Fotografie produse cosmetice

Servicii profesionale de fotografie pentru produse cosmetice și de înfrumusețare. Pentru prezentarea acestor produse pe site-ul tău sau în materialele de promovare fotografiile realizate profesionist sunt o condiție esențială.

Fotografiile de produs de pe site-ul Lady's au fost realizate de echipa Creatikon Studio.

Pentru mai multe exemple puteți consulta secțiunea Grafică Catalog de Produse, unde veți găsi cataloagele Lady's. Toate fotografiile de produs din aceste cataloage sunt realizate de către echipa Creatikon Studio.
Puteți vizita și site-ul www.ladys.ro, unde de asemenea toate fotografiile produselor sunt executate de noi.


Aprecierea clientului:

Am lucrat cu echipa Creatikon Studio aproape 5 ani și pot spune că a fost o colaborare excelentă! Sunt, cu adevărat, profesioniști!

În toți acești ani de colaborare am apelat la aproape toată gama de servicii oferite, fotografie comercială și grafică publicitară, iar rezultatele au fost peste așteptări pe fiecare proiect în parte. Sunt o echipă de oameni creativi care m-au impresionat printr-un design executat impecabil și prin abilitatea de a transmite atât de bine (prin design) toată comunicarea brandului nostru. Având o vastă experiență și expertiză, competențele lor pe segmentul arte vizuale sunt de necontestat.

Am apreciat însa foarte mult și flexibilitatea, disponibilitatea dar și faptul că au reacționat întotdeauna foarte prompt la solicitările noastre. Au dat dovada de foarte bune abilități de comunicare și de o abordare profesională dar prietenoasă, care ne-a ajutat să dezvoltăm o colaborare frumoasă, pe termen lung.

Îi recomand cu toată încrederea!


Iulia Păun, Marketing Manager
S.C. Comert Cosmetice Online Internationale S.R.L.
ladys.ro

Fotografie produse cosmetice
Prin navigarea pe site și / sau trimiterea unui formular, drepturile utilizatorilor sunt garantate conform Regulamentului de Protecție a Datelor (GPDR) nr. 679/2016. Citește mai mult aici despre Politica de Confidențialitate.
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de utilizare a "Cookie-urilor".
Detalii
error: Content is protected !!