Design Catalog de produse

Cataloagele de prezentare a produselor sunt instrumente de vânzare foarte importante, deci calitatea lor trebuie să fie impecabilă, mai ales din punctul de vedere al design-ului. Realizăm design cataloage în orice format ai nevoie.

Recomandăm Creatikon Studio pentru concepție și design materiale promoționale și publicitare, pentru orice mediu, online sau offline.

Colaborăm de 5 ani cu mare satisfacție și încredere. Am putut să ne bucurăm de întreaga dăruire și implicare atentă în concepția și execuția materialelor promoționale într-o vastă gamă de aplicații, de la fotografie de produs la design de ambalaj și de la machetă de newsletter la broșură tipărită.

Creatikon Studio este un partener serios, eficient, punctual și de încredere, care va încerca tot ce îi stă în putință să livreze clientului un material util, de cea mai buna calitate.

Mulțumim pentru strânsa colaborare și sperăm să putem apela în beneficiul mutual la serviciile Creatikon Studio ca și până acum.


CEO
S.C. Comert Cosmetice Online Internationale S.R.L.
ladys.ro

Design Catalog de produse
Prin navigarea pe site și / sau trimiterea unui formular, drepturile utilizatorilor sunt garantate conform Regulamentului de Protecție a Datelor (GPDR) nr. 679/2016. Citește mai mult aici despre Politica de Confidențialitate.
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de utilizare a "Cookie-urilor".
Detalii
error: Content is protected !!