Fotografie produse Amazon

Servicii profesionale de fotografie pentru produse vândute pe Amazon: imagini pentru galerie listinguri, pagini A+ și EBC, fotografii profesionale pentru site-ul sau landing page-ul produsului de Amazon, pentru promovarea pe rețele sociale ... sau pentru orice altceva legat de Amazon.

Fotografiile de produs de pe site-ul Kynetykon au fost realizate de echipa Creatikon Studio.


Aprecierea clientului:

Modelul de business de tip Private Label pe Amazon este unul foarte specific și care necesită o strategie foarte bine pusă la punct. Fiind un tip de vânzări exclusiv online, această strategie este susținută de texte, imagini, concepte grafice și modalități de promovare online.

Am avut dificultăți destul de mari de a găsi în România o echipă cu experiență cuprinzătoare și suficient de deschisă spre noi teritorii de promovare, care să inglobeze și să ne poată oferi unitar toate serviciile de care aveam nevoie. Însă am reușit acest lucru cu echipa de la Creatikon Studio, care ne-au ajutat în primă fază cu conceperea textelor de promovare și cu servicii de copywriting.
Apoi, tot ei au realizat fotografiile de produs, la o calitate excepțională și prelucrate profesional la cel mai înalt nivel. Pe baza acestora au dezvoltat concepte grafice, care ne-au ajutat foarte mult să promovăm produsul nostru pe pagina dedicată de Amazon, pe rețelele de socializare și în mediul online. Pentru cei care nu cunosc cum funcționează vânzările pe Amazon, ar trebui să știe că imaginile și conceptele grafice prezentate în listingul de Amazon sunt esențiale pentru atragerea clienților și pentru obținerea de vânzări.

Tot Creatikon Studio ne-a dezvoltat și website-ul aferent afacerii pe Amazon, foarte bine realizat, modern, intuitiv, care pune perfect în valoare produsul și este în prezent canalul principal prin care atragem trafic extern către pagina de Amazon a produsului nostru.

Afacerea noastră este în creștere și avem deja în curs de lansare alte produse. Evident că pentru tot ce ține de promovarea lor vom colabora doar cu această echipă minunată.
Pentru astfel de servicii îi recomandăm din toată inima, pentru ca o bună parte din succesul nostru li se datorează și lor.


Antoniu Teodorescu, Brand Manager
KYNETYKON | On the Move
kynetykon.net

Fotografie produse Amazon
Prin navigarea pe site și / sau trimiterea unui formular, drepturile utilizatorilor sunt garantate conform Regulamentului de Protecție a Datelor (GPDR) nr. 679/2016. Citește mai mult aici despre Politica de Confidențialitate.
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de utilizare a "Cookie-urilor".
Detalii
error: Content is protected !!