 21 de ani oferim Servicii Profesionale de Design Grafic, Grafică Publicitară și Fotografie Comercială de Produs

Aprecierile clienților

Suntem entuziasmați de fiecare dată când apare o provocare nouă, în special dacă trebuie să facem ceva deosebit, ce n-am mai făcut până acum. Toate comenzile sunt tratate cu aceeași răbdare și atenție, de aceea termenele sunt relaxate. Nu e simplu, pentru că fiecare client e unic și special. Dar, împreună, avansam pas cu pas, și urcăm toate treptele necesare.
Iar rezultatele sunt excelente!

Pe noi te poți bizui că vom face totul pentru afacerea ta!

Nu o spunem noi, ci colaboratorii mulțumiți!

2023

Am ales agenția Creatikon Studio în urma unei recomandări, iar acum, după aproape un an de colaborare, singurul regret este că nu am găsit această agenție mai repede.

Am apelat la ei pentru servicii de design grafic pentru diferite materiale promoționale, grafică de ambalaje etc., dar mai ales pentru servicii de fotografie de produs.
Apreciem profesionalismul omului din spatele agenției, Arthur Mustafa este o persoană pe care te poți baza că va livra la timp și în mod perfect tot ce ai cerut. Nu există fotografie pe care acest om să nu o poată face, rămânem plăcut surprinși de fiecare dată când primim rezultatele muncii lui.

Recomand agenția atât celor care sunt la început de drum, cât și celor care vor să-și ducă afacerea la nivelul următor.


Adrian C., Director
Manadi Invest

2022

Colaborare bună!
Cu toate că am avut cerințe după finalizarea proiectului, au fost amabili și m-au ajutat.
Recomand! ;)


Iulian Mocanu, Director
S.C. Strumf Kindergarten S.R.L.
academiastrumfilor.ro

2021

Sunt la a treia colaborare cu Creatikon Studio și am fost foarte mulțumită de fiecare dată.
Sunt "enervant" de organizați și stiu exact ce spun și ce au de facut.
Am apreciat în același timp flexibilitatea și interesul lor de a fi clientul mulțumit.

Au dat dovadă de profesionalism, seriozitate și au răspuns prompt la solicitările mele, de fiecare dată.
Vorba aia "dai un ban, dar stai în față" se aplică foarte bine în acest caz.
Fotografiile mele sunt mult peste cele ale competitorilor mei!

I-am recomandat și îi recomand în continuare!


Ioana Bologa, Founder
YOLO Attitude

2020

Recomandăm Creatikon Studio pentru concepție și design materiale promoționale și publicitare, pentru orice mediu, online sau offline.

Colaborăm de 5 ani cu mare satisfacție și încredere. Am putut să ne bucurăm de întreaga dăruire și implicare atentă în concepția și execuția materialelor promoționale într-o vastă gamă de aplicații, de la fotografie de produs la design de ambalaj și de la machetă de newsletter la broșură tipărită.

Creatikon Studio este un partener serios, eficient, punctual și de încredere, care va încerca tot ce îi stă în putință să livreze clientului un material util, de cea mai buna calitate.

Mulțumim pentru strânsa colaborare și sperăm să putem apela în beneficiul mutual la serviciile Creatikon Studio ca și până acum.


CEO
S.C. Comert Cosmetice Online Internationale S.R.L.
ladys.ro


Am colaborat cu Creatikon Studio pentru crearea unui site de prezentare, design grafic flyer și design cărți de vizită. Toate materialele au fost realizate excelent. Cel mai încântați am fost de site, care arată foarte bine și este ușor de utilizat.

Recomandăm această firmă pentru serviciile profesionale de design grafic, web design și optimizare SEO!

Cu siguranță vom apela la ei și pentru alte proiecte!


Cecilia Topan, Director
Fox Laser Velvet
epilarelaserarad.ro

Am colaborat cu echipa Creatikon Studio pentru refacerea site-ului asociației noastre și suntem foarte mulțumiți de rezultat.

Noul site de prezentare, realizat pe platforma WordPress, este modern, atragător și ușor de vizualizat. Proiectele noastre sunt bine puse în valoare și servește perfect scopurilor noastre. În plus, site-ul este bine construit și pentru vizualizarea pe telefonul mobil și se încarcă rapid, este bine optimizat.

Fiindcă am avut o bună colaborare la crearea acestui site nou, am ales tot echipa Creatikon Studio pentru actualizarea sa lunară cu noi articole și pentru întreținerea periodică.

Îi recomandăm pentru serviciile de web design și mentenanță site-uri și suntem siguri că vom avea o lungă colaborare în aceste domenii.


Garofița Popa, Manager
Asociația "Grupul de Acțiune Locală Podgoria Miniș - Măderat"
galpodgoriaminismaderat.ro

2019

Am lucrat cu echipa Creatikon Studio aproape 5 ani și pot spune că a fost o colaborare excelentă!
Sunt, cu adevărat, profesioniști!

În toți acești ani de colaborare am apelat la aproape toată gama de servicii oferite, fotografie comercială și grafică publicitară, iar rezultatele au fost peste așteptări pe fiecare proiect în parte. Sunt o echipă de oameni creativi care m-au impresionat printr-un design executat impecabil și prin abilitatea de a transmite atât de bine (prin design) toată comunicarea brandului nostru. Având o vastă experiență și expertiză, competențele lor pe segmentul arte vizuale sunt de necontestat.

Am apreciat însa foarte mult și flexibilitatea, disponibilitatea dar și faptul că au reacționat întotdeauna foarte prompt la solicitările noastre. Au dat dovada de foarte bune abilități de comunicare și de o abordare profesională dar prietenoasă, care ne-a ajutat să dezvoltăm o colaborare frumoasă, pe termen lung.

Îi recomand cu toată încrederea!


Iulia Păun, Marketing Manager
S.C. Comert Cosmetice Online Internationale S.R.L.
ladys.ro

2018

Mă bucur că am ales să lucrez cu Creatikon Studio pentru realizarea unui website, a pozelor de produs pentru Amazon și nu numai, precum și a materialelor grafice de care am avut nevoie.
Toate au ieșit mult peste așteptările mele!

Viziunea mea tehnica s-a îmbinat perfect cu viziunea lor artisticăș astfel încât toate cuvintele mele către ei merg doar la superlativ. Dacă înțelegi faptul că vânzările vin din trafic + conversie, iar conversia rezultă din imaginea afacerii tale, cred că prețul este doar o valoare pe care ei o merită deplin.

Am vrut neapărat să lucrez cu ei, având în vedere că văzusem într-o ședință de consultanță a unui client de-al meu ce făcuseră pentru acesta, iar în materie de materiale grafice și vizuale, nu am văzut nimic de nivelul acesta în alta parte.

Recomand fără doar și poate!


Adi Petrașca, Business Developer
intelliSALES Agency - Amazon FBA Seller Services

2017

Servicii excelente, profesionalism, eficiență, bun gust și multă încredere.

De toate aceste lucruri m-am bucurat în colaborarea pe care am avut-o cu Creatikon Studio, atât pentru realizarea site-ului cât și a logo-ului.

Recomand tuturor cu încredere!


Andrei Dumitrache, Fotograf
S.C. Dumitrache Art S.R.L.
andreidumitrache.ro

2016

Modelul de business de tip Private Label pe Amazon este unul foarte specific și care necesită o strategie foarte bine pusă la punct. Fiind un tip de vânzări exclusiv online, această strategie este susținută de texte, imagini, concepte grafice și modalități de promovare online.

Am avut dificultăți destul de mari de a găsi în România o echipă cu experiență cuprinzătoare și suficient de deschisă spre noi teritorii de promovare, care să inglobeze și să ne poată oferi unitar toate serviciile de care aveam nevoie. Însă am reușit acest lucru cu echipa de la Creatikon Studio, care ne-au ajutat în primă fază cu conceperea textelor de promovare și cu servicii de copywriting.
Apoi, tot ei au realizat fotografiile de produs, la o calitate excepțională și prelucrate profesional la cel mai înalt nivel. Pe baza acestora au dezvoltat concepte grafice, care ne-au ajutat foarte mult să promovăm produsul nostru pe pagina dedicată de Amazon, pe rețelele de socializare și în mediul online. Pentru cei care nu cunosc cum funcționează vânzările pe Amazon, ar trebui să știe că imaginile și conceptele grafice prezentate în listingul de Amazon sunt esențiale pentru atragerea clienților și pentru obținerea de vânzări.

Tot Creatikon Studio ne-a dezvoltat și website-ul aferent afacerii pe Amazon, foarte bine realizat, modern, intuitiv, care pune perfect în valoare produsul și este în prezent canalul principal prin care atragem trafic extern către pagina de Amazon a produsului nostru.

Afacerea noastră este în creștere și avem deja în curs de lansare alte produse. Evident că pentru tot ce ține de promovarea lor vom colabora doar cu această echipă minunată.
Pentru astfel de servicii îi recomandăm din toată inima, pentru ca o bună parte din succesul nostru li se datorează și lor.


Antoniu Teodorescu, Brand Manager
KYNETYKON | On the Move
kynetykon.net

2014

Pentru construirea site-ului nostru, am ales echipa Creatikon Studio dintr-o listă inițială de peste 20 de firme de webdesign, iar acum, la finalizarea proiectului, suntem mai mult ca siguri că am făcut cea mai buna alegere!

Chiar dacă a fost primul magazin online sub marca Creatikon Studio, cu un buget destul de modest și timp limitat, rezultatele au fost cu siguranță peste așteptări: Toppik România are acum un site cu un design modern și impresionant, ce inspiră profesionalism și încredere.

De aceea, am numai cuvinte de laudă pentru această agenție, pe care o recomand cu cea mai mare plăcere ori de câte ori am ocazia!


Danciu Ioan-Adrian, Director
Toppik România
toppik.ro

2013

E plăcut sa lucrezi cu echipa Creatikon Studio pentru ca lucrează repede, sunt creativi și respectă termenele convenite.

Întotdeauna au propus mai multe variante din care să alegem și am fost mulțumiți de colaborarea cu aceștia.

Vor rămâne prima noastră opțiune în materie de design și logo.

Succes în continuare! Aveți imaginație, talent și sunteți rapizi și preciși. Eu voi rămâne client fidel.
Urmează proiectul cu nr. 4 împreună ...


Teofil Gavril, Președinte
Asociația Consilierilor Creștini din România
accro.ro

2012

Pentru o organizație neguvernamentală, comunicarea cu partenerii și colaboratorii săi este oarecum dificilă în perioada sărbătorilor, mai ales dacă categoria de public cu care lucrezi nu este deloc una “glamour”.

Pentru noi, o felicitare cât mai reprezentativă a beneficiarilor noștri – persoanele adulte fără adăpost – felicitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă, a fost o adevărată provocare.

Rezultatul final a depășit așteptările noastre!


Monica Tăutul, PR Manager
Samusocial din România
samusocial.ro

2010

Îi cunosc pe graficienii de la Creatikon Studio din anul 2003, din perioada de început a firmei pe care o conduc.

Ca agenție de publicitate, noi am încercat mereu, și suntem convinși că am reușit, să venim în întâmpinarea nevoilor permanent în creștere ale clienților noștri.
Trebuie să recunosc că în mare parte am reușit acest lucru datorită profesioniștilor de la Creatikon Studio, care, în calitate de graphic designeri ai agenției, și-au dat tot interesul să creeze machete grafice cu un conținut de calitate și care au promovat eficient și cu succes imaginea clienților.

Rezultatele muncii lor au fost întotdeauna satisfăcătoare, iar portofoliul de clienți al agenției a devenit tot mai consistent, acest fapt reflectând calitatea serviciilor oferite.

Suntem în continuare parteneri de afaceri și avem o colaborare excelentă!


Ciprian Filimon, Director
S.C. Lexus Publicitate Arad S.R.L.
lexuspublicitate.ro

Cere o ofertă personalizată pentru proiectul tău de grafică publicitară sau de fotografie comercială!