Catalog de Produse Lady’s 2020-7

Catalog de produse cosmetice și de îngrijire pentru brandul Lady's.

Acest catalog reprezintă un exemplu al unei colaborări extrem de fructuoase cu brandul Lady's, care a început în anul 2015 și continuă și în prezent.
Produsele lor sunt apreciate și cumpărate de sute de mii de clienți, atât din România cât și din Italia, Bulgaria, Ungaria, Spania sau Franța.
Catalogul este realizat o dată la 2 luni, în limbile română și italiană.

Pentru clienții acestui comerciant online de cosmetice, unul dintre cei mai mari din România, fiecare nou catalog Lady’s este un nou motiv de bucurie.

Lady's pune la dispoziția clienților săi peste 1.800 de produse cosmetice de calitate, de îngrijire personală sau pentru toată familia, la prețuri avantajoase.
În fiecare an, Lady’s lansează sute de produse noi, cosmetice, parfumuri, accesorii şi bijuterii, suplimente nutritive şi multe alte surprize.

Exemple pagini de interior:

Răsfoiește întregul catalog de produse:

Catalog de Produse Lady’s 2020-7
Prin navigarea pe site și / sau trimiterea unui formular, drepturile utilizatorilor sunt garantate conform Regulamentului de Protecție a Datelor (GPDR) nr. 679/2016. Citește mai mult aici despre Politica de Confidențialitate.
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de utilizare a "Cookie-urilor".
Detalii
error: Content is protected !!