De 20 ani oferim Servicii Profesionale de Fotografie Comercială de Produs, Corporate, HoReCa, Industrială, Fashion, Editare Foto

Într-un singur loc găsești toate serviciile de

Fotografie Comercială

de care ai nevoie pentru a-ți crea cea mai eficientă prezentare și pentru a-ți dezvolta afacerea.Creatikon Studio este o firmă de fotografie specializată în fotografie comercială și procesare foto. Serviciile noastre sunt accesibile tuturor persoanelor fizice sau firmelor care doresc să aibă fotografii de produs profesionale, care să contribuie la promovare sau la vânzari, care au nevoie de o imagine corporate de înaltă calitate sau care doresc să-și afirme prezența printr-un portofoliu foto profesional.

Fotografie comercială profesională și procesare la cea mai înaltă calitate

 • FOTOGRAFIE DE PRODUS

  FOTOGRAFII COSMETICE
  FOTOGRAFII BIJUTERII
  FOTOGRAFIE CULINARĂ
  FOTOGRAFII BĂUTURI
  FOTOGRAFII MOBILIER
  FOTOGRAFII ÎMBRĂCĂMINTE
  FOTOGRAFII COMPUTERE
  FOTOGRAFII TELEFOANE
  FOTOGRAFII CĂRȚI
  FOTOGRAFII TABLOURI ȘI PICTURI
  FOTOGRAFII SCULPTURI
  FOTOGRAFII AUTOTURISME
  FOTOGRAFIE BEAUTY PRODUCTS
  FOTOGRAFII PANTOFI
 • FOTOGRAFIE IMOBILIARĂ ȘI INTERIOARE
 • FOTOGRAFIE INDUSTRIALĂ, DE MEDICINĂ ȘI TEHNOLOGIE
 • FOTOGRAFIE DE TURISM, HOTELURI ȘI RESTAURANTE, HORECA
 • FOTOGRAFIE DE STOCK
 • FOTOGRAFIE DE MODĂ
 • FOTOGRAFII ȘI PORTOFOLII PENTRU AGENȚII DE MODELLING SAU PORTOFOLII PERSONALE
 • PHOTO ASSIGNMENTS, FOTOGRAFIE DE PRESĂ ȘI REPORTAJ
  Colaborări de scurtă sau lungă durată cu ziare, reviste, edituri, tipografii etc.
 • FOTOGRAFIE EVENIMENTE CORPORATE
  Conferințe, lansări de firmă și produs, seminarii, simpozioane, misiuni economice, forumuri, târguri, festivaluri, manifestări culturale, concerte în sală și aer liber, prezentări-autoshow / fashion show.
 • FOTOGRAFIE PORTRETE CORPORATE
  Portrete manageri, fotografii de PR, office, grupuri, team building etc.
 • PRELUCRARE FOTOGRAFII DIGITALE
  (la nivel de crop, luminozitate, contrast, cromatică, balans de alb, efecte vizuale speciale, colaje sau trucaje fotografice, precum și alte prelucrări avansate de imagine – retușări, schimbare fundal, eliminare sau adaugare obiecte, persoane, accesorii etc.)
 • CREAȚIE ELEMENTE GRAFICE RASTER SAU VECTOR
  (din fotografiile executate la comandă de noi sau furnizate de dvs.)
 • CLIPURI VIDEO DE PREZENTARE
Exemple din Portofoliul de Fotografie Comercială:
 • Fotografie produse cosmetice

  Servicii profesionale de fotografie pentru produse cosmetice și de înfrumusețare. Pentru prezentarea acestor produse pe site-ul tău sau în materialele de promovare fotografiile realizate profesionist sunt o condiție esențială.
  Servicii profesionale de fotografie pentru produse cosmetice și de îngrijire. Fotografiile profesioniste sunt o condiție esențială, iar noi le furnizăm.
 • Fotografie produse Amazon

  Servicii profesionale de fotografie pentru produse vândute pe Amazon: imagini pentru galerie listinguri, pagini A+ și EBC, fotografii profesionale pentru site-ul sau landing page-ul produsului de Amazon, pentru promovarea pe rețele sociale … sau pentru orice altceva legat de Amazon.
  Servicii profesionale de fotografie pentru produse vândute pe Amazon: imagini pentru galerie listinguri, pagini A+ și EBC, fotografii profesionale pentru site-ul sau landing page-ul produsului de Amazon, pentru promovarea pe rețele sociale ... sau pentru orice altceva legat de Amazon.
 • Fotografie produse beauty și de îngrijire

  Pentru prezentarea produselor de tip beauty și de îngrijire pe site sau în materialele de promovare, fotografiile realizate profesionist sunt o condiție esențială.
  Servicii profesionale de fotografie pentru beauty products și de îngrijire. Fotografiile profesioniste sunt o condiție esențială, iar noi le furnizăm.
 • Fotografie comercială culinară

  Fotografie profesională de gastronomie pentru fast food-uri, restaurante, cofetării, cafenele, food truck-uri, pizzerii etc. – vom pune în valoare cât mai bine specificul produselor tale culinare!
  Fotografie comercială culinară pentru fast food-uri, restaurante, cofetării etc. - vom pune în valoare cât mai bine specificul produselor tale culinare!
 • Fotografie Interioare, Locații și Turism

  Servicii profesionale de fotografie de interior pentru diverse locații (showroom-uri, magazine de mobilier și design interior, restaurante, cafenele etc.) și de turism pentru hoteluri, pensiuni, cabane etc.
  Servicii profesionale de fotografie de interior pentru diverse locații (restaurante, cafenele etc) și de turism pentru hoteluri, pensiuni, cabane etc.
 • Fotografii Profesionale Parfumuri

  Servicii profesionale de fotografie parfumuri femei și bărbați. Pentru prezentarea acestor produse pe site-ul tău sau în materialele de promovare fotografiile realizate profesionist sunt o condiție esențială.
  Creatikon Studio este o firmă de fotografie de produs profesională din Brașov, cu o mare experiență în realizarea de fotografii profesionale parfumuri.
 • Fotografii Profesionale Bijuterii

  Servicii profesionale de fotografie pentru bijuterii de orice fel. Pentru prezentarea acestor produse pe site-ul tău sau în materialele de promovare fotografiile realizate profesionist sunt o condiție esențială.
  Creatikon Studio este o firmă de fotografie de produs profesională din Brașov, cu o mare experiență în realizarea de fotografii profesionale bijuterii.
 • Fotografii Accesorii Modă

  Servicii profesionale de fotografii accesorii modă de orice fel: ceasuri, genți, poșete, portcard, portofele, umbrele etc. Pentru prezentarea acestor produse pe site-ul tău sau în materialele de promovare fotografiile realizate profesionist sunt o condiție esențială.
  Creatikon Studio este o firmă de fotografie de produs profesională din Brașov, cu o mare experiență în realizarea de fotografii accesorii modă.
 • Fotografie Fashion și Portofolii

  Fotografie de modă și portofolii pentru reviste, case de modă, magazine fizice sau online, colecții de modă, portofolii pentru agenții de fotomodele. Executăm fotografiile în studioul propriu, la locația clientului sau în exterior.
  Fotografie fashion și portofolii pentru reviste, case de modă, magazine fizice sau online, colecții de modă, portofolii pentru agenții de fotomodele.
 • Fotografie medicină și tehnologie

  Fotografie profesională pentru medici de familie, saloane de înfrumusețare, saloane de masaj, cabinete stomatologice, cabinete de medicină veterinară sau orice alte activități din domeniile medicină și sănătate, tehnologie sau industrie. Prezentarea serviciilor din aceste domenii necesită imagini de calitate, realizate profesional, iar Creatikon Studio are […]
  Fotografie profesională pentru domeniile medicină, sănătate, tehnologie sau industrie. Creatikon Studio are experiența și dotările necesare.

Cere Ofertă

Cere o ofertă personalizată pentru proiectul tău de fotografie comercială!